• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Etmiyorum etmedim. İlk bi kaç ay zaten yapamıyor ama hareketlenince dünyayı tanıma yöntemi ağız olduğu için en olmayacak şeyleri yalayıp, ağızlarına atmaya çalışıyorlar. O noktada dünyayı tertemiz önüne koymak zaten mümkün değil. Fazla kasmamak lazım bu konuda
Benim pelus oyuncaklari falan icim almiyor ya bize ulasana kadar kac kisinin eli degiyor illa yikamam lazim en azindan elimden geldigi kadar 🤣

Benim pelus oyuncaklari falan icim almiyor ya bize ulasana kadar kac kisinin eli degiyor illa yikamam lazim en azindan elimden geldigi kadar 🤣
Hayır demeye çalıştığım o değil. Diş kaşıyıcı, peluş oyuncak falan tamam ilk başta yapmak lazım ama her şeye yetişmek mümkün değil. Kendinizi çok kasmayın o yüzden 😂 o peluş oyuncaklar evin her noktasına girip çıkıyorlar eve girerken yıkayın tamam da sonra bununla baş edemezsiniz

Herkese güzel haftalar 💃
Bir süredir lohusa takımı bakıyordum, Suwenden indirimden aldım hoşuma gitti fotoğraf çekiminde de kullanılır gibi geldi. Eğer almayanınız varsa düşünebilirsiniz tatlı anneler 💕 Suwen Pearl 3 Parçalı Hamile Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Bende daha almadım ama ekledim favorilerime. Bir tane koyu almak istiyorum ben siyah çok moda bu ara bir de kanamam olursa falan daha rahat ederim diye düşünüyorum. Senin linke de bir bakayım canım sağol.

Bende daha almadım ama ekledim favorilerime. Bir tane koyu almak istiyorum ben siyah çok moda bu ara bir de kanamam olursa falan daha rahat ederim diye düşünüyorum. Senin linke de bir bakayım canım sağol.
Benimde aklımda siyah var aslında dediğin gibi hem kanama olursa rahat olur diye düşündüm. Bunun biraz da sabahlıklı olması hoşuma gitti. Pentide gordum bir iki tane kalinliklarindan emin olamadim hastaneler sicak oluyormus.

Anne yanı park yatagini aldım şimdi Yoyko nün 8 in 1 modelini aldım baktım indirimdeydi alayim dedim. Kullananlar var memnunlar. Yataş in yatağında indirimdeydi onu da aldım içine. Bunu da hallettik. Üzerimden yük kalkiyor yeminle. 😅

Kızlar birşey soracağımm Park beşik alan arkadaşlar hangi modeli tercih ettiniz ve tercih sebebiniz neydi acabaa

Ya bende çok kararsızım, park yatak alıp bir kaç ay kendi yatağımızın yanına dayayıp anne yanı olarak kullanırım sonrada odasına koyarım diyordum ama şimdi bir yakınımız sepet beşik verecek onlar daha iyi sallandığı için almayı kabul ettim yani 3-4 ay en az onu kullanabileceğim. Şimdi diyorum park yatak hiç almasamda sonra monteseriden mi devam etsem.

Kızlarr hastane için magnet bakan oldu mu şöyle ucuz, olsun diye olacak bir şey. İndirimler varken ayarlarım onuda diye düşündüm.

İşte bana da çok aynı geliyorlar yaa o yüzden bende bilemedim neye göre seçici olmalıyız diye

Ben geçtiğimiz hafta hb indiriminden maxi-cosi Leona2'yi 16.990'a aldım canım normalde 22.000-23.000 civarı oluyor cumartesi günü elime ulaştı içinden pusat bağlantı aparatı de çıktı. Doğumdan sonra almak biraz riskli. 2026 olmuş olacak ve her şey zamlanmış olacak.
bende onu anlatmaya çalısıyorum da ne mümkün bir sürü şeyi annem aldığı için kayınvakidem ben alıcam bebek arabasnı dedi ben ne zaman araba desem doğumdan sonra alırız diyordu eşimin de aklına sokmuş şaka gibiler

Anne yanı park yatagini aldım şimdi Yoyko nün 8 in 1 modelini aldım baktım indirimdeydi alayim dedim. Kullananlar var memnunlar. Yataş in yatağında indirimdeydi onu da aldım içine. Bunu da hallettik. Üzerimden yük kalkiyor yeminle. 😅
Linkle kız biziii :D
Ya bende çok kararsızım, park yatak alıp bir kaç ay kendi yatağımızın yanına dayayıp anne yanı olarak kullanırım sonrada odasına koyarım diyordum ama şimdi bir yakınımız sepet beşik verecek onlar daha iyi sallandığı için almayı kabul ettim yani 3-4 ay en az onu kullanabileceğim. Şimdi diyorum park yatak hiç almasamda sonra monteseriden mi devam etsem.
Bana da kuzenim dikdörtgen tahta beşit verecek aslındaa. Ama 4-5 ay onda yatsa ondan sonra monteserriye koyup odasında tek yatıramayız ki. Ama sepet beşikten sonra 4 ay sonra mesela park beşiği alabiliriz o mantıklı. Ama şuan indirimlerin kapıda olması da dürtüyor beni 4 ay sonra 2026 çünkü
bende onu anlatmaya çalısıyorum da ne mümkün bir sürü şeyi annem aldığı için kayınvakidem ben alıcam bebek arabasnı dedi ben ne zaman araba desem doğumdan sonra alırız diyordu eşimin de aklına sokmuş şaka gibiler
Ay ne garip kız. HEdiye alacaksa sizin istediğiniz zaman alması gerek yani. Yada biz bunu alırız anne sen başka şey al en iyisi bu şimdi lazım desen olmaz mı. Çünkü zaten hastaneden pusetsiz çıkartamıyoruz bebişleri yasak

Canım eğer kayınvaliden alıcaksa dert etme yılbaşından sonra alsın boşver. Açıkçası bende bahara kadar hastane kontrolü aşı vs dışında çok dışarı çıkartmak istemiyorum. Sende doğumdan sonra istediğin modeli söyle ve alsınlar yani :)

Bana da kuzenim dikdörtgen tahta beşit verecek aslındaa. Ama 4-5 ay onda yatsa ondan sonra monteserriye koyup odasında tek yatıramayız ki. Ama sepet beşikten sonra 4 ay sonra mesela park beşiği alabiliriz o mantıklı. Ama şuan indirimlerin kapıda olması da dürtüyor beni 4 ay sonra 2026 çünkü

Ay ne garip kız. HEdiye alacaksa sizin istediğiniz zaman alması gerek yani. Yada biz bunu alırız anne sen başka şey al en iyisi bu şimdi lazım desen olmaz mı. Çünkü zaten hastaneden pusetsiz çıkartamıyoruz bebişleri yasak

Benide cezbeden indirimler işte :) Allahım düşünmekten beynim çatlıcak bir sürü eksik var bir sürüüüüüüüü düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum :)

Kızlar sizinde duygu durumunuz karıştı mı? zaten bi tahammülsüzlük vardı üstümde ama ota b*ka ağlama güncellemesi aldım ben. bi de eşim verdiğim tepkiden afallayıp gülmeye başlıyor gülüyor diye daha çok ağlıyorum 😂 nolur yalnız değilsin diyin

İlk hamileliğimi eşim hissetmişti gecenin bir yarısı yatakta oturup ağlardım saatlerce içimden ağlamak geliyor diyordum eşim sen kesin hamilesin dedi kan verdik ve gerçekten öyle :) sonra bir durulmuştum ağlamıyordum ne güzel ama son bir kaç haftadır yine acayip ağlamalarım başladı. Umarım bir an önce geçer çünkü böylede çok güçsüz hissediyorum kendimi.

Valla hamileliğimin başında doğum paketi alıyordu ilk 3 ay bitain alalım dedi ses seda yok 5 aylık olunca artık gerek kalmadı zaten yaklaştı dedi detaylıya bende geleyim mobilya bakarız dedi mıbilyacıya sokup siz alın ben zorlanırsanız yardım ederim dedi annem aldı😂 ona kalsa hamileliğin başından beri Herşeyi yapacak

Canım eğer kayınvaliden alıcaksa dert etme yılbaşından sonra alsın boşver. Açıkçası bende bahara kadar hastane kontrolü aşı vs dışında çok dışarı çıkartmak istemiyorum. Sende doğumdan sonra istediğin modeli söyle ve alsınlar yani :)
alacağını bilsem beklicem mecbur kalınca biz alıcaz hemde 3 ü 5 yapıp almış olucaz maalesed😂

İlk hamileliğimi eşim hissetmişti gecenin bir yarısı yatakta oturup ağlardım saatlerce içimden ağlamak geliyor diyordum eşim sen kesin hamilesin dedi kan verdik ve gerçekten öyle :) sonra bir durulmuştum ağlamıyordum ne güzel ama son bir kaç haftadır yine acayip ağlamalarım başladı. Umarım bir an önce geçer çünkü böylede çok güçsüz hissediyorum kendimi.
Ay sorma bende öyleyim eşimle 7 yıldır tanışıyoruz neredeyse ağladığımı 2 kez görmüştür biri düğünde babamla vedalaşırken biri de kaynar suyla yanmıştım o zaman😂 ama şu son 2 haftadır adam bile şokta yılların birikimi mi bu diye soruyor daha bu sabah kardeşim 10 Kasım şiiri okurken annem video göndermiş hüngür hüngür ağladım kardeşime mi ağladım 10 kasıma mı onu bile bilmiyorum

Benide cezbeden indirimler işte :) Allahım düşünmekten beynim çatlıcak bir sürü eksik var bir sürüüüüüüüü düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum :)
Benim çok kalmadı eksiğim allaha şükür ya. Bi hastanede giyeceğim pijamalar var almadığım birde park beşik. ama o da sepet beşik olduğu için çok da lazım değil ilk aylarr :) Annem nevresim falan dikecek birde

Valla hamileliğimin başında doğum paketi alıyordu ilk 3 ay bitain alalım dedi ses seda yok 5 aylık olunca artık gerek kalmadı zaten yaklaştı dedi detaylıya bende geleyim mobilya bakarız dedi mıbilyacıya sokup siz alın ben zorlanırsanız yardım ederim dedi annem aldı😂 ona kalsa hamileliğin başından beri Herşeyi yapacak
Hay allah ya o da değişik bir model desene :D. O zaman sen dediğim gibi yapıp başka eksiğin varsa kayınvalidene paslayabilrsin. Yada anne gel bugün gidip bakalım desin mesela eşin bi gür seçin de

Kızlar sizinde duygu durumunuz karıştı mı? zaten bi tahammülsüzlük vardı üstümde ama ota b*ka ağlama güncellemesi aldım ben. bi de eşim verdiğim tepkiden afallayıp gülmeye başlıyor gülüyor diye daha çok ağlıyorum nolur yalnız değilsin diyin
Bana eşimin ailesinden gözüküyolar bu ara , aslında yaptıkları bi şey de yok ama sinir oluyorum . Yüzlerini göresim gelmiyor😂En ufak duygusal videoda ağlıyorum ,biraz da zor bi gebelik geçiriyorum , sürekli annem bizi nasıl büyütmüş diye ağlayasım geliyor :(

Back
X