• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Aynı problemi 3 gündür yaşıyorum bugün sabah dayanamayıp kontrole geldim doktoruma yatış verildi yatıyoruz öyle 🥲
Çok geçmiş olsun, umarım sancılarınız azalır ve en kısa zamanda sağlıkla taburcu olursunuz. Allah sağlıkla, kolaylıkla, zamanında doğum yapmayı nasip etsin.

Ay kızlar yazıları yeni okudum daha küçük ya bebişlerimiz vaktinde sağlıkla gelirler inşallah🙏🏻
Gelişmeleri yazın bize kızlar Matmazel - Matmazel - T tiplikelebek
Amin inşallah canim bekliyorum siram gelcek birazdan
Çok geçmiş olsun, böyle durumlarda acilden doğumhaneye giriş yapabilirsiniz. Her saatte uzman doktor oluyor. İnşallah her şey yolunda çıkar.
Yakinimda hastane var ama acilde bulunan dogum doktoru yok malesef
Tam tesekkullu olan hastane 1 saat uzaklikta
Normal poliklinige aldim randevu bakalim nstye gerek duyacak mi
insallah sorun cikmaz🙏
Canım nasılsın?
Randevu saatimi bekliyorum canim
Geceye gore daha iyiyim
Gece boyunca kasilmalarim bitmeyince stres oldum
Bi ara midem de bulandi sabah 6ya kadar uyuyamadim
Aksi gibi benim oglan da bugun oglen uykusuna yatmadi
Zombi gibiyim😮‍💨

insallah sorun cikmaz🙏

Geceye gore daha iyiyim
Zombi gibiyim😮‍💨
Kasılmalar devam ediyor mu peki?

insallah sorun cikmaz🙏

Geceye gore daha iyiyim
Zombi gibiyim😮‍💨
CAnım naptın göründün mü doktora

insallah sorun cikmaz🙏

Geceye gore daha iyiyim
Zombi gibiyim😮‍💨
Nasıl oldun canım görünenildin mi doktora?

Ben de doktorumla konuştum karnımda sertleşmeler biraz fazla oluyor diye yarın kontrole çağırdı gerdi beni 😢

Ben de doktorumla konuştum karnımda sertleşmeler biraz fazla oluyor diye yarın kontrole çağırdı gerdi beni 😢
CAnım gerilme hiç tedbir amaçlı çağırmıştır. Acil birşey olsa atla gel hemen derdi merak etme

CAnım gerilme hiç tedbir amaçlı çağırmıştır. Acil birşey olsa atla gel hemen derdi merak etme
Yani aslında ilk normal olabilir dedi su gelmesi kanama yoksa çok sorun etmiyoruz dedi telefonu kapattık sonra yine aradı sen yarın gel en iyisi bakalım dedi yarına kadar zaman geçmez bana 🥹

Yani aslında ilk normal olabilir dedi su gelmesi kanama yoksa çok sorun etmiyoruz dedi telefonu kapattık sonra yine aradı sen yarın gel en iyisi bakalım dedi yarına kadar zaman geçmez bana 🥹
Canım muhtemelen tedbir amaçlı çağırmış ne güzel doktorun ilgileniyorr :) Benim de yarın kontrolüm var 11:30'da kısmetse bana da zaman geçmiyor 3 hafta geçti diğer kontrolümün üzerindenn
Ben taburcu oldum simdi kızlar progestan ve kan sulandırıcı basladık kısıtlı hareketlerle devam edicez çok şükür bi problem yok
Canım gözün aydın çok sevindim. Bundan sonra birazcık daha dikkat etmen gerekiyor sadece :)

Canım muhtemelen tedbir amaçlı çağırmış ne güzel doktorun ilgileniyorr :) Benim de yarın kontrolüm var 11:30'da kısmetse bana da zaman geçmiyor 3 hafta geçti diğer kontrolümün üzerindenn

Canım gözün aydın çok sevindim. Bundan sonra birazcık daha dikkat etmen gerekiyor sadece :)
Güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻🌸

Nasıl oldun canım görünenildin mi doktora?
Kasılmalar devam ediyor mu peki?

CAnım naptın göründün mü doktora
Kizlar geldim anca vaktim oldu
Benimki plansiz bir gebelikti reglimi takip etmiyordum o yuzden gebeligi ogrenince son regl tarihimi 25 nisan yazdirmistim devlette
3 hafta once ozeldeki doktoruma gittigimde bana 25.haftadasin demisti bugun 28olmustum yani
Ama devletteki doktor bugun sistemden bakti ve 32.haftadasin dedi ultrasonla bakti kac haftadasin su an dedi 28 dedim ama baya ilerde gozukuyorsun 32.hafta dedi sok oldum
Nstye bagladilar beni ve ordaki ebe de 32.haftada olmasan nstde kalp atislarini duyamazdik dedi
Napicam ben simdi nasil esitlicem durumu hangisi dogru bilemedim kafam karisti
Sanci cikmadi nstde
Kasilmalar da normallesti sukur

Benimki plansiz bir gebelikti reglimi takip etmiyordum o yuzden gebeligi ogrenince son regl tarihimi 25 nisan yazdirmistim devlette
3 hafta once ozeldeki doktoruma gittigimde bana 25.haftadasin demisti bugun 28olmustum yani
Ama devletteki doktor bugun sistemden bakti ve 32.haftadasin dedi ultrasonla bakti kac haftadasin su an dedi 28 dedim ama baya ilerde gozukuyorsun 32.hafta dedi sok oldum
Nstye bagladilar beni ve ordaki ebe de 32.haftada olmasan nstde kalp atislarini duyamazdik dedi
Sanci cikmadi nstde
Canım ben 28. Haftadan ber nstye bağlanıyorum zor bulunur kalp atışı ama bulunur yani 😀 ilginç bir durum olmuş gerçekten

Sanci cikmadi nstde

Çok geçmiş olsun canım aklım şendeydi. Çok şükür bişey çıkmamış ama arada 4 hafta var yani bana garip geldi. Bebeğinin boyu kilosu haftasıyla uyumlu gitmiyor muyduki hiç yani o zaman sen kalp atışını ne zaman duydun ilk mesela 11. Hafta mı hiç mi anlaşılmaz böyle bişey şimdiye kadar bence devletteki ölçümde bir sıkıntı var.

Back
X