• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bu sıralar göğüs kafesinde ağrı hisseden var mı? Tam göğsümün ortası ağrıyor. Sanırım bebiş sıkıştırıyor.
Göğüs kafesinin altında, diyafram hizasında uzun süredir ağrı hissediyorum ancak her gün değil. Bebek sıkıştırdığı için demişti doktorum, normalmiş.

Ay kaşıntı niye acaba. Kaşıntı lafını duyunca kaşınıyorum 🥲🥲🥲
Gebelikte kaşıntı karaciğer enzimlerinin ani yükselmesiyle oluşur , gebelik kolestazı diye geçer . Hem anne hem bebek için riskli bi durumdur, hızlı kontrol altına alınması önemlidir maalesef. O yüzden yaygın kaşıntınız varsa ihmal etmeyin 🙏🏻

Kızlar bu sıralar göğüs kafesinde ağrı hisseden var mı? Tam göğsümün ortası ağrıyor. Sanırım bebiş sıkıştırıyor.

Baskı yapıyorlar artık sanırım canım, nefes darlığı da olabiliyor ara sıra hatta. Normal bence, sıkan özellikle üst iç çamaşırı giymiyorum. Bol su içiyorum bide.

ay ne güzel isim konusun benim cinnetim resmen. Eşimin tarafı sağolsun başından beri isim konusu dışında bir şey sordukları yok. Lina ismini beğendik onu koymayı düşünüyoruz. Sürekli bi dalga geçme modundalar asla çocuğun bir ihtiyacı var mı diye soran yok hep isim isim. Sabrımın son demlerindeyim çok az kaldı patlamaya :D

Bizi de protesto ediyorlarmış daha isim bulamadık diye. Aliş diceklermiş oğluma biz isim bulana kadar. Niye böyle strese sokan şeyleri düşünmeden yapar insanoğlu anlamıyorum. Sanki isimsiz kalacak çocuk. Anne ve babası dışında kimseyi ilgilendirmiyor o yüzden herkese kocaman bir SANANEEEEE YAAA diye bağırmak istiyorum bu mevzu açılınca.

Kızlar gebelik şekeri çıktı ve diyetle düşmedi maalesef :( İnsülin e başladım ama ciddi manada psikolojim bozuldu yemek yemek bile istemiyorum sürekli bebeğime bişey olacak korkusu var 26+1 de gittiğimde suyu normal ama bebek 2 hafta öndeydi böyle bi durum yaşayan daha önceli gebeliklerinde veya etrafından bilen var mı nolur biraz içimi rahatlatın :(
Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum sakın moralini bozma. İnsülin kötü bi şey değil aksine bebğinin sağlığı için çok önemli. ben günde 4 kere vuruluyorum o yüzden korkulacak yemeği kısıtlayacak bi şey yapmana gerek yok. Sadece daha protein ağırlıklı ve sebze ağırlıklı beslenmen gerek böyle beslenince insülinle bereber şekerin de çok iyi gidiyor. Bebiş de sağlıklı ilerliyor.

Bizi de protesto ediyorlarmış daha isim bulamadık diye. Aliş diceklermiş oğluma biz isim bulana kadar. Niye böyle strese sokan şeyleri düşünmeden yapar insanoğlu anlamıyorum. Sanki isimsiz kalacak çocuk. Anne ve babası dışında kimseyi ilgilendirmiyor o yüzden herkese kocaman bir SANANEEEEE YAAA diye bağırmak istiyorum bu mevzu açılınca.
Ay sorma resmen biri hamileliğimden bahsedince sanki şeytan görmüş gibi oluyorum. Hemen konu kapansın istiyorum. Hayır hiç biri de bi ihtiyacınız var mı demeyen insanlar bi de. Anca boş boş konuşuyolar. Takmayayım diyorum o da olmuyor haftada 2 kez gidiyoruz her gittiğimde aynı muhabbet çok kötü patlama yaşayacağım artık :D

Ay sorma resmen biri hamileliğimden bahsedince sanki şeytan görmüş gibi oluyorum. Hemen konu kapansın istiyorum. Hayır hiç biri de bi ihtiyacınız var mı demeyen insanlar bi de. Anca boş boş konuşuyolar. Takmayayım diyorum o da olmuyor haftada 2 kez gidiyoruz her gittiğimde aynı muhabbet çok kötü patlama yaşayacağım artık :D
En çok ben doluyum bu konuya , en son kaynanama evindeki koltuklardan bahsederek şu eşyaları değiştircem elimden gelse dedim , yani size değiştirtcem demek istedim . O da ben alıvercem anladı , yok yavrum yok biz zaten size bi şey yapamıyoruz siz kendinizi idare edin yeter diyor sürekli. Ya niye yapamıyosun yap , aç mısın açıkta mısın sanki .Asla bi eksiğiniz var mı demedi aslaa ne anası ne babası .. Sürekli ben bi şey istemeyeyim diye konuları geçiştiriyor böyle . İşin kötüsü eşim de işten ayrıldı , oğlum bu zamanda karının karnı burnundayken çalışmaya çalısıyor, sen nasıl işi bırakırsın kış ağzı deyip ne anası ne babası ağzını açmadı kaç gündür ağlıyorum .O kadar zoruma gidiyor ki artık ben sabahın köründe işe gidiyorum , çorabımı bile zor giyiyorum , adam horul horul uyuyor . Akşam eve geliyorum ne yemek var ne bi destek zaten . Böyle giderse doğumu bile beklemeyip boşanıcam , zaten hormonlarım berbat durumda kimseden destek görmedikçe kafayı yiyorum ..

Kızlar bi kaç gündür gergin ve üzüntülü bi süreçten geçiyorum. Ağlamaktan kendimi alamıyorum. Bugün akşam bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim nerdeyse kafayı yiyodum. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok şükür az önce bi kaç tepik hissettim de rahatladım yoksa hastane yolu görünmüştü 🥹
Aglamaktan kendini alamayacagin kadar ne oldu yav
Yipratma kendini bu kadar :/
Bende gecen oglum cok yaramazlik yapti diye ona sinirlendim onla ugrastim kucagima falan aldim karnim cok kasildi sanki o da sinirlendi gibi oldu resmen 🫥

Günaydın kızlar♥️ Bugün dr kontrolüm var görüş günü gibi hissediyorum😅 yüzünü epeydir göremiyoruz bakalım bu sefer görebilecek miyiz🫠
Ben en son gordugumde 22 haftalikti kasi gozu agzi belliydi ama tam gelisme asamasinda olduklari icin hafif uzayli gibiydi ahahah
30.haftadan sonra daha bi belli oluyo suratlari mimikleri
Benimde gorus gunu yarin😁

Aglamaktan kendini alamayacagin kadar ne oldu yav
Yipratma kendini bu kadar :/
Bende gecen oglum cok yaramazlik yapti diye ona sinirlendim onla ugrastim kucagima falan aldim karnim cok kasildi sanki o da sinirlendi gibi oldu resmen 🫥
Paylaştım az önce , sorumsuz bir ana baba , üstüne dünya yansa umrunda olmayan bir koca . Ben ağlamayayım da kim ağlasın . Allah korusun ama zaten bi şey olsaydı, hepsinin dalağını ağzından çıkartırdım .

Back
X