- 17 Temmuz 2021
- 9.164
- 27.905
- 498
Doktorlar ilk 3 ay kundak oneriyor 3 aydan sonra onermiyorlar cocuk ellerini tanisin diye0-3 ay alma çok küçükmüş yenidoğanlar için hep 3-6 aldılar. Otribebe serumunu kullanmamıştım kızımda bunda alırken takım aldım kızımdakini bulursam onu alayım. Pembe bir kutuydu onu hatırlıyorum sadece.
Elleri minicik donunun içine sokmak kesin çözümDoktorlar ilk 3 ay kundak oneriyor 3 aydan sonra onermiyorlar cocuk ellerini tanisin diye
Zaten ilk zamanlar ellerini kontrol edemedikleri icin kendilerini uyandiriyorlar uykudan o yuzden
Oglumda cok yasadim bunu
0-3 ay cok mu kucuk ki
2 ay falan kullanicam buyuk ihtimal sadece
Ben eliyle kendini uyandiramasin diye istiyorum acikcasi
Kullanmış ama bebişi sevmemiş, 1 2 defa kullanmış ancak. 300 350 ₺ arası bişeydi. Sıfırıyla kıyaslayınca bedava gibi geldiNe kadara aldin dolaptan
Kullanmis miydi hic satici
Aslında çok mantıklı, kundak almaya gerek yok o zamanElleri minicik donunun içine sokmak kesin çözüm
Oglum kundakta durmamisti hepsini denemiştim cırtlı fermuarlı kapatınca uyanıyoduDoktorlar ilk 3 ay kundak oneriyor 3 aydan sonra onermiyorlar cocuk ellerini tanisin diye
Zaten ilk zamanlar ellerini kontrol edemedikleri icin kendilerini uyandiriyorlar uykudan o yuzden
Oglumda cok yasadim bunu
0-3 ay cok mu kucuk ki
2 ay falan kullanicam buyuk ihtimal sadece
Ben eliyle kendini uyandiramasin diye istiyorum acikcasi
Kubbe baby markası canım şimdi baktım tekrardan, 325 ₺ almışım kargosu vs. 1 kez kullanmış sadece bebeği sevmeyince satışa koymuş.Kullanmış ama bebişi sevmemiş, 1 2 defa kullanmış ancak. 300 350 ₺ arası bişeydi. Sıfırıyla kıyaslayınca bedava gibi geldi
Kiz cikariyolar ne saniyon sen onlariElleri minicik donunun içine sokmak kesin çözüm
Oha cok ucuzKullanmış ama bebişi sevmemiş, 1 2 defa kullanmış ancak. 300 350 ₺ arası bişeydi. Sıfırıyla kıyaslayınca bedava gibi geldi
Ben aldım canımm. Normalde ben Sleepy bio natural aldım 1 ve 2 numara. Ama bulunduğum yerdeki yakındaki migrosta sleepy'nin bu modeli olmadığı için molfix aldım 3 numaraKizlar migros bebek bezlerinde bir alana bir bedava varmis haberiniz olsun biz her numaradan siparis ettik tecrubeli arkadaslarimizin onerisiyle molfix tercih ettik ama tabi marka size kalmis
Bu muhabbet ne ya ben bunu kaçırdımOha cok ucuz
Ben baktim 650den asagi yok
E ne alcam simdi benOglum kundakta durmamisti hepsini denemiştim cırtlı fermuarlı kapatınca uyanıyodu
Pamuklu ince pazenle sarınca uyuyordu yavrumilk annelik çok tuhaftı her tuşa basiyordum
3aydan sonra da eli ayağı durmuyordu ya çok tatlıydı
Görcem valla şu an hiç bi şey sanamıyom , ama hareketlerinden anladığım kadarıyla yerinde durmayan bi kızçe bekliyor beni . Bir dk dur durak yok , hani uslu olurdu kız çocukları beni niye kandırdınız ?Kiz cikariyolar ne saniyon sen onlari
Yok anam eskidenmiş o bu çocuklar daha doğmadan deli gibi hareketlilerGörcem valla şu an hiç bi şey sanamıyom , ama hareketlerinden anladığım kadarıyla yerinde durmayan bi kızçe bekliyor beni . Bir dk dur durak yok , hani uslu olurdu kız çocukları beni niye kandırdınız ?
Yalnız değilim ya en çok ona seviniyorumYok anam eskidenmiş o bu çocuklar daha doğmadan deli gibi hareketlilerBenimki de şuan oturuyorum mesela an itibariyle bikini bölgemle bacağımın birleştiği yeri pırkalıyor dün akşam da öyle bir vuruyor ki aşağı vajinama mı vuruyor idrar torbama anlayamıyorum belki de onlar da yer değiştirdi diğer organlarım gibi haberim yok
Yok kız ne yalnızlığı hepsi aynı bunların cenevar cenevar aklımı alıyor bazen kuzuların sessizliğinin ortasında dan dun vurunca. Diyorum sen bi sağlıkla çıkta ben senin o totişini nasıl kesim göreceksin senYalnız değilim ya en çok ona seviniyorum
Oh maşallah çok güzel büyümüş kısçee. Bende en son 28+2 de gitmiştim 1.417 kg dı benim minik bey de. Ama 32 de çağırdı çalışabilir raporu alıcam bende. Sen kaç haftalıksın canım ne güzel 2 hafta sonra çağırmış; ilk çağırışı mı yoksa birkaç seferdir iki haftada bir mi gidiyorsun?Kızlar biz de doktordan çıktık şimdi benim kızçe 1617 gr 39 cm olmuş bir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.
Maşallah bebiseee kacıncı haftadasın şu an yanlış anlama kontroller 2 haftada 1 e kaçtan sonra düşüyorr merak ettimKızlar biz de doktordan çıktık şimdi benim kızçe 1617 gr 39 cm olmuş bir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.
Yok kuzum bu muayeneydi 2 hafta sonra kontrol olcak. İlk olcak böyle. Hafta ilerleyince benim doktor böyle yapıyor ilk gebeliğimdede böyleydi. Hatta son zamanlar daha sıklaştırıyor. Ben bugün 30+0 oldum tam. Seninki 1600ü de geçmiştir kesin.Yok kız ne yalnızlığı hepsi aynı bunların cenevar cenevar aklımı alıyor bazen kuzuların sessizliğinin ortasında dan dun vurunca. Diyorum sen bi sağlıkla çıkta ben senin o totişini nasıl kesim göreceksin sen
Oh maşallah çok güzel büyümüş kısçee. Bende en son 28+2 de gitmiştim 1.417 kg dı benim minik bey de. Ama 32 de çağırdı çalışabilir raporu alıcam bende. Sen kaç haftalıksın canım ne güzel 2 hafta sonra çağırmış; ilk çağırışı mı yoksa birkaç seferdir iki haftada bir mi gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?