Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Tedbir amaçlıdır canım sıkma canını. Bazı doktorlar risk almayı sevmiyor, benim aile hekimimde öyle mesela. Çok pimpirikli kadın, bişey sormaya gelmiyor. Senin doktorunda öyleyse eğer gördüğü bişey vardır muhakkak

Banada aynı şeyi söyledi doktor, ben bi çok şeyi 0 3 ay aldım. Yenidoğan çok nadir, zaten bi.çoğu sağdan soldan geldi ama şuanlık yeteri kadar 0 3 ay kıyafeti var yeterde artar bile yenidoğan dönemi çok hızlı geçiyor. İlk 1 sene 3 ayda bir kıyafet alıyorsun gibi oluyor
Bende kurutmaya attım, e bebekten aldığım çoraplar çekmiş gibi geldi bana sadece. Diğerleri çektiysede farketmedim giyince göreceğim ama bende tek tek asıp kurutmayı gözüm kesmedi.
Ütü konusunda da benim gibi birisini görünce şaşırdım kızımda ütülemiştim, doğumdan sonrada ütülemeye devam etmiştim ama şimdi o boşluğum yok gerekte yok
Bende bebek eşyalarını hazırladım, kendi eşyalarım kaldı. Acil bi durum olursa en azından kendi kıyafetlerimi eşim halleder bebeğinkiler daha önemli diye düşündüm sanırım
Zıbın uzatıcı ekliyim bende listeye. Çok yararlı görünüyor gerçekten

H&M genel olarak bana kalıpları küçük geliyor ama yaa, bilmiyorum tabi deneyimlemedim ama

Ben been. Valla bana çekmedi gibi geldi. Bebek programında kuruttum ben. Makinadan makinayada değişiyor sanırım

İsteyen acil doktoruydu. Haklı olabilir belki bilmiyorum geçmişimi anlatınca kan idrar falan istediler yoksa tansiyon ölçümlerinden bişey çıkıyor denemez. Özeldeki doktorumda o yüzden beni acile gönderdi zaten o da öyle. O dikkati oğlumla beni kurtardı güvenim sonsuz şimdi korktuğumu görünce en başta bi yumuşatmaya çalıştı durumu.

Etiketle nasil yikadin ya yumusamiyor mu kagitlar zaten ic kisminda yaziyor cogunun aslinda bilgiler ya yan kisimda ek kumasta ya da ense kisminda baski ile yazilmis oluyor

Ay kızlar ben bugün keyifsiz ve karnım da taş gibi olunca normal takipli olduğum değil de arada kliniğine gittiğim doktora gittik. Bebek normalde şuan 31+4 olması gerekiyor gelişime göre böyle takip ediyorum yani hep. Sata göre de bugün 31. Gittiğimde gelişime göre 32+2 boya göre de 33+4 çıktı. Boy hep önden gidiyor zaten uzun boylu olacak diyorlardı. Bugün doktora şikayetlerimi söyledim karnım taş gibi çok ağırlaştığımı hissediyorum, küçük tuvaletimi yapınca karnıma kıramplar giriyor falan diye çok normal bebek iri bir bebek dedi. Boyu 44 cm kilosu 2008 gr. çıktı. Hiçbir sıkıntı yok sadece genelde 40 ı beklemiyorlar 37 de geliyorlar genelde dedi. 37 benim için 5 ocak ben sata göre 12 ocakta 37 olacaktım ve izne haftanın son günü 9 unda çıkarım diyordum. Sanırım 31 aralıkta çalışabilir bpzdurucam böyle gidersee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…