• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım. Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum
Doğum izni sat tarihine göre hesaplanıyor,çünki bebek gah ileri gah geri göstere biliyor.

Bu arada terlik olarak ben de crocs aldım en rahatı o üstelik kış olduğu için kapalı olması avantaj zaten severim crocsları da . 37 giyiyorum ama Ayağım yanlardan şişti gibi 40 numara crocs aldım 🤣 birde ben Aralık annesi olabilirim kızlar haftaya nst baglancam ilk kez
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🙏🏻🌸

Bu arada terlik olarak ben de crocs aldım en rahatı o üstelik kış olduğu için kapalı olması avantaj zaten severim crocsları da . 37 giyiyorum ama Ayağım yanlardan şişti gibi 40 numara crocs aldım 🤣 birde ben Aralık annesi olabilirim kızlar haftaya nst baglancam ilk kez
Ben sevmediğim için beğenemiyorum sanırım beni linkler misin bakayım 🙈

Ben tüp bebekle hamile kaldım ve gebeliğimde hiç bi sorun yaşamadım cok güzel geçiyor şükür☺️sizlerin
Çok şükür 🙏🏻 ben şeker yüklemesinde sınırda açlık şekeriyle karşılaştım yediğime dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında çok şükür sonlara geliyoruz 😍

Back
X