Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    44
kızlar cinsiyeti kaçta belli olacak oğlumda 16 haftada öğrendik şimdi 13 deyiz siz kaçta öğrendiniz?

Bende tesadüfen idrar verdim ve dr ciddi enfeksiyon oluşmuş dedi idrar kültürü vs derken antibiyotik başladık ama 2 gün olmadan böbreklere kadar çıktı ağrısı inşallah sizin daha kolay olur süreciniz
Ağrınız fark ettikten ne kadar sonra başladı ? çok geçmiş olsun

15+3 olmasina ragmen doktor cinsiyet soylemedi cidden devlet hastanesi teroru... Ogrenemeyen bi ben kaldim heralde. Daha bakmadan bidahaki ay soylerim cihazlarimiz eski oldugu icin dedi :(

15+3 olmasina ragmen doktor cinsiyet soylemedi cidden devlet hastanesi teroru... Ogrenemeyen bi ben kaldim heralde. Daha bakmadan bidahaki ay soylerim cihazlarimiz eski oldugu icin dedi :(
Ben de devlete gidiyorum tam 15+3te öğrendim biliyo musunuz ama bebiş 3 gün önden gidiyordu usgde 15+6ydı yani. Bi de erkek belki ondan da olabilir 😁😁belki sizin kızdır

Canım bulantım çok fazlaydı baş dönmeleri tek yiyebildiğim tuzlu salatalık erik tatlı isimleri dahi midemi bulandırıyordu 😀 kahve ve çikolata aşığı ben bırak yatmayı kokusundan bile nefret ediyorum hala 🤣 koku hassasiyetim çok oldu şampuan dahi kullanamıyordum 😅 kalp atışını erken duydum ve şuan çok hareketli 🥰
Bebeğiniz erkekmi

Kızlar hamilelik sürecinde ilaç kullanan var mı.Mental olarak çöktüm midem için ilaç kullanmak zorundayım ilaçların üzerinde hamilelikte doktora danışın yazısını gördükçe kahroluyorum çocuğa bir zararı olacak diye aklım çıkıyor.Doktor verdi tabi ama içim hep huzursuz ilacı almamayı denedim mahvoldum ne yapacağımı bilemiyorum ağlamayacağım diyorum kendimi tutuyorum çok çaresizim.Yazmak istedim belki benim durumumda olan vardır.Mantıklı düşünemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum 🥲
ben de troidim yüksek olduğu için sürekli ilaç kullanmak zorundayım merek etme bebişine zarar vermez canım

Erkek ismi kolay Allah kız analarina yardım etsin çok seçenek var ve hepsi çok tatlı 🥰
Erkek isminde ates poyraz ruzgar'lar falan cok yaramaz oluyomus😁
Kiz isimlerinde su sira alya arya mira mina lina falan cok var ya ben oyle seyler istemiyorum o yuzden secmek cok zor🤓

Back
X