- 11 Nisan 2025
- 238
- 159
- 18
Gozunuz aydin :) ne zaman vermistiniz testi kac gune cikti benimki daha gelmedi deSelam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde . Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun
aegamze beni kız olarak güncelleyebiliriz
19 aylik oglum var onla ugrasip yemek yapiyorum benim egzersizim bu kadarYuruyuslere veya egzersize falan basladiniz mi kizlarr
Allah kolaylik versinnn19 aylik oglum var onla ugrasip yemek yapiyorum benim egzersizim bu kadar
Sagolasin canimAllah kolaylik versinnn
Kiza benzettim ama erkege de benzettim yamerhaba bugün tam 13hafta cinsiyet tahmininiz var mıEki Görüntüle 3619011 Eki Görüntüle 3619012 Eki Görüntüle 3619013
Ben eylül sonu gibi başlarım inşallah, yani gebeliğin 6.ayı, hem o haftalarda artık bunaltıcı sıcaklar olmaz.Yuruyuslere veya egzersize falan basladiniz mi kizlarr
Gozunuz aydin :) ne zaman vermistiniz testi kac gune cikti benimki daha gelmedi de
Çok teşekkür ediyorum canım beniim
Benim 137 diyor ay var mı öyle bir şeyKizlar ikili tarama sonucunda free beta hcg degeri var ya
O 50den yuksek cikarsa kiz 50den asagi ise erkek bebek diye bir hurafe varmis
Ikili tarama ve cinsiyeti belli olanlar kac ciktigini yazabilir mi merak ettim
Benim 41 cikti ama bebegim kiz bilemedimBenim 137 diyor ay var mı öyle bir şey
Ooof bu da hurafeBenim 41 cikti ama bebegim kiz bilemedim
Valla bilmiyorum kendime yandas ariyorum o yuzdenOoof bu da hurafe
Kesin sonuç doğunca, en garanti yöntemValla bilmiyorum kendime yandas ariyorum o yuzden
Off sinir oluyorum boyle insanlara ben gripken vs kimseyle gorusmek bulastirmak istemem hele ki bebekli evse ya da hamileyse vs daha dikkatli olurum zaten ilac alamiyoruz insanlarin nezaketsizliginden biktim ben dusunuyorum ama bana kimse ayni ozeni gostermiyor bi de utanmadan sarilip opuyorlar sonradan acikliyorlar ben de biraz kotuyum diye hamileyken de bu durumla karsilasirsam cinnet geciricemSen git kendini bebekler gibi koru sonra düşüncesiz birinci derece bir akraba gelsin seni hasta etsin sinirimden ağlayabilirim hönküre hönküre. Boğaz şişliğine ne iyi gelir kızlar büyük lokma yemişim gibi batıyor yutkunurken boğazlarım. Ağlamak istiyorum.
Fiyonklu bandana da mi almayalimKesin sonuç doğunca, en garanti yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?