• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Kizlar evde 1 2 yaş cocugu olanlara bi sorum var
Evde panduf kullaniyor musunuz? Ogluma almak istiyorum da onerebileceginiz marka model var mi
Bazilarinin alti terlik gibi bazilarinin patik gibi
Yere oturup da oyuncak oynuyor ya terlik gibi olanlarda rahat eder mi bilemedim
Patik gibi mi alsam kaydirmazli
Yardimci olabilecek var mi?

Birde kundak arayisindayim
Doktora danistim 0-3 ay al ve 3 aydan sonra kundaksiz yatir elini kolunu ilk 3 ay yonetemez kendini uyandirir ama sonrasinda kundak kullanimi elini kolunu kesfetmesini engeller dedi
Bende hep 3-6 ay bakiyordum halbuki🙃
Ben kızıma Ella Bonna aldım, 3 yaşa kadar kullanılıyor ama kendisi kreş için aldığım vicco sert taban panduf ve hatta yazın dışarda giysin diye aldığım terliği giymeyi daha çok tercih ediyor. Benimki 2.5 yaşa yakın, sizinki görmediği seçeneği tutturmayabilir, Ella Bonna denenebilir.

Sabah beri hapsuruyorum burnum akıyor falan hem de arka arkaya 20 kere kesin hapsurmusumdur. WC ye gıttım kırmızı pembe arası serce parmagimin tırnağı kadar küçük yani bı sümüksü leke gelmis. Korktum eşime yazdım sanki belim kasigim da ağrıyor yarım saat dinlenicem o gelene kadar inşallah normaldir :((
Biraz nişana benziyor anlattığınız şey. Tabi bu kadar küçükken emin olamadım ama lekeli, kanlı, pembe akıntı her zaman uyarı işareti olarak kabul edilmeli. Beklemeyin gidin.

Evde panduf kullaniyor musunuz? Ogluma almak istiyorum da onerebileceginiz marka model var mi

Doktora danistim 0-3 ay al ve 3 aydan sonra kundaksiz yatir elini kolunu ilk 3 ay yonetemez kendini uyandirir ama sonrasinda kundak kullanimi elini kolunu kesfetmesini engeller dedi
Bu panduf yerde oturup oynayan çocuklara çok iyi oluyor her sene alıyorum bileği kavrıyor acıtmıyor kolayına çıkmıyorda
Kundakta şunu beğendim ama henüz emin olamadım bunun birde esnek penye battaniye şekli var kendin kundak yapıyorsun o mu iyi olur bu mu kararsızım

Ben cok pimpirikliyim hazirlayayim kenarda dursun kafasindayim hep 🤣 odasini falan hallettim cok sukur yakinlarda da kiyafetleri falan yikar utulerim zaten 2 ay falan kaldi doguma e tam 2 ay da beklemez belki bebis belli olmaz hem bana da ugras oluyor seviyorum bu isleri
En iyisini yapmışsın canım sağlıkla al kucağına bebişini 🙏 benim doktorum bazı risklerden dolayı ısrarla 30. Haftadan önce alışveriş yapma dedi bende dinledim onu. Yarın kontrolüm var soracağım artık alayım mı bişeyler diye. Artık bi kerede alırım zor olacak ama

Kızlar bu arada hastane çıkışı aldınız mı nerden aldınız? Chakra da var ama indirimli fiyatı 4 bindi bana fazla geldi bilemedim sizce ? Siz nerden aldınız link falan varsa paylaşır mısınız 🥰

Açıkçası ya kalın, kaydırmaz tabanlı patik gibi çoraplar var ya onlarla ya da ev ayakkabısı olanlarla rahat etti oğlum. Panduflar ya ayağını sıkıyor ya bol oluyor tam oturmuyor o da hareketini kısıtlıyor.

Kızlar bu arada hastane çıkışı aldınız mı nerden aldınız? Chakra da var ama indirimli fiyatı 4 bindi bana fazla geldi bilemedim sizce ? Siz nerden aldınız link falan varsa paylaşır mısınız 🥰
Ben kendi memleketimde nişan hediyeliği vs yaptırdığım ablaya yaptırdım hastane çıkışlarımı , instagramdan buğlemceyizevi olarak bakabilirsiniz tüm Türkiye ve yurtdışına kargosu var . Bunlar birazı sadece 🙈🥰

Eklentiler

• fdc82968-5335-4c6d-8939-b65143ea2fef.webp
    fdc82968-5335-4c6d-8939-b65143ea2fef.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar gece uyuyamayanlarınız var mı? Ben geceleri uyuyamıyorum. Şimdiden alıştırma mı yapıyoruz ben anlamadım. Allahtan artık çalışmıyorum da eşim işe gittikten sonra 3 saat falan uyuyorum o iyi geliyor. Yoksa gece dön allah dön bir türlü dalamıyorum.
Geceleri ben de çok zor uyuyorum bir süredir. Hem tuvalete kalkıyorum birkaç kez hem de yattığım yanım çok ağrıyor. Sola yattıysam sol kalçam, kemiklerim, sağa yattıysam sağ tarafım. İnleyerek uyanıp dönüyorum ister istemez. E bebek bel yastığı da aldım ancak ayırıp ikili kullanıyorum onu. Bir tarafı belime bir tarafı göğüs hizama önde. Sanki karnımın altında kalırsa karnım ezilecek gibi geliyor.

G
Sabah beri hapsuruyorum burnum akıyor falan hem de arka arkaya 20 kere kesin hapsurmusumdur. WC ye gıttım kırmızı pembe arası serce parmagimin tırnağı kadar küçük yani bı sümüksü leke gelmis. Korktum eşime yazdım sanki belim kasigim da ağrıyor yarım saat dinlenicem o gelene kadar inşallah normaldir :((
Geçmiş olsun, gittiniz mi doktora? Bana kırmızı leke olursa acile gel hemen demişlerdi. Daha önce lekelenme hafif kan falan görmüştüm ancak şükür bir sıkıntı çıkmamıştı. Genelde kasık ve bel ağrısı da oluyordu eş zamanlı.

kızlar herkese selamlar gebelıkte vajınal varıs olanlar oldumu aramızda ben dun muaynede servıks kenarında varıs oldugunu ogrendım

Ben aldım hatta bugün geldi🥰 10 lu bu fotoda ki. 3 tanede 5 li aldım

Eklentiler

• IMG_6280.webp
    IMG_6280.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 45
Geceleri ben de çok zor uyuyorum bir süredir. Hem tuvalete kalkıyorum birkaç kez hem de yattığım yanım çok ağrıyor. Sola yattıysam sol kalçam, kemiklerim, sağa yattıysam sağ tarafım. İnleyerek uyanıp dönüyorum ister istemez. E bebek bel yastığı da aldım ancak ayırıp ikili kullanıyorum onu. Bir tarafı belime bir tarafı göğüs hizama önde. Sanki karnımın altında kalırsa karnım ezilecek gibi geliyor.
Ay bende ya yarim saat yatiyorum sonra bacagim kalcam hreket edemeyecek derece agriyor zor donuyorum zaten sag sol donerken uyuyamiyorum 🤣o bel yastigi bana da karnimi sıkıstiriyo gibi geliyo hic kullanamadim

Ben kızıma Ella Bonna aldım, 3 yaşa kadar kullanılıyor ama kendisi kreş için aldığım vicco sert taban panduf ve hatta yazın dışarda giysin diye aldığım terliği giymeyi daha çok tercih ediyor. Benimki 2.5 yaşa yakın, sizinki görmediği seçeneği tutturmayabilir, Ella Bonna denenebilir.
Ella bonna bakiniyordum bende ama patik kismi kimi sıktı diyor kimi ayagindan cikiyor diyor bilemedim o yuzden
Benim oglumda 22 aylik

Bu panduf yerde oturup oynayan çocuklara çok iyi oluyor her sene alıyorum bileği kavrıyor acıtmıyor kolayına çıkmıyorda
Kundakta şunu beğendim ama henüz emin olamadım bunun birde esnek penye battaniye şekli var kendin kundak yapıyorsun o mu iyi olur bu mu kararsızım
Kundak konusunda cok secenek var bende kararsiz kaldim baya
Bu pandufu gordum cok yamuk yumuk sekilsiz duruyor diye isinamadim🥴 bide yerde oturunca bilegini rahatsiz eder mi bilemedim ama sen kullaniyorsan ve oneriyorsan dusunebilirim

Açıkçası ya kalın, kaydırmaz tabanlı patik gibi çoraplar var ya onlarla ya da ev ayakkabısı olanlarla rahat etti oğlum. Panduflar ya ayağını sıkıyor ya bol oluyor tam oturmuyor o da hareketini kısıtlıyor.
Kalin kaydirmaz tabanli corap aldim ama cikarip duruyor ayagindan 🫠
Yoksa cok iyi coraplar asiri sicak tutuyor ama gunde 50 kere corabini giydiriyorum resmen
Bazen bilekten bantlayasim geliyor🤥
Ev ayakkabisi alti terlik gibi plastik olanlardan dimi?
Aslinda en saglami onlar ama yere oturunca rahat edemez diye emin olamadim

Kundak konusunda cok secenek var bende kararsiz kaldim baya
Bu pandufu gordum cok yamuk yumuk sekilsiz duruyor diye isinamadim🥴 bide yerde oturunca bilegini rahatsiz eder mi bilemedim ama sen kullaniyorsan ve oneriyorsan dusunebilirim
yok canım ben sayısız eskitmişimdir bundan hiç sıkıntı yaşamadık giyidirince güzel duruyor😅 kundak karar verirsen banada yaz ya valla içim şişti bu konudan😬

Back
X