yok canımcım cinsiyetini öğrenince düşüneceğim dahaKizlar bebis isimleriniz belli mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canımcım cinsiyetini öğrenince düşüneceğim dahaKizlar bebis isimleriniz belli mi![]()
Bizim kız ismi belliydi erkek ismi yoktu. Ama cinsiyeti öğrendiğimiz gece yattığımızda kararlaştırdık eşimlee muhtemelen Toprak olacakKizlar bebis isimleriniz belli mi![]()
Bana 12de net kiz dedi ama yinede 15.haftada randevum var tekrar soracagim ama bende kiz hissediyorumkızlar cinsiyeti kaçta belli olacak oğlumda 16 haftada öğrendik şimdi 13 deyiz siz kaçta öğrendiniz?
Adiyla yasasin cok guzel isim, anlami gibi sakin uslu akilli olur insBizim kız ismi belliydi erkek ismi yoktu. Ama cinsiyeti öğrendiğimiz gece yattığımızda kararlaştırdık eşimlee muhtemelen Toprak olacak![]()
İlkinde 18de öğrenmiştim bunda 13te öğrendim ikiside erkek oğlum duyunca çok sevindi maç yaparız diye diye dolanıyor evdekızlar cinsiyeti kaçta belli olacak oğlumda 16 haftada öğrendik şimdi 13 deyiz siz kaçta öğrendiniz?
Ağrınız fark ettikten ne kadar sonra başladı ? çok geçmiş olsunBende tesadüfen idrar verdim ve dr ciddi enfeksiyon oluşmuş dedi idrar kültürü vs derken antibiyotik başladık ama 2 gün olmadan böbreklere kadar çıktı ağrısı inşallah sizin daha kolay olur süreciniz
kızlar cinsiyeti kaçta belli olacak oğlumda 16 haftada öğrendik şimdi 13 deyiz siz kaçta öğrendiniz
İnşallah canım benim. Erkek olduğunu duyunca uslu olsun diye tüm tuşlara basıyoruz ahhaahAdiyla yasasin cok guzel isim, anlami gibi sakin uslu akilli olur ins![]()
1 ay mıı, hacı doğunca öğreniriz boşver deseydin15+3 olmasina ragmen doktor cinsiyet soylemedi cidden devlet hastanesi teroru... Ogrenemeyen bi ben kaldim heralde. Daha bakmadan bidahaki ay soylerim cihazlarimiz eski oldugu icin dedi![]()
Ben de devlete gidiyorum tam 15+3te öğrendim biliyo musunuz ama bebiş 3 gün önden gidiyordu usgde 15+6ydı yani. Bi de erkek belki ondan da olabilir15+3 olmasina ragmen doktor cinsiyet soylemedi cidden devlet hastanesi teroru... Ogrenemeyen bi ben kaldim heralde. Daha bakmadan bidahaki ay soylerim cihazlarimiz eski oldugu icin dedi![]()
bir numaram oğlum bakalım bu da oğlan mı olacak ben de merak ediyorum canımİlkinde 18de öğrenmiştim bunda 13te öğrendim ikiside erkek oğlum duyunca çok sevindi maç yaparız diye diye dolanıyor evde![]()
Şu an 19 aylik oglum kafama traktoruyle vurmaya calisiyor sirtima tirmaniyor bende sakin bir isim koymustum oysa ki ahahahİnşallah canım benim. Erkek olduğunu duyunca uslu olsun diye tüm tuşlara basıyoruz ahhaah
Bebeğiniz erkekmiCanım bulantım çok fazlaydı baş dönmeleri tek yiyebildiğim tuzlu salatalık erik tatlı isimleri dahi midemi bulandırıyordukahve ve çikolata aşığı ben bırak yatmayı kokusundan bile nefret ediyorum hala
koku hassasiyetim çok oldu şampuan dahi kullanamıyordum
kalp atışını erken duydum ve şuan çok hareketli
![]()
Ah ah ah yandık desene hahaha. Aman sağlıklı sıhhatli olsun da canları sağolsunnŞu an 19 aylik oglum kafama traktoruyle vurmaya calisiyor sirtima tirmaniyor bende sakin bir isim koymustum oysa ki ahahah![]()
ben de troidim yüksek olduğu için sürekli ilaç kullanmak zorundayım merek etme bebişine zarar vermez canımKızlar hamilelik sürecinde ilaç kullanan var mı.Mental olarak çöktüm midem için ilaç kullanmak zorundayım ilaçların üzerinde hamilelikte doktora danışın yazısını gördükçe kahroluyorum çocuğa bir zararı olacak diye aklım çıkıyor.Doktor verdi tabi ama içim hep huzursuz ilacı almamayı denedim mahvoldum ne yapacağımı bilemiyorum ağlamayacağım diyorum kendimi tutuyorum çok çaresizim.Yazmak istedim belki benim durumumda olan vardır.Mantıklı düşünemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum![]()
Evet erkek direk net gosteriyorBen de devlete gidiyorum tam 15+3te öğrendim biliyo musunuz ama bebiş 3 gün önden gidiyordu usgde 15+6ydı yani. Bi de erkek belki ondan da olabilirbelki sizin kızdır
Erkek ismi kolay Allah kız analarina yardım etsin çok seçenek var ve hepsi çok tatlıKizlar bebis isimleriniz belli mi![]()
Erkek isminde ates poyraz ruzgar'lar falan cok yaramaz oluyomusErkek ismi kolay Allah kız analarina yardım etsin çok seçenek var ve hepsi çok tatlı![]()