• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ya o konuda benim moralim çok bozuluyor. Biz eşimle daha sevgiliyken 5 yıl önce bulduk hem kız hem erkek ismi ve asla değiştirmedik çok hoşumuza gitti kız Gülce, erkek Nisan dedik . Şükürler olsun çocuğumuz oldu kararımız net değiştirmeyelim dedi eşim. Erkek cinsiyetimiz ve Nisan koymaya kararlıyız ama kayinbabam kaynanam sizin ne hakkınız varsa sürekli her gördüklerinde bu kız ismi herkes alay eder başka bir şey koyun diyor darlıyor. Bu ismi biz bulduk çok fazla içimize siniyor bu isim bana huzur veriyor değiştirmiyoruz dedim bari ikinci isim koy diyor ya hayır hiç sevmediğim ikinci isim . Ben hayır dedikçe üstümüze geliyorlar sizene ya bizim çocuk bizim karar
Bide sen bunlara stok mantini yedirdin 😒😒

Aslinda senin begendiklerin oglunun ismiyle de uyumluymus bence guzel olurr
Evet bende ilk basta dusundum bu isimleri hem uyumlu diye sonra kendi kendime seslendim falan nasil oluyor diye😄 seleen derken iyi de sereen derken selenle seren cok benzedigi icin karisiyor
Biri ismi ne diyince seren dedigimde selen mi seren mi diye soracak
Ya da iste R ile seren falan
Aciklamali isim istemedigime karar verdim sonra😀
Helen de dusunmustuk en basta hatta
Sahilde tatli bi kizcenin adiydi orda duymustum
E sonra helen selen seren hepsi birbirine benziyor topluca vazgectim😀
Lena ismini seviyorum aslinda ama milletle ugrasmak da istemiyorum hic aman yabanci aman yunan bla bla :confused:

Benim son 2 haftadır açıldı karnım birden kaziniyor kızımın karnı açtı herhalde diyip yiyorum 😅😅😅 ben zaten kilolu hamile kaldım doktorum kilo vermen lazım diyor ama çok zor inşallah bende çok almam 😔
Sonrasında hızlı veriliyor diyorlar ama güvenelim mi bilemedim 😂😂

Yok aralık sıkıntı ya okula yazılma yaş tarihlerinde hep aksama olacak 😭😭 zorlayıp 1 ocağı yılbaşında getircem 😂😂😂
Bende şartları zorlamayı planlıyorum nasıl olacaksa🤣 bir de yaşlarını sorunca hep açıklama gereği duyuyorlar bende ona üzülüyorum şu doğumluyum ama aralık diye belirtiyolar🥲

Beğenmeselerde zamanla kabulleneceklerdir yani başka çareleri yok doğupta ismi yazdırdığınızda uzatmazlar diye düşünüyorum. Şimdi fikrinizi değiştirmek için şansları olduğunu sanıyorlardır muhtemelen
Saygı duymak varken bu kadar inat . Bu insanları anlamıyorum empati kuruyorum ama yok olmuyor onlar gibi düşünemiyorum

Yok aralık sıkıntı ya okula yazılma yaş tarihlerinde hep aksama olacak 😭😭 zorlayıp 1 ocağı yılbaşında getircem 😂😂😂

Bende şartları zorlamayı planlıyorum nasıl olacaksa🤣 bir de yaşlarını sorunca hep açıklama gereği duyuyorlar bende ona üzülüyorum şu doğumluyum ama aralık diye belirtiyolar🥲
Ya o yüzden ocakta doğsun istiyorum bence de aralık sıkıntıııı. Bi de 3-5 gün için yaş mı alsın yavrumuz 😁😁🙊

Kızlarım kızlarım canım anneciklerim ben minion kostümü bitirdim bayilcam birazdann güzelliğinden 🥹🥹🥹 size de fikir olsuuun🫶

Eklentiler

• 20250827_165130.webp
    20250827_165130.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 20250827_165052.webp
    20250827_165052.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 50
Back
X