Teşekkür ederim canım.Sana da Allah kolaylık versin,bana yumurta yasak dedi,benim bildiğim bir çok tarifte yumurta var,sabah kahvaltıda chatgpt yulaflı,irmikli,muzlu avokadolu tarifleri verdi.Tuzlu da yeme dedi,peynir de yiyemem.Lor peyniri,süzme yoğurt,yoğurtla da idare etmeliyim sanırım.Ana öğünlerde başka neler yiyorsun canım?Karnabahardan ne yapıyorsun?
Çok teşekkür ederim canım.Anne enfeksiyon geçirince amniyon sıvısı bulanıklaşa biliyor,benimki böbrekten galiba,dünden beri sağ tarafımda da ağrı var,ama bu bende daha önceleri de olan sinir ağrısı galiba,2 gün önce usg-de bunları duyunca ağrım olmaya başladı

psikolojik ağrı sanırım.Ben 1 haftadır kendimi daha enerjik hiss ediyordum,meğerse tansiyonum yükselmiş,benim kaplumbağa gibi yavaş olmamın sebebi tansiyonumun hep düşük olması galiba.Tansiyonumu her gün ölçeceğim,bu sabah açken 12/8-di,bende normalde 10/7,9/7,9/6 olduğu için bu benim için yüksek sayılıyor.İlaçlara ve iğnelere de başladım,doktor bana dün rahat görünüyorsun diyor,ben de dedim ki,ne olacaksa olacak,hayırlısı,böyle düşünüyorum artık.
Ya evet,çok sevinmiştim,ben hiç bir şey yapamadan ameliyata gitmiştim,benim kız kardeşim yok,kız kardeşin yapacağı şeyi bana yapmıştılar,ben de söz verdim ki,onların iyi gününde de ben böyle yapacağım inşallah.