- 17 Nisan 2019
- 3.769
- 4.604
- 133
Büyüyor ayakları bir de bir kalın bir ince alıyorum geneldeNasil eskiyor her sene eskiyor mu yoksa ayak buyumesinden mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüyor ayakları bir de bir kalın bir ince alıyorum geneldeNasil eskiyor her sene eskiyor mu yoksa ayak buyumesinden mi![]()
Ee bende ondan alıyorumOcean ekstra mag kullanıyorum bana mısın demiyor , sen ne kullanıyosan ben de onu alayım uyumaya ihtiyacım var![]()
Bende kasılma için kullanıyorum ama beni mayıştırıyor ayrıcaBen sabah akşam alıyorum magnezyum ama işe yaramıyor bende sanırım. Uyku için değil de kasılmalarım için kullanıyorum.
Onu bilmiyorum benimkinin çorap çıkarma sorunu yokKalin kaydirmaz tabanli corap aldim ama cikarip duruyor ayagindan
Yoksa cok iyi coraplar asiri sicak tutuyor ama gunde 50 kere corabini giydiriyorum resmen
Bazen bilekten bantlayasim geliyor
Ev ayakkabisi alti terlik gibi plastik olanlardan dimi?
Aslinda en saglami onlar ama yere oturunca rahat edemez diye emin olamadim
Aa kalini incesi mi varBüyüyor ayakları bir de bir kalın bir ince alıyorum genelde![]()
22 aylik 25 giyiyor nerdeyseOnu bilmiyorum benimkinin çorap çıkarma sorunu yokevet onlardan bahsediyorum hatta oğluma da sorunca yine onları tercih ediyor. Evet biraz otururken ayakların esnekliğini etkiliyor ama oğlum bundan hiç şikayet etmesi onları seviyor. Bu sene geçen sene kiler olmuyor panduf olanlardan aldım tam cm olarak ölçtüm bi de yine de ayağından ya kayıyor ya sıkıyor. Şimdi daha ev onu giyecek kadar soğumadı ama mecbur kalırsam bi kere daha almak zorunda kalcam. LC Waikiki ninkini giyiyordu geçen sene. Üstü bez altı plastik gibi ama baya esnek.eğil kalk yaparken falan ayağını rahatlıkla kıvırabiliyordu. Alırken ona dikkat etmiştim. Belki ilk adım ayakkabısı gibi bişeyde bakabilirsiniz eğer ayak numarası küçükse
Kışlıklarla 27ye geçiş yaptı bizimkide hatta kalıp darsa 28de giyer 22 aylıkken 24-25 giyiyordu sonunuz bize benziyor22 aylik 25 giyiyor nerdeyse
Avmyi hic sevmiyor deneyerek alalim diyoruz ama kendini yirtiyor denettirmiyor![]()
Bende onu kullaniyorum uykumun son zamanlarda agirlastigini fark ettim ama ilaca yormadim oyle bi etkisi var midir bilemiyorumBende kasılma için kullanıyorum ama beni mayıştırıyor ayrıca
Aynen uyurken olctum 15.5cm geldiKışlıklarla 27ye geçiş yaptı bizimkide hatta kalıp darsa 28de giyer 22 aylıkken 24-25 giyiyordu sonunuz bize benziyorayağında büyük duruyor görsel olarak ama ayakkabı tam oluyor
Deneyerek iyi olurdu ama cm cinsiyle ölçüp alabilirsiniz denemeden. Bu da iyi bi seçenek
Dışı böyle polar gibi bazısının zoomlaAa kalini incesi mi var
Benim baktiklarimda yazmiyordu oyle birsey![]()
Ege baby baya seviliyorKızlarr ahşap beşik dönencesi bakanınız oldu muu??
Canım e bebek bakabilirsin orada uygun ve tatlı şeyler var. İsimli olan müslin tarz instadan yaptırdım ben.Kızlar bu arada hastane çıkışı aldınız mı nerden aldınız? Chakra da var ama indirimli fiyatı 4 bindi bana fazla geldi bilemedim sizce ? Siz nerden aldınız link falan varsa paylaşır mısınız![]()
Ben hallettim o işleri ama bugün gittim yine bir şeyler aldım attım makinada yıkanıyor şimdi. Parça parça böyle daha iyi sanki. Diğer ayda yavaştan hastane çantamı yapıp koyayım artık diyorum.Ben cok pimpirikliyim hazirlayayim kenarda dursun kafasindayim hepodasini falan hallettim cok sukur yakinlarda da kiyafetleri falan yikar utulerim zaten 2 ay falan kaldi doguma e tam 2 ay da beklemez belki bebis belli olmaz hem bana da ugras oluyor seviyorum bu isleri
Canım bende bundan alacaktım ama kalıpları için çok dar diyorlar.Bu panduf yerde oturup oynayan çocuklara çok iyi oluyor her sene alıyorum bileği kavrıyor acıtmıyor kolayına çıkmıyorda![]()
Ella Bonna Kaydırmaz Taban, Organik Pamuk Astarlı,Ella Bonna Basic Bej Panduf - Fiyatı, Yorumları
Ella Bonna Kaydırmaz Taban, Organik Pamuk Astarlı,Ella Bonna Basic Bej Panduf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kundakta şunu beğendim ama henüz emin olamadım bunun birde esnek penye battaniye şekli var kendin kundak yapıyorsun o mu iyi olur bu mu kararsızım![]()
ilays beauty Yenidoğan Kundak Tulumu uyku kundağı uyku tulumu - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Yenidoğan Kundak Tulumu uyku kundağı uyku tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir numara büyük al bencede canımCanım bende bundan alacaktım ama kalıpları için çok dar diyorlar.
3-6 bedenine de dar diyorlar canım o yüzden öyle sepetimde beklemede karar veremedim.Bir numara büyük al bencede canım
Canım benim de açlık şekeri yüksekti diyetisyene yönlendirildim. Düzgün beslenmeyle şükür düzene girdi bir daha bozulmaz umarım. Bir şeker ölçüm cihazı alıp diyrstiyesnle görüş istersen düzgün beslenip şekerini de düzenli olarak kontrol etmen lazım gebelik ilerledikçe şeker daha da yükselebiliyormuşKızlar selamlar
Bugün şeker ölçümü yaptırdım. 50 gr ile 1 saat tokluk 164 çıktı. Sizce az bir şey yediklerime dikkat etsem toparlanır mıdoktorum da diyetisyene git dedi çok şey yapmadı ama merak ettim yaşayan var mı diye.
İlk gebeliğimde çok düşüktü hipoglisemi vardı. Şeker yüklemesi yaptırmamıştı doktorum evde kendim ölçmüştüm. şimdi de bu çıktı ya.