- 17 Nisan 2019
- 2.652
- 2.731
- 133
Hiç sakınmam söylerim bende rahatsız olduklarımı. Kızımda nasılsam aynı devam edeceğim hasta olmayacaklar mı elbet olacaklar ama bile bile lades e gerek yokBeni öpmeyip eşimi öptüklerinde yani ondan da bana bulaşacak sonuçta dedim diye yüz asıp biz sanki hiç hamile olmadık diye bozulup bir sürü laf söylemeleri de cabası. Doğumumuz kışa denk gelicek asıl orada kızışacak bütün işler.
Aynen erken oluyo bizim 16 ocak gozukuyordu 5inde dogduahahha senın de mı :d benım de oglum ocak dogumlu bu da ocak olmaz sa aralık sonu olucak
Bana sag kasik agrisi normal dedi doktor arada benimde oluyorKızlar merhaba bugün 16 haftalık oldum rutin kontrol de sağ kaşık ağrım olduğunu belirttim Dr rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi 31 mm çıktı ilk aylardan beri progestan kullanıyorum zaten devam etmemi dinlenmemi söyledi korkulacak bir durum olmadığını da belirttti ama işte içim içimi yiyor başına gelen bilgisi olan var mı?
Keşke Banada normal deseydi bende normal olduğunu düşünüyordum aslında rahim büyüyor sonuçta ağrılar olacak tabiBana sag kasik agrisi normal dedi doktor arada benimde oluyor
Tamamdır çok teşekkür ederimKesinlikle havuç tüket kuzum ben su arttırımına çok iyi diye duydumm.
Bende Feramat başladım canım 2 gün oldu.
Bende diyorum sabahtan beri bağırsaklarımda neden rahatsızlık hissi vaar. Demek feramattanmış. Bide bana sabah akşam yazmış yemeklerden 1 saat önce.
Bana sabah akşam verdi yaa
Oldu oldu canım erkeek :))
Hoş bulduk canım beniiiim :))
Hiç bilmiyorum ama yapay zekaya sordum böyle yazdı.Kızlar merhaba bugün 16 haftalık oldum rutin kontrol de sağ kaşık ağrım olduğunu belirttim Dr rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi 31 mm çıktı ilk aylardan beri progestan kullanıyorum zaten devam etmemi dinlenmemi söyledi korkulacak bir durum olmadığını da belirttti ama işte içim içimi yiyor başına gelen bilgisi olan var mı?
Aa doğru mu acaba ya benim 25 çıkmıştı erkek olduğunu öğrendim bugünKizlar ikili tarama sonucunda free beta hcg degeri var ya
O 50den yuksek cikarsa kiz 50den asagi ise erkek bebek diye bir hurafe varmis
Ikili tarama ve cinsiyeti belli olanlar kac ciktigini yazabilir mi merak ettim
Bana erkek gibi geldi canımMerhaba kızlar ben de ocak sonu veya şubat başı görünüyor doğum iki gruba da giriyorum11 haftalık cinsiyet nedir sizce
Eki Görüntüle 3618583
Cok arastirdim yanlis cikan cokmus yaAa doğru mu acaba ya benim 25 çıkmıştı erkek olduğunu öğrendim bugün
Bana da biraz öyle geliyorBana erkek gibi geldi canım
Evet kız kardeşim yaptırdı. Sorun çıkmadı. Dün de ben kan verdim. 10 güne kadar sonuç gelir dedi doktorKızlar devlet Hastanesi'nde 2li tarama testi yaptıran var mı?
Ay bende de bir şeyler görünüyor mu yaBana erkek gibi geldi canım
Canım tek tek çekip atsana böyle çok uzaktanAy bende de bir şeyler görünüyor mu ya
Sağlıkla gelsin canım
Erkek gibi sankiiiiiAy bende de bir şeyler görünüyor mu ya
Yaa sen anliyosan bu meseleden bana da bakar misin doktorum %⁹⁰ %¹⁰⁰ birseyler dedi amaCanım tek tek çekip atsana böyle çok uzaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?