Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Doktorlar ilk 3 ay kundak oneriyor 3 aydan sonra onermiyorlar cocuk ellerini tanisin diye
Zaten ilk zamanlar ellerini kontrol edemedikleri icin kendilerini uyandiriyorlar uykudan o yuzden
Oglumda cok yasadim bunu
0-3 ay cok mu kucuk ki
2 ay falan kullanicam buyuk ihtimal sadece
Ben eliyle kendini uyandiramasin diye istiyorum acikcasi

Elleri minicik donunun içine sokmak kesin çözüm

Oglum kundakta durmamisti hepsini denemiştim cırtlı fermuarlı kapatınca uyanıyodu
Pamuklu ince pazenle sarınca uyuyordu yavrum ilk annelik çok tuhaftı her tuşa basiyordum
3aydan sonra da eli ayağı durmuyordu ya çok tatlıydı

Kullanmış ama bebişi sevmemiş, 1 2 defa kullanmış ancak. 300 350 ₺ arası bişeydi. Sıfırıyla kıyaslayınca bedava gibi geldi
Kubbe baby markası canım şimdi baktım tekrardan, 325 ₺ almışım kargosu vs. 1 kez kullanmış sadece bebeği sevmeyince satışa koymuş.

Bunarada bir çok şeyi dolaptan aldım ben, kalın tulum vs bayağı iyi fiyatlara geldi. Ben bebeğin yediği helal giydiği haram kafasındayım azıcıkta, zaten kısıtlı süre giyiyorlar mümkün olduğunca 2. El aldım :)

Kizlar migros bebek bezlerinde bir alana bir bedava varmis haberiniz olsun biz her numaradan siparis ettik tecrubeli arkadaslarimizin onerisiyle molfix tercih ettik ama tabi marka size kalmis

Bi de bi konuda dertlesmek istiyorum ya benim annem de kayinvalidem de ayni sehirdeler ama annemler surekli grip oluyor evde okula giden kardes olunca malum bi turlu iyilesemiyorlar bebek gormeye hatta yardima nasil cagiricam onu dusunuyorum iyilesmezlerse kayinvalidem son care gelebilir evet ama onun yaninda da ben rahat edemem hic istemiyorum . Evin temizligini yapmakta zorlaniyorum tek basima annem gelir son haftalarda yapariz diyodum hal boyle olursa onlari da tek basima yapicam artik sonra kendi kendime diyorum gurbette yasayanlar da var bi sekilde yapiyorlar diye teselli etmeye calisiyorum artik ... Daha hafta erken oldugu icin temizlik konusunda zorlamicam kendimi son haftalar o bi sekilde hallolur artik dogumu tetiklese de o aktiflik sorun olmaz diyorum sizler ne durumdasiniz bu tarz konularda birazcik motivasyona ihtiyacim var modum dustu

Kizlar migros bebek bezlerinde bir alana bir bedava varmis haberiniz olsun biz her numaradan siparis ettik tecrubeli arkadaslarimizin onerisiyle molfix tercih ettik ama tabi marka size kalmis
Ben aldım canımm. Normalde ben Sleepy bio natural aldım 1 ve 2 numara. Ama bulunduğum yerdeki yakındaki migrosta sleepy'nin bu modeli olmadığı için molfix aldım 3 numara
Oha cok ucuz
Ben baktim 650den asagi yok
Bu muhabbet ne ya ben bunu kaçırdım

E ne alcam simdi ben
Fermuarli mi penye mi

Hanimlar ara ara yazdiklarinizi okuyorum bende sorunlu bir hamilelik geciriyorum o yizden fazla aktif olamoyorum gebelige bagli kum doktum protein kacagi ama herseye ragmen bebegim cok sukur iyi 32. Haftadayim 7 kilo aldim bebegimin herseyi hazir sadece bebegimiz eksik 3 Cocugumu devlet hastahenesinde yaptim inslalh bu dogumumda orda yapmayi dusunuyorum gayet memnunkaldim.ben Kocelide yasiyorum bebek camtasini belediye hamilelere veriyor icinde bezi ates olcer krem ve sut yapsin diye caylar mevcut hamilelikte sorun yasayan arkadaslr Allah sifa versin yasamayanlar sonuna kadar hep oyle kalsin gercekten sorunlarka cok zorlayici bir surec oluyor insallh cok guzel dogumlar nasip olur hepimize

Yok anam eskidenmiş o bu çocuklar daha doğmadan deli gibi hareketliler Benimki de şuan oturuyorum mesela an itibariyle bikini bölgemle bacağımın birleştiği yeri pırkalıyor dün akşam da öyle bir vuruyor ki aşağı vajinama mı vuruyor idrar torbama anlayamıyorum belki de onlar da yer değiştirdi diğer organlarım gibi haberim yok

Yalnız değilim ya en çok ona seviniyorum

Yalnız değilim ya en çok ona seviniyorum
Yok kız ne yalnızlığı hepsi aynı bunların cenevar cenevar aklımı alıyor bazen kuzuların sessizliğinin ortasında dan dun vurunca. Diyorum sen bi sağlıkla çıkta ben senin o totişini nasıl kesim göreceksin sen
Kızlar biz de doktordan çıktık şimdi benim kızçe 1617 gr 39 cm olmuş bir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.
Oh maşallah çok güzel büyümüş kısçee. Bende en son 28+2 de gitmiştim 1.417 kg dı benim minik bey de. Ama 32 de çağırdı çalışabilir raporu alıcam bende. Sen kaç haftalıksın canım ne güzel 2 hafta sonra çağırmış; ilk çağırışı mı yoksa birkaç seferdir iki haftada bir mi gidiyorsun?

Yok kuzum bu muayeneydi 2 hafta sonra kontrol olcak. İlk olcak böyle. Hafta ilerleyince benim doktor böyle yapıyor ilk gebeliğimdede böyleydi. Hatta son zamanlar daha sıklaştırıyor. Ben bugün 30+0 oldum tam. Seninki 1600ü de geçmiştir kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…