• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Canim benim 20 aylik oglum gece uyurken tekme atmisti bide bazen kucagimda gezdirerek uyutuyorum ayaklari geliyor ama sanci agri yoksa endise etme
Ritmik muzikler dinle artik duymaya basliyorlar mesela ben sevdigim diziyi izlerken cok kipirdak oluyor😁 bide uzum yedigimde daha net hissediyorum
Ayyy üzüm benimki de çok seviyor heralde anasına çekmiş ağzıma attığım gibi depiniyor içimde yine ye yine ye diye 😂

Uyyy totislerini yerim yaaaa mesela benim ki çikolataya falan sıfır tepki veriyor
Ahaha tatliyla kandiramiyoruz😁
Birkac gun once manti yemistim fazla kacirmisim o kadar agir geldi ki mantidan sogudum 2 gun nerdeyse kipirdamadi korktum sonra kendiliginden kipirdamaya basladi
Manti ne kadar agir geldiyse 2 gun uyudu🤣

Bende Seren Selen falan dusunuyordum ama esim isinamadi o isimlere zor soyleniyor diyor😀
E dedim ne olcak karar verelim simdiden
Şukufe olsun diyor😄
Yok binnaz olsun diyorum
Oyle su an daha net bir ismi yok bizimkinin de
Yeni moda isimlere de alisamiyorum
Acelya istedim bi ara
Ona da chat ismi gibi dedi 😒 ne alakaysa
O ayca22 idi ayrica
Amaan erkeklere sormamak lazim🤓
Birde çoğu ismi koyamıyorum ya sevmediğim birini hatirlatiyor ya bilmem hangi akrabamin kizi😁

Chatgptye esimin benim oglumun ismini yazdim bize uyumlu soyadimiza uyumlu numerolojiye gore birkac isim buldum ama yine de kararsizim😁
Şimdi hatirliyorum bi kaç hafta önce daha cinsiyet belli olmamışken sen numerolojiden enerjiden bahsetmiştin ben o zaman çok inanmıyordum hatırlarsın belki🤣 ama artık enerji numeroloji ne varsa razıyım yeterki bir isim beğeneyimm
Şimdi chatgptye sormaya gidiyorum🤓💃🏻

Canim benim 20 aylik oglum gece uyurken tekme atmisti bide bazen kucagimda gezdirerek uyutuyorum ayaklari geliyor ama sanci agri yoksa endise etme
Ritmik muzikler dinle artik duymaya basliyorlar mesela ben sevdigim diziyi izlerken cok kipirdak oluyor😁 bide uzum yedigimde daha net hissediyorum
Benim çocukumda soğuk kahve içtiğimde coşuyor yavrumda anası gibi sağlıksız şeylerden hoşlanıyor😂

Ahaha tatliyla kandiramiyoruz😁
Birkac gun once manti yemistim fazla kacirmisim o kadar agir geldi ki mantidan sogudum 2 gun nerdeyse kipirdamadi korktum sonra kendiliginden kipirdamaya basladi
Manti ne kadar agir geldiyse 2 gun uyudu🤣
O değil iki gündür mantı muhabbetine bu akşam mantı yiyeceğim he canımı istettin 😂

Kızlar hepinize günaydın ve merhabaa :) aranıza yeni katıldım , buraların acemisiyim 17+5 gebeyim ve tetanoz aşısı konusunda benimde tereddütlerim var ne yapsam bilemiyorum ,kendim de kadın doğum hemşiresiyim bu arada .Okuduklarım ayrı söylüyor duyduklarım ayrı söylüyor . Kesinlikle aşı karşıtı bi insan değilim ama 19-23 haftalarda çok fazla bebek kayıpları olduğunu ve aşıdan kaynaklı olabileceğini okuyorum son zamanlarda,tabi ki bilimsel bi açıklama yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor . Sizler yaptırdınız mı ya da ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili ? Özellikle önceleri sadece tetanoz yapılırken son zamanlarda hep 3lü karma aşı yapılıyormuş neden mesela ? Çookk kararsızım
Ben bugün yaptırdım ilk dozu 21.haftadayız. hiç aşı olmamıştım çünkü

Yaaa bu ismi görünce heyecan yaptım çünkü geçen gün eşimle beğenir gibi olduk sonra dedikki arasında H harfi varya vurgu yapmak gerekir zor mu olur telaffuzu falan saçma sapan detaylara girdik👀
İsmi hala çok beğeniyorum 🤗 bakalım ne olcak

Senin erkek ismi belli mi? Yazdıysan kacirmis olabilirim

Yaaa bu ismi görünce heyecan yaptım çünkü geçen gün eşimle beğenir gibi olduk sonra dedikki arasında H harfi varya vurgu yapmak gerekir zor mu olur telaffuzu falan saçma sapan detaylara girdik👀
İsmi hala çok beğeniyorum 🤗 bakalım ne olcak

Senin erkek ismi belli mi? Yazdıysan kacirmis olabilirim
Anlamı çok hoşumuza gitmişti bizim. Kızım 2020 doğumlu hamileliği düşünürsek 2019 da karar verdik o zamanlar hiç yoktu tesadüfen denk gelip araştırmıştım hiç pişman değilim iyi ki mihra koymuşum diyorum🥰 bazı yaşı büyükler zorlanıyor mikra diyeni duydum😂 onun dışında telaffuz zorluğu hiç olmadı yani denk gelmedim okulunda falanda Azra ismini de beğeniyordum görümcem koyunca vazgeçmiştim🙈
Oğluşumada kıvanç istedimde eşim ikna olmayınca ortak metehanda karar kıldık:))

Ay rahatladım gerçekten ya şükürler olsuun akşam biraz ağrı oldu ama geçti neyseki . Çikolata yiyip uzanınca hafiften hissettim bi içim rahatladı 😍

O değil iki gündür mantı muhabbetine bu akşam mantı yiyeceğim he canımı istettin 😂
Yaa ilk kez manti yazdim ama😁
Aralik anneleri mi konusuyor😄
Yap ye valla
Yerken iyi de sonra gegirme istegi ve ona eslik eden sarimsak kokusundan nefret ediyorum🤣 dis fircalama gargara naneli sakiz bile etki etmiyor sanki 5 kg yemisim gibi bi his
Oysaki 2 dis rendeliyorum🤣
Şimdi hatirliyorum bi kaç hafta önce daha cinsiyet belli olmamışken sen numerolojiden enerjiden bahsetmiştin ben o zaman çok inanmıyordum hatırlarsın belki🤣 ama artık enerji numeroloji ne varsa razıyım yeterki bir isim beğeneyimm
Şimdi chatgptye sormaya gidiyorum🤓💃🏻
Ahahah en azindan birileri seni birkac isme itmiş oluyor oyle dusun😄
Benim çocukumda soğuk kahve içtiğimde coşuyor yavrumda anası gibi sağlıksız şeylerden hoşlanıyor😂
Sütlü kahve en azindan ya cok sagliksiz sayilmaz😁
Ben kac hafta kola ictim valla🙄
Oglumda cok dikkat ediyordum o kadar etmisim ki rambo dogurdum🫠
Ikinciyi saldim cayira derlerdi de inanmazdim oyleymis😄

Back
X