Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Geçmiş olsun canım hafta ilerledikçe sıkıntılar başlıyor sanırım bende de kasık kemiği ağrısı ve karnımda sertleşmeler arttı randevuma daha 10 gün var napsam bilemedim
Ben bugün 31+0 ve o kadar ağırlaştım mi bir anda. Pelvik kemikler ayrı sertleşmeler ayrı bacaklarım belim komple sızlama ağrı kramp

Ben bugün 31+0 ve o kadar ağırlaştım mi bir anda. Pelvik kemikler ayrı sertleşmeler ayrı bacaklarım belim komple sızlama ağrı kramp
Benim bebiş 10 gün ilerde gözüküyordu kilo da tabi öyle ondan mı benim de erkenden erkenden başladı diyorum ama özellikle sol kemikler inanılmaz ağrıyor o bacağımın üstüne yüklenmemeye çalışıyorum hep de sol taraftan hissediyorum hareketleri en son ayaklar ordaydı baş aşağıdaydı. Sağlıklı olsun zamanında gelsin de ağrı sızı çekilir ben acaba sancılar falan mı başlıyor diye tedirgin oluyorum

Yok canım sancı belden vurup düzenli oluyor ve insanı hastaneye götürür yani bel fıtığıda sola vuruyor dikkat etmek lazım bebişler kilo almaya başladı

Yok canım sancı belden vurup düzenli oluyor ve insanı hastaneye götürür yani bel fıtığıda sola vuruyor dikkat etmek lazım bebişler kilo almaya başladı
Sitede nstde sancısı çıkıp farketmedim diyenler de olunca ondan korktum benim kasılma olunca böyle içerden damarlarım çekiliyor gibi oluyor saniyelik ama çok uzun zamandır var en son doktor su gelmesi ya da kanama yoksa korkma dedi diye bekliyorum işte

Kızlar karacada indirim vardı ben park yatak için 2-3 tane çarşaf aldım 199tl düşmüştü kalitesi nasıl bilmiyorum ama ilk etapta reflü yatağından yatacağı için kötü bile olsa idare eder bizi diye düşündüm bilginiz olsun

Taksit taksit yazıyorum bir soru daha montessori yatağıma hala yatak minderi almadım 90*190 ölçüleri. yataştan baktım 9-10k civarı gibi daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir şey bulamazsam bunu alacağım öneriniz var mıdır

Sonuçta doğumda, düğünde, nişanda bizim için zahmet edip geliyorlar, hediyeler getiriyorlar, minik de olsa hediyelerle karşılamak çok zarif bence :)

uyuyamayan arkadaşlarım doktorunuza da danışıp magnezyum kullanmayı deneseniz? Çok derin uyku yapıyor magnezyum.

Ben kızımda çikolata, kolonya falan yaptırmıştım bi sayfadan ama çikolatasını beğenmedim. bunda da madodan çikolata yaptırmayı düşünüyorum. Bide mevlit yaptırırsam magnet ve Yasin yaptırırım hediye olarak.

Bu arada bebişe daha hiçbişey almadım çünkü aşırı üşeniyorum ya alan arkadaşlara maşallah güzel günlerde kullansınlar ben son anda hepsini birden alırım herhalde. İndirimler için sepet bile hazırlamadım bu bebiş beni çoook tembelleştirdi

sana da gecmiş gitmiş olsun. probıyotik falan işe yaramıyor mu ben de ıkı hamılelıgımde hıc kabız olmadım aksıne ıshale cok yatkınım kabız olmayı ozendım desem yeri.:S ıdrar yolu enf ıcın sase vermıstı bana dr gercekten 1 2 gunde gecıyor ınsallah senın de oyle hemen gecer gıder . yuvarlana yuvarlana gıdıp dogurcaz heralde napalım :))saglıklı olsunlar da :) bunu yazarken burnumu siliyorum grip mıyım neysem artık :)

Hiç ihtiyaç olmadı,gün içerisinde bir defa sağ tarafa,o birinde sol tarafa doğru uyutdum oğlumu,kafasında hiç bir sorun olmadı.Dr Osman Gönülal da sanırım önermiyor,ben onun önerileriyle çocuğumu büyüttüm diye bilirim.

Geçmiş olsun canım hafta ilerledikçe sıkıntılar başlıyor sanırım bende de kasık kemiği ağrısı ve karnımda sertleşmeler arttı randevuma daha 10 gün var napsam bilemedim
Gecmis olsun canim duzenli aralikli falan degilse bence sertlesmelerden korkma yani ben kendi adima oyle dusunuyorum bebegin alani daraliyor sonucta arada bi yerlerini gobusumuze dayiyormus gibi geliyor bana ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi gecmiyorsa acile falan git
Sonuçta doğumda, düğünde, nişanda bizim için zahmet edip geliyorlar, hediyeler getiriyorlar, minik de olsa hediyelerle karşılamak çok zarif bence :)
akraba hic sevmiyorum samimi degiller dugun de yapmak istememistim zaten aile zoruyla yaptik gibi oldu gelenler de onlarin hatrina gelmistir ya da zamaninda verilen altinlari iade etmeye yani o yuzden senin gibi bakamadim olaya hic bana hediye falan da getirmediler sahsen o yuzden bende iyiki onlara para dokmemisim
Sagol canim probiyotik olarak ne onerirsin onu denemedim ama zeytinyagi kuru kayisi gibi seyler denedim onlar fayda etmedi evet bebisler saglikli olsunlar da onemli olan o ama tabi makatta catlak vs olustuysa normal doguma engel olur diye de korktum o yuzden umarim cozulur hemen tuvalete gitmek iskence oldu resmen

Ben kullanıyorum magnezyum , asla uyku yaptığına şahit olmadım her gece aynı saatte ayaktayım keşke yapsaydı çok memnun olurdum
Bende günde 2 kere kullanıyorum. Gece Zombi gibi kalkıyorum ve uykum kaçmış oluyo günde 4 saat uyursam ne hoş

Ben cok pimpirikliyim hazirlayayim kenarda dursun kafasindayim hep odasini falan hallettim cok sukur yakinlarda da kiyafetleri falan yikar utulerim zaten 2 ay falan kaldi doguma e tam 2 ay da beklemez belki bebis belli olmaz hem bana da ugras oluyor seviyorum bu isleri

Kuzum evet ben pusetsiz aldım. Pebble slidetech puset alıcam diğer pusetlere göre tam yatışı var ve çok daha uzun süre kullanılıyor diye. Onu bekliyorum indirime girsin ty de daha da diye.

Kizlar evde 1 2 yaş cocugu olanlara bi sorum var
Evde panduf kullaniyor musunuz? Ogluma almak istiyorum da onerebileceginiz marka model var mi
Bazilarinin alti terlik gibi bazilarinin patik gibi
Yere oturup da oyuncak oynuyor ya terlik gibi olanlarda rahat eder mi bilemedim
Patik gibi mi alsam kaydirmazli
Yardimci olabilecek var mi?

Birde kundak arayisindayim
Doktora danistim 0-3 ay al ve 3 aydan sonra kundaksiz yatir elini kolunu ilk 3 ay yonetemez kendini uyandirir ama sonrasinda kundak kullanimi elini kolunu kesfetmesini engeller dedi
Bende hep 3-6 ay bakiyordum halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…