• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Günaydın kızlaar hepimize mutlu günler olsun dün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda :)
Matmazel - Matmazel - Canım sana da çok teşekkürler Sadık Hoca müthiş eğlenceli ve dinamik bir insan tıpkı benim gibi :) Çok sevdim doğuma kadar onunla olucaz inşallah :)
Cok sevindim canim
Sevecegini biliyordum😍
Bende cumartesi gitmistim gripti ama yine de enerjikti🤓

Hiç bu konuyu konuşmadık en son 24. Haftada gitmiştim 28. Haftada tekrar kontrolüm var belki o zaman konuşulur. Benim ilk bebeğim olacak ama sezaryen olan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla 2 seneyi geçmişse ve doktor uygun görürse çok düşük ihtimal vajinal doğum olabiliyormuş ama duyduğum kadarıyla genelde sezaryense diğerleri de sezaryen oluyor
Benim 4 yıl geçti. Kâğıt imzalatıyorlarmış normal doğum isteyene.
Hani bi ara tvlere çıktı devlet hastaneleri zorunlu sezeryan harici yapılmayacak diye. İlk seçenek her zaman normal doğum olacak.
O sebepten soruyorum,şimdi banada normal doğum denerler mi acaba

Gunaydin kizlar rutin kontolde candida cikti.hic bi belirtim yoktu sadece sabahlari akintim oluyordu normal saniyordum😪 doktor fitil verdi.basina gelen oldu mu
Gebelikte değil ama gebelikten önce çok savaştım candidayla , vajinal candidaydı ve 21 gün candida diyeti , üstüne 10 gün antibiyotik ve fitil tedavisi , en son da borik asit kullanarak komple bitirmiştim . Ama gebelikte maks yapabileceğin şey candida diyeti olur diye düşünüyorum , çok geçmiş olsun

Para almak güzel şey ben olsam ben de çağırırım :D
Doğru diyorsun canımm. Keşke devlet hastanelerinde de ilgi alaka çok iyi olsa ve cumartesi günleri bari en azından gidebilsek. Özelde olunca hep böyle işte acaba para için mi düşüncesi aklımızın bir köşesinde oluyor

Selam kızlarrr inanılmaz bir akıntım var. Gerçi benim başından beri hep vardı ama bu iki gündür çok hareketliyim sanki arttı böyle su gibi ama 1 tl boyutunda oluyor sürekli iç çamaşırı değiştirtiyor normal mi acaba

Selam kızlarrr inanılmaz bir akıntım var. Gerçi benim başından beri hep vardı ama bu iki gündür çok hareketliyim sanki arttı böyle su gibi ama 1 tl boyutunda oluyor sürekli iç çamaşırı değiştirtiyor normal mi acaba
Akıntı yokta çiş kaçırma var bendede çok canımı sıkmaya başladı bu durum. Çişim olsun olmasın kaçıyor.

Back
X