Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Magnimore plus kullanıyorum en etkililerden biri dedi dr valla. İçmesem düşünemiyorum sancım olur doğururum herhalde hedefim 2 ocak beklesin istiyorum ama zorlaşmayada başladı
Bende bakacağım şimdi canım ne içtiğime senin içtiğinden alayım olmadı bende bu kadar memnunsan. Çünkü kafası çok baskı yaptığı için benim çok ağrı oluyor bacak aramda.

Bende bakacağım şimdi canım ne içtiğime senin içtiğinden alayım olmadı bende bu kadar memnunsan. Çünkü kafası çok baskı yaptığı için benim çok ağrı oluyor bacak aramda.
Benim de hala devam o ağrı. Hele bugün alışveriş yaptık 2 saat ayaktaydım inanılmaz kötü

Ben daha bir kere hamilelikte grip oldum ama zaten normalde alerjik astimim oldugu icin gecmeyen gribe sahip gibiyim ustune bu da eklenince cekilmez hal aliyor o yuzden asiri dikkat ediyorum bir haftadir annemlere gidemedim mesela grip olduklari icin insanlarla sarilip opusmeyi de biraktim hic opmeyeyim tam hastalik zamani falan diyorum

Maşallah canım inşallah doğum sonrasında da sağlıklı bir şekilde ilerleriz, lohusayken grip olursam bebeğime de geçer diye korkuyorum şimdiden.. evet en iyisi bol meyve, portakal mandalina tüketmek

En iyisini yapıyosun, bende hastane dışında artık dışarı çıkmıyorum sayılır, alışveriş çamaşır ütü falan da tamamladım gelen giden de yok şükür, beklemedeyiz

Oh maşallah. Size neden hareket takibi önermişti dr
Bende anlamadım ya kafası biraz büyük dedi snrasnda bunu yapalım hareket azsa gelin dedi ama cok şikür hiç öle harekt azlıgına denk gelmedim. Birdeister istemez strese grdim ha etti ha edicek hareket diye

Ssvd ne demek canim onu bilmiyorum. Amin hepimizin insallah normal devlet hastanesine gidiyorum ama ozel gibi gercekten ilgileri
Sezeryan Sonrası Vajinal Doğum açılımı, normal istiyordum ama dediğim gibi riski göze alamam dedim. Mecburi şuanlık sezaryene döndüm sen neredeydin? Bayağı ilgili devlet hastanesiymiş
Evet saglikla gelsinler ben esimin onden izin almasini istemiyorum ya hepsini lohusalikta harcayalim
Oda doğum sonrası için istiyor zaten, en kötü ikimiz paslaşırız dedik. Aileler işin içine girince çıkamıyoruz
Magnimore plus kullanıyorum en etkililerden biri dedi dr valla. İçmesem düşünemiyorum sancım olur doğururum herhalde hedefim 2 ocak beklesin istiyorum ama zorlaşmayada başladı
Zamanında gelsin inşallah geçen kontrolde çok ağrın sızın olursa günde 2 tane al dedi banada. Önceye nazaran dahada hafifledi ağrılarım magnezyumun formuda etkiliyor, tek tip olanlar pek fayda sağlamadı bana, 3'lü 4'lü kombinasyon çok fayda etti çok şükür
Yılların alışkanlığı artık organlar soğuğa karşı dayanıklı
Kesinlikle
Ya benim düşüncem soğuk hasta etmiyor, mikrop hasta ediyor. Ben evlendikten sonra başladım yaz kış soğuk su içmeye, eşim alıştırdı diyebilirim. Diyetisyene gittiğim dönem sormuştum, yeter ki iç sıcak soğuk farketmez demişti bende şuanda devam ediyorum

Maşallah canım inşallah doğum sonrasında da sağlıklı bir şekilde ilerleriz, lohusayken grip olursam bebeğime de geçer diye korkuyorum şimdiden.. evet en iyisi bol meyve, portakal mandalina tüketmek
Merak etmeyin bebeğe anne sütü antikor sağlıyor, onların bağışıklığı güçleniyor hatta hasta olsalar bile yinede bol bol emzirme öneriyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…