Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Hastanede verilecek hediyelik fikirleri olan var mı yada yaptıran ve memnun olan bi de sizce erken miii
Fiyonksepetim diye bi sayfa var instagramda ordan toka yaptırcam , shekerci desing diye bi sayfa var ordan kapı süsü , kolonya ve çikolata kutusu yaptırdım, rumeysdesing diye bi sayfa var orda da çok güzel ve diğerlerine göre uygun fiyatlı olduğunu düşündüğüm küre magnetler var düşünenler için :)

Çok normal bu arada. Böyle olsa bende umursanmadığımı düşünürüm. Farklı davranışlarla bende umursanmadığımı ya da yeteri kadar dikkate değer bulunmadığımı düşünüyorum. Başıma bi iş gelse ilk koşacak kişi annem adım kadar eminim ama öyle bi oluyor ki kadına oğluma 2 saat bakar mısın diyemiyorum. Tamam diyor ama nasıl diyor yani anlıyorsun şimdi doğumda o bakacak mecbur. O konuda geçse de artık hiç istekte bulunmayacak olsam. Nasılsa tecrübeliyim ilk 15 günde kardeşimle eşim yanımda olacak. Yeterler bana. 15 tatile denk gelecek doğum işinden izin alabileceği bi konumda olacak ama yapamayacakmış izinleri azmış vs önceden sorun olmuyoken zaman yaklaştıkça izin alamam bana güvenmeye dönmeye başladı. Ki zorunlu sezaryen olacağım beni öyle görünce de içi gidecek yardımcı olacak biliyorum ama şimdi böyle davranıyor insna unutmuyor.

Allah yardımcımız olsun ya , benim annem yanımda değil mecbur kaynanam bakacak bi de hangine yansam bilemedim

Kızlar annelerinizle ne guzel dertleriniz var oyle ya.annemle benimde aramda boyle seyler yasanmasi icin nelerimi vermezdim anlatamam. cok ama cok sanslisiniz gercekten her zaman bunun frkinda olun lutfen cok kiskandim sizi

Bebesinin ismini Aybars ,Mete, ya da Metehan koyacak arkadaşlarım için konsept fikri olsun , bayılıyorum böyle yavru kurtlu şeylere belki seveniniz vardır :)
Kızlar annelerinizle ne guzel dertleriniz var oyle ya.annemle benimde aramda boyle seyler yasanmasi icin nelerimi vermezdim anlatamam. cok ama cok sanslisiniz gercekten her zaman bunun frkinda olun lutfen cok kiskandim sizi
Annem değil ayol kaynanam benim Derdim de yok sinir oluyom bu aralar ama onun haberi yok sonuçta kocamı doğurmuş varolsun sağolsun

Eklentiler

• IMG_0216.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 6
Ay kızlarrr daha bir ay olmadi opera istanbuldan Cybex Eezy S 360 Twist2 + Cybex Aton B2 i-Size + Cybex Eezy Adaptör almistim 47 bin tlye sozum ona zam gelecekti birde distirubitoru diye ordan almistik garantisi gecerli olsun diye dun bir baktim 38 bin tlye inmis nasil bir indirim turudur bu 9 bin tl nedir yani canim sıkıldı. Musteri temsilcisine yazdim dalga gecer gibi cevap verdi nasil guvenicez bunlara demekki kaliteside sorgulanir duzeydeymis

İşte sırf bu yüzden 12-15 bin bandında bi şey bakıyorum ki sonra üzülmeyeyim . Heves edip en iyisini alalım derken dolandırılıyoruz resmen , herkes tutturabilesiye iş yapıyo

Kuzu 9 bin indirim nedir ya iade edip alma sansin olsa keske tekrardan.ben bunlari tahmin ettigim icin kiyafet haric hicbisey amadim diyebilirim.hepsini kasima sakliyordum.saticilar birbiriyle yarisa giriyor. daha yeni liste yaptim hepsi burada ve trendyol takip edicem ne kadar dusrcek

İşte sırf bu yüzden 12-15 bin bandında bi şey bakıyorum ki sonra üzülmeyeyim . Heves edip en iyisini alalım derken dolandırılıyoruz resmen , herkes tutturabilesiye iş yapıyo
Ay keske bizde oyle yapsaydik inanilmaz heveslendik sonra da neye ugradigimizi sasirdik cok uzucu bir deneyim oldu

Iade suresi de 14 gunmus nedense. Gercekten en iyisini yapmissiniz banada zor yoldan ders oldu

Allah yardımcımız olsun ya , benim annem yanımda değil mecbur kaynanam bakacak bi de hangine yansam bilemedim
Benim kaynanamın kendine hayrı yok ama normal doğum yapacaksanız ve elinizde yanınızda olabilecekse bence bakıma ihtiyaç olmaz. Çok gelen giden olcakse elbet biri olsun ama ikisininde olmaması bu süreçte bebekle bağ kurmak, babaya baba olduğunu hissettirmek gibi konulardan ötürü yalnız olmak daha iyi

Ayyyy neyseki yalnız değilmişim, bi pazen, bi müslin öğkk geldi bana da
Ne çok gömmüşsünüz ayol pazeniii. Benim evlenmeden önceki yatak örtüsü takımlarım içinde pazen vardı bayılırdım kirlenince annem hemen yıkayıp tekrar onu sersin diye 4 gözle beklerdim İyi aklıma getirdiniz sizden pazen linki falan istesem çok çemkirir misiniz

Iade suresi de 14 gunmus nedense. Gercekten en iyisini yapmissiniz banada zor yoldan ders oldu
Kuzu tüketici hakem heyetine başvursanız 14 gün değil 1 ay olması gerekiyr diye biliyorum.
Ben hala bebek arabası ve gardrop almadım, bakalım 11.11 den bi şeyler kaparım belki ümidiyle . Canınız sağolsun saklayın bi dahaki bebişe kaliteli malzeme sonuçta :)
Ben indirimden 17 bin e aldım leona 2 yi daha da düşmez zaten. Çocuk odasını da çilekten aldım canım haftaya gelecek çocuk odası ve perde kısmetse bi halımız kalıyor odada :)

Sabah beri hapsuruyorum burnum akıyor falan hem de arka arkaya 20 kere kesin hapsurmusumdur. WC ye gıttım kırmızı pembe arası serce parmagimin tırnağı kadar küçük yani bı sümüksü leke gelmis. Korktum eşime yazdım sanki belim kasigim da ağrıyor yarım saat dinlenicem o gelene kadar inşallah normaldir (

İnşallah normaldir canım. Şu lekeler kırmızı pembe gibi olunca hemen doktora sormak lazım gibi geliyor bana haftan da benden ileride belki normaldir ama mutlaka sor

Magnet çikolata vs ben de bakıyorum ama çikolatası da lezzetli olsun istiyorum önerisi olan var mıdır? Çikolata ince çizgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…