• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Magnimore plus kullanıyorum en etkililerden biri dedi dr valla. İçmesem düşünemiyorum sancım olur doğururum herhalde🥲 hedefim 2 ocak beklesin istiyorum ama zorlaşmayada başladı
Bende bakacağım şimdi canım ne içtiğime senin içtiğinden alayım olmadı bende bu kadar memnunsan. Çünkü kafası çok baskı yaptığı için benim çok ağrı oluyor bacak aramda.

Bende bakacağım şimdi canım ne içtiğime senin içtiğinden alayım olmadı bende bu kadar memnunsan. Çünkü kafası çok baskı yaptığı için benim çok ağrı oluyor bacak aramda.
Benim de hala devam o ağrı. Hele bugün alışveriş yaptık 2 saat ayaktaydım inanılmaz kötü 🫠

Ilık su içmek daha faydalıymış ama hep öyle derler😁
Evet soğuk içme alışkanlığım hep vardı, mesela sıcak bitki çayların yerine soğuk bir portakal suyunu tercih ederim😋
Bu arada gittim nanemolla nedir ona baktım 🤣 dirençsiz sık hastalanan demekmiş o zaman bende nanemollayım😂 cünkü 8 aylık hamilelik sürecinde 3 kez grip oldum, hep başkaları getirdi kaptım🥲
Ben daha bir kere hamilelikte grip oldum ama zaten normalde alerjik astimim oldugu icin gecmeyen gribe sahip gibiyim ustune bu da eklenince cekilmez hal aliyor o yuzden asiri dikkat ediyorum bir haftadir annemlere gidemedim mesela grip olduklari icin 🤣🤣insanlarla sarilip opusmeyi de biraktim hic opmeyeyim tam hastalik zamani falan diyorum

Bol bol meyve ye canım benim en çok tükettiğim şey meyve oldu hamileliğimde ve maşallah diyim hiç hastalanmadım hamilelik sürecimde ama tam soğuklarda başlamadı tabii ve evde olmamında etkisi olabilir ama ben daha çok meyveye bağlıyorum çok yiyorum çünkü. Eşim hastanede çalışıyor üstelik.
Maşallah canım 🧿 inşallah doğum sonrasında da sağlıklı bir şekilde ilerleriz, lohusayken grip olursam bebeğime de geçer diye korkuyorum şimdiden.. evet en iyisi bol meyve, portakal mandalina tüketmek😊

Ben daha bir kere hamilelikte grip oldum ama zaten normalde alerjik astimim oldugu icin gecmeyen gribe sahip gibiyim ustune bu da eklenince cekilmez hal aliyor o yuzden asiri dikkat ediyorum bir haftadir annemlere gidemedim mesela grip olduklari icin 🤣🤣insanlarla sarilip opusmeyi de biraktim hic opmeyeyim tam hastalik zamani falan diyorum
En iyisini yapıyosun, bende hastane dışında artık dışarı çıkmıyorum sayılır, alışveriş çamaşır ütü falan da tamamladım gelen giden de yok şükür, beklemedeyiz😇

Oh maşallah. ☺️Size neden hareket takibi önermişti dr
Bende anlamadım ya kafası biraz büyük dedi snrasnda bunu yapalım hareket azsa gelin dedi ama cok şikür hiç öle harekt azlıgına denk gelmedim. Birdeister istemez strese grdim ha etti ha edicek hareket diye

Ssvd ne demek canim onu bilmiyorum. Amin hepimizin insallah 🙏 normal devlet hastanesine gidiyorum ama ozel gibi gercekten ilgileri
Sezeryan Sonrası Vajinal Doğum açılımı, normal istiyordum ama dediğim gibi riski göze alamam dedim. Mecburi şuanlık sezaryene döndüm 😊 sen neredeydin? Bayağı ilgili devlet hastanesiymiş 😊
Evet saglikla gelsinler 😍 ben esimin onden izin almasini istemiyorum ya hepsini lohusalikta harcayalim 🤣🤣
Oda doğum sonrası için istiyor zaten, en kötü ikimiz paslaşırız dedik. Aileler işin içine girince çıkamıyoruz 🤣
Magnimore plus kullanıyorum en etkililerden biri dedi dr valla. İçmesem düşünemiyorum sancım olur doğururum herhalde🥲 hedefim 2 ocak beklesin istiyorum ama zorlaşmayada başladı
Zamanında gelsin inşallah 🙏 geçen kontrolde çok ağrın sızın olursa günde 2 tane al dedi banada. Önceye nazaran dahada hafifledi ağrılarım 🥺 magnezyumun formuda etkiliyor, tek tip olanlar pek fayda sağlamadı bana, 3'lü 4'lü kombinasyon çok fayda etti çok şükür 😊
Yılların alışkanlığı artık organlar soğuğa karşı dayanıklı 😂
Kesinlikle 🤣
Ilık su içmek daha faydalıymış ama hep öyle derler😁
Evet soğuk içme alışkanlığım hep vardı, mesela sıcak bitki çayların yerine soğuk bir portakal suyunu tercih ederim😋
Bu arada gittim nanemolla nedir ona baktım 🤣 dirençsiz sık hastalanan demekmiş o zaman bende nanemollayım😂 cünkü 8 aylık hamilelik sürecinde 3 kez grip oldum, hep başkaları getirdi kaptım🥲
Ya benim düşüncem soğuk hasta etmiyor, mikrop hasta ediyor. Ben evlendikten sonra başladım yaz kış soğuk su içmeye, eşim alıştırdı diyebilirim. Diyetisyene gittiğim dönem sormuştum, yeter ki iç sıcak soğuk farketmez demişti bende şuanda devam ediyorum 🤣

Maşallah canım 🧿 inşallah doğum sonrasında da sağlıklı bir şekilde ilerleriz, lohusayken grip olursam bebeğime de geçer diye korkuyorum şimdiden.. evet en iyisi bol meyve, portakal mandalina tüketmek😊
Merak etmeyin bebeğe anne sütü antikor sağlıyor, onların bağışıklığı güçleniyor 😊 hatta hasta olsalar bile yinede bol bol emzirme öneriyor doktorlar 😊

Canım hangisini aldın limk atabilir misin? Ben de babynest mi alsam diye düşünüyodum
Ben bunu aldım canım 390 a almışım indirime girmiş 🤣
Banada aynı şekilde 35'te nstye girersin aceleye gerek yok dedi. Rahat birazcık doktorum 🤣

Sırf bu durumdan dolayı birazda biran önce doğum yapmak istiyorum. Bi çok konuda destek alamıyoruz hamileyiz diye 😔

Ya aralık anneleri grubunda okumuştum sanırım. Onun yerine reflü yatağı daha mantıklı diye Daydi Daydi Söylediği gibi çok sıkışık duruyolar gibi gördüm hep bende
Ebet evet kuzum boynu katlanıyor rahat bir duruşu yok diye konuşulmuştu. Bende ondan reflü yatağı aldım
Ameliyat için testler yaptırmış meğerse canım. Önce royale gittim 4 bin küsur fiyat çıkardılar tahliller için istemedim bende devlette yaptırdım sonra Şafak hocaya gösterdim iyi güzel dedi sonuçlara anestezi doktoruna onaylatti. Tansiyon ölçümüne bakacağız yüksek çıktığı an alacağız seni doğumu saat kaç olursa ara beni dedi. Allah'tan bir şey olmazsa cuma günü de normal kontrolümüz var ona gideceğiz. Bende Bebek de iyiyiz çok şükür 🤲 ♥️
Çok iyi yapmışsın canım Şafak hoca dışardaki testlere yönlendiriyor zaten genelde. Ne gerek var o kadar paraya. Sıkıntı çıkmamış olmasına da ayrıca sevindim kuzum. Hastaneye yakın olunca sanırım stresin daha azaldı tansiyon normale döndü 🥰🙏🏼 inşallah sağ salim cumaya erdirsin rabbim kuzm. Cuma kaç haftalık oluyorsun

O nasıl oluyor canım hafta analık izni? Biz de bugün 30+4'üz bende sabah kalkarken çok zorlanıyorum ve gün içinde çabuk yoruluyorum. Ama gittiği yere kadar mümkünse 37. haftaya gitmek istiyorum
32. haftada alabiliyoruz analık iznini canım haftaya 32 olacağım ondan öyle yazdım

Kızlar epidural ile ilgili bazı yazılan tedirginlikleri gördüm burada şaşırdım açıkçası. Bir önceki doğumumda akşam 3 cm iken epidural verdiler dayanamıyorum demiştim. Sonrası misss. Sabaha kadar ışığı loş yaptılar hiç kalkmadan hiç zorlanmadan sabaha kadar yattım. Eşimde uyudu hatta. Sabaha 10 cm olmuştu. Epidural benim için harika bişeydi. Sabah ağrım artınca epidural i de arttırmışlardı diye hatırlıyorum hatta.

Back
X