- 7 Kasım 2019
- 6.423
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.983
- 198
Bı gün kızım olursa ona fiyonklu babd çorap ve koca fiyonklu bandana alcam. Dombili bacaklı olursa firfirlj etek giydircem ahahahaha oğlumda batmanden iş makinesinden öteye geçemedim heveslerim var benimKizceye yahuu
Bu ikincisi erkek mi seninBı gün kızım olursa ona fiyonklu babd çorap ve koca fiyonklu bandana alcam. Dombili bacaklı olursa firfirlj etek giydircem ahahahaha oğlumda batmanden iş makinesinden öteye geçemedim heveslerim var benim
İlki oğlan da ikinci daha belli değil herkesin içine kız doğuyor USG fotosu da pek anlaşılır değildi tahmınen kız dendi burda. İçime hiç bişey dogmuyor..Bu ikincisi erkek mi senin
Usg varsa niye atmiyon yaa bilenler cikar illakiİlki oğlan da ikinci daha belli değil herkesin içine kız doğuyor USG fotosu da pek anlaşılır değildi tahmınen kız dendi burda. İçime hiç bişey dogmuyor..
Ay bende de bir şeyler görünüyor mu ya
Pek anlamıyorum ama erkek benceYaa sen anliyosan bu meseleden bana da bakar misin doktorum %⁹⁰ %¹⁰⁰ birseyler dedi ama
Eki Görüntüle 3619202
AhaPek anlamıyorum ama erkek bence
Yaaa olabilirAhadoktorum gız didi yaa
Ayyhh sağlıkla gelsin inşallah allahim çok bişey istemiyorum göz rengimi aktarayım illa bana benzemese de olurAhadoktorum gız didi yaa
Kime diyon bunuÇıkıntıyı göremedim amagörüntü çok net deil
Ben yesil esim ela göz dedeler nineler yesil goz oglum turk kahvesiAyyhh sağlıkla gelsin inşallah allahim çok bişey istemiyorum göz rengimi aktarayım illa bana benzemese de olur
Ahahah senle de çoğu şeyimiz ortak heBen yesil esim ela göz dedeler nineler yesil goz oglum turk kahvesi
Gidip hastaneden raporu almak mı gerekiyor nasıl oluyor banada 15 gün sonra dendiEvet kız kardeşim yaptırdı. Sorun çıkmadı. Dün de ben kan verdim. 10 güne kadar sonuç gelir dedi doktor
Bende bari bu yesil ela falan olsun istiyorum tabi once saglik daAhahah senle de çoğu şeyimiz ortak heben yeşil eşim ela babam annem ikizim ela abim kahve. Oğlum kahve huyu suyu da aynı dayisi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?