Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben bu kasılmalarla bir aydır yaşıyorum ya 34 oldu haftam günde belki 30 kez kasılıyordur magnezyumda içiyorum. Bir sonra ki kontrolde nst ye gircem bakalım
Benim de çarşamba randevum 32. Haftada nst başlıyor diyorlar bakalım beb girecek miyim. 3 hafta önceki kontrolde rahim ağzında kısalma yok o yüzden nstye sokmayacağım demişti

Bende aynı dertten muzdaribim, bende buna kullanmak istiyorum bakalım. En kötü eşime süt sağıp bırakırım, bi hava almaya çıkarım kızımla diye düşünüyorum çünkü. En çok o yüzden emzik vs denicem. Benimde o dönem sütüm çoktu, açıkçası buzluğada attım hatta dolapta yer kalmadı sütten. Baktım biberon tutmuyor hepsi çöp oldu gitti
Hastaneden çıktım canım. Sancı çıkmadı ama sezaryen yerim aşırı inceldiği için ciğer geliştirici iğne yaptı dedi ki bebeği erken alabiliriz bu durumda. Moralim çok bozuldu
Çok çok geçmiş olsun canım, araları yakın olduğu için sanırım incelme olmuş çok üzüldüm 33 haftaya gelmiş sayılırsın, her geçen gün onlar için daha sağlıklı oluyor bakarsın doğsa bile kuvöze girmesine gerek kalmaz, moralini yüksek tut
Eşle paslaşmakta zor, anlayabiliyorum seni. 2 sene kızıma eşimle dönüşümlü baktık, zorlayıcı bi dönem okur ama alışırsınız bi müddet sonra mecbur kalıp biberondan içmeye alışıcaklar yapıcak bişey yok, benim ilki acemiliğe denk gelsi zorlasamda olurdu belki ama zorlamadım bakalım bunda umudum yüksek
Kızlar benim bu karında toplanmalar arttı sanki iyice, 3 hafta önce de arttı diye doktora gitmiştim normal demişti ama sanki daha da arttı korkutuyor beni
Onlar yavaş yavaş sancıya, kasılmalara hazırlık yapıyor bence. Karında toplanmalar azaldı benim, sancılar çoğaldı gibi hissediyorum bende. Özellikle belden vuruyor. Koltuktan kalkarkende kasığıma bıçak saplıyorlar sanki

Ben bu kasılmalarla bir aydır yaşıyorum ya 34 oldu haftam günde belki 30 kez kasılıyordur magnezyumda içiyorum. Bir sonra ki kontrolde nst ye gircem bakalım
Ne zaman kontrolün canım? Bide hangi magnezyumu kullanıyorsun? Ben en son ocean extra mag aldım bayağı fayda sağladı bana

Çok teşekkür ediyorum canım

Ssvd ne demek canim onu bilmiyorum. Amin hepimizin insallah normal devlet hastanesine gidiyorum ama ozel gibi gercekten ilgileri

Evet saglikla gelsinler ben esimin onden izin almasini istemiyorum ya hepsini lohusalikta harcayalim

Kızlar benim bu karında toplanmalar arttı sanki iyice, 3 hafta önce de arttı diye doktora gitmiştim normal demişti ama sanki daha da arttı korkutuyor beni
Benimde aynı ya baya sıklaştı , ama bana da normal dedi doktorum, canımı da yakıyor artık yavaştan , ben de korkuyorum

Benimde aynı ya baya sıklaştı , ama bana da normal dedi doktorum, canımı da yakıyor artık yavaştan , ben de korkuyorum
Benim de sıklasti ama nstde sanci vs bir sey cikmadigi icin icim rahat yani demek ki normal her sey bi de benim 3-4 gundur yeni belirtim su oldu yerimden asiri yavas kalkmadigim zaman gobek deligimin oralarda bi aci hissediyorum

Ne zaman kontrolün canım? Bide hangi magnezyumu kullanıyorsun? Ben en son ocean extra mag aldım bayağı fayda sağladı bana
Magnimore plus kullanıyorum en etkililerden biri dedi dr valla. İçmesem düşünemiyorum sancım olur doğururum herhalde hedefim 2 ocak beklesin istiyorum ama zorlaşmayada başladı

Bu aliskanligi kendiniz mi edindiniz hep oyle mi ictiniz yani ailede falan da mi oyle bari bebemi alistirayim da ben gibi nanemolla olmasin
Ilık su içmek daha faydalıymış ama hep öyle derler
Evet soğuk içme alışkanlığım hep vardı, mesela sıcak bitki çayların yerine soğuk bir portakal suyunu tercih ederim
Bu arada gittim nanemolla nedir ona baktım dirençsiz sık hastalanan demekmiş o zaman bende nanemollayım cünkü 8 aylık hamilelik sürecinde 3 kez grip oldum, hep başkaları getirdi kaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…