- 17 Nisan 2019
- 3.763
- 4.592
- 133
Ben bugün 31+0 ve o kadar ağırlaştım mi bir anda. Pelvik kemikler ayrı sertleşmeler ayrı bacaklarım belim komple sızlama ağrı krampGeçmiş olsun canım hafta ilerledikçe sıkıntılar başlıyor sanırım bende de kasık kemiği ağrısı ve karnımda sertleşmeler arttı randevuma daha 10 gün var napsam bilemedim
Benim bebiş 10 gün ilerde gözüküyordu kilo da tabi öyle ondan mı benim de erkenden erkenden başladı diyorum ama özellikle sol kemikler inanılmaz ağrıyor o bacağımın üstüne yüklenmemeye çalışıyorum hep de sol taraftan hissediyorum hareketleri en son ayaklar ordaydı baş aşağıdaydı. Sağlıklı olsun zamanında gelsin de ağrı sızı çekilir ben acaba sancılar falan mı başlıyor diye tedirgin oluyorumBen bugün 31+0 ve o kadar ağırlaştım mi bir anda. Pelvik kemikler ayrı sertleşmeler ayrı bacaklarım belim komple sızlama ağrı kramp
Yok canım sancı belden vurup düzenli oluyor ve insanı hastaneye götürür yaniBenim bebiş 10 gün ilerde gözüküyordu kilo da tabi öyle ondan mı benim de erkenden erkenden başladı diyorum ama özellikle sol kemikler inanılmaz ağrıyor o bacağımın üstüne yüklenmemeye çalışıyorum hep de sol taraftan hissediyorum hareketleri en son ayaklar ordaydı baş aşağıdaydı. Sağlıklı olsun zamanında gelsin de ağrı sızı çekilir ben acaba sancılar falan mı başlıyor diye tedirgin oluyorum
Sitede nstde sancısı çıkıp farketmedim diyenler de olunca ondan korktum benim kasılma olunca böyle içerden damarlarım çekiliyor gibi oluyor saniyelik ama çok uzun zamandır var en son doktor su gelmesi ya da kanama yoksa korkma dedi diye bekliyorum işteYok canım sancı belden vurup düzenli oluyor ve insanı hastaneye götürür yanibel fıtığıda sola vuruyor dikkat etmek lazım bebişler kilo almaya başladı
Sonuçta doğumda, düğünde, nişanda bizim için zahmet edip geliyorlar, hediyeler getiriyorlar, minik de olsa hediyelerle karşılamak çok zarif bence :)Kacar tane yaptiriyorsunuz bu hediyeliklerden ben acikcasi nisanimda dugunumde de pek hediyelik islerine girismemistim milleti sevindirecegime kendime ihtiayclarimi alirim diye dusundum bosa giden bi para gibi benim icinsadece 10 tane magnet aldim cok yakinlara vermek icin bi de cikolata yaptiririm yeter diye dusunuyorum
sana da gecmiş gitmiş olsun. probıyotik falan işe yaramıyor mu ben de ıkı hamılelıgımde hıc kabız olmadım aksıne ıshale cok yatkınım kabız olmayı ozendım desem yeri.:S ıdrar yolu enf ıcın sase vermıstı bana dr gercekten 1 2 gunde gecıyor ınsallah senın de oyle hemen gecer gıder . yuvarlana yuvarlana gıdıp dogurcaz heralde napalım :))saglıklı olsunlar da :) bunu yazarken burnumu siliyorum grip mıyım neysem artık :)Gecmis olsun canim bende habire doktorlardayim valla biktim hastanedenn 2 gundur 2 ayri doktora bebisi gormeye gitmistim yarin da idrar sonucumu gostericem muhtemelen enfeksiyon cikmis tahlilimde bi de genel cerrahiye gidicem kabizlik sorunu icin bakalim
Hiç ihtiyaç olmadı,gün içerisinde bir defa sağ tarafa,o birinde sol tarafa doğru uyutdum oğlumu,kafasında hiç bir sorun olmadı.Dr Osman Gönülal da sanırım önermiyor,ben onun önerileriyle çocuğumu büyüttüm diye bilirim.Kızlar sizce söyle bir yastık almalı mıyız
Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Düz Kafa Yastığı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de ayıcık, tavşan , civciv derken en son çiçekli konseptte karar kıldım , her şeyi çiçekli yaptım ve yaptırıyorumBen gördümde emin olamadım ya tam konsepte
Ben kullanıyorum magnezyum , asla uyku yaptığına şahit olmadım her gece aynı saatte ayaktayımuyuyamayan arkadaşlarım doktorunuza da danışıp magnezyum kullanmayı deneseniz? Çok derin uyku yapıyor magnezyum.
Gecmis olsun canim duzenli aralikli falan degilse bence sertlesmelerden korkma yani ben kendi adima oyle dusunuyorum bebegin alani daraliyor sonucta arada bi yerlerini gobusumuze dayiyormus gibi geliyor bana ama sen kendini daha iyi bilirsin tabi gecmiyorsa acile falan gitGeçmiş olsun canım hafta ilerledikçe sıkıntılar başlıyor sanırım bende de kasık kemiği ağrısı ve karnımda sertleşmeler arttı randevuma daha 10 gün var napsam bilemedim
akraba hic sevmiyorum samimi degiller dugun de yapmak istememistim zaten aile zoruyla yaptik gibi oldu gelenler de onlarin hatrina gelmistir ya da zamaninda verilen altinlari iade etmeye yani o yuzden senin gibi bakamadim olaya hicSonuçta doğumda, düğünde, nişanda bizim için zahmet edip geliyorlar, hediyeler getiriyorlar, minik de olsa hediyelerle karşılamak çok zarif bence :)
Sagol canim probiyotik olarak ne onerirsin onu denemedim ama zeytinyagi kuru kayisi gibi seyler denedim onlar fayda etmedi evet bebisler saglikli olsunlar da onemli olan o ama tabi makatta catlak vs olustuysa normal doguma engel olur diye de korktum o yuzden umarim cozulur hemen tuvalete gitmek iskence oldu resmensana da gecmiş gitmiş olsun. probıyotik falan işe yaramıyor mu ben de ıkı hamılelıgımde hıc kabız olmadım aksıne ıshale cok yatkınım kabız olmayı ozendım desem yeri.:S ıdrar yolu enf ıcın sase vermıstı bana dr gercekten 1 2 gunde gecıyor ınsallah senın de oyle hemen gecer gıder . yuvarlana yuvarlana gıdıp dogurcaz heralde napalım :))saglıklı olsunlar da :) bunu yazarken burnumu siliyorum grip mıyım neysem artık :)
Bende günde 2 kere kullanıyorum. Gece Zombi gibi kalkıyorum ve uykum kaçmış oluyo günde 4 saat uyursam ne hoşBen kullanıyorum magnezyum , asla uyku yaptığına şahit olmadım her gece aynı saatte ayaktayımkeşke yapsaydı çok memnun olurdum
Ben cok pimpirikliyim hazirlayayim kenarda dursun kafasindayim hepBu arada bebişe daha hiçbişey almadım çünkü aşırı üşeniyorum ya alan arkadaşlara maşallah güzel günlerde kullansınlarben son anda hepsini birden alırım herhalde. İndirimler için sepet bile hazırlamadım bu bebiş beni çoook tembelleştirdi
4 saat miii ahh keşkeeeBende günde 2 kere kullanıyorum. Gece Zombi gibi kalkıyorum ve uykum kaçmış oluyo günde 4 saat uyursam ne hoş
Kuzum evet ben pusetsiz aldım. Pebble slidetech puset alıcam diğer pusetlere göre tam yatışı var ve çok daha uzun süre kullanılıyor diye. Onu bekliyorum indirime girsin ty de daha da diye.Pazeni gömmedim de bebemin tek eksiği pazenmiş gibi davranan kaynanamı gömdüm diyelim
Senin pusetsiz olan galiba leona ben baktım pusetliler 26 binden başlıyorBi de şu an tam anlamıyla oda yapacak kadar geniş bi evim yok o yüzden bi dolap bi beşik idare edicez bi süre yoksa her şeye çok hevesliyim de imkanlar dahilinde bu kadar oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?