• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Pijaman varsa evde duruma göre bakarsın kuzum olmadı sonradan alırsın max 2-3 güne teslim oluyor ya zaten
Duruma göre değerlendiririz bakalım. Lohusa piskolojisine girmemek için birazda pijamagla değilde en azından bi tayt tişört giyerim diye düşünüyorum 🤭
Bende günlük mini ev işlerimi yapıyorum sadece, doğuma kadar ev düzenli dursun diye, bunun dışında yatışşş 🙃 bu arada bende sağ tarafımda rahatım ama gece bi uyanıyorum sağ komple çürümüş 🤣 hemen sola geçiyorum
Öyle oluyo canım ama ya, rutin işlerini hallet bitti gitti. Bazen bi enerji geliyor bana geçen baza altını düzenledim, ertesi gün çektim eşimde ne gerek var diyor haklı olarak 🤷‍♂ bu haftadan sonra artık yeter deyip dinlenme moduna geçtim. Sabah ortalığı topladım havalandırdım kahvaltımı yaptım belim ağrımaya başladı mesela. Ayaktada kalamıyorum artık. Aman bi daha mı hamile kalıcam (kalmayayım Allah'ım sen büyüksün 🤣) benden önemli değil ya yapmayıvereyim 🤣🤣

Ban çalışıyorum kuzum ama geçen haftalarda bir hafta izin kullandım. Geç uyanma ve öğle yemeği ile karışık bir kahvaltı ardından kahve keyfim evde yapılacak çok ufak işlere biraz el atıp bütün gün yatıp tv izledim. Filmler, diziler. Akşama doğru da ufaktan yemek telaşı. Ve dedimki evde olanlar ne şanslı kendimi hamile gibi hissettiğim nadir günlerdendi. Normalde işe gelirken sabahın körü kalk hazırlan koştur koştur işe gel sonra akşam olsun koştur koştur eve gel. Ne yicem telaşı. zaten yorgunsun duş al uyu yani yaşamıyorum gibi at gibi hissediyorum kendimi. Yılbaşından sonra ayrılıcam bende izne ve iple çekiyorum. Bu arada 10 yıldır devlette aktif çalışma hayatım var ve işimi çok seviyorum ama bu aralar evde olmak şans bence. Bol bol dinlen uzan ohhhhh bizim yerimize de :)
Evde de olsan işte de olsan bazen rutinlerden sıkılıyor insan, durum bundan ibaret canım 🙊 neyseki hepimiz için çoğu bitti az kaldııı💃🏻

Duruma göre değerlendiririz bakalım. Lohusa piskolojisine girmemek için birazda pijamagla değilde en azından bi tayt tişört giyerim diye düşünüyorum 🤭

Öyle oluyo canım ama ya, rutin işlerini hallet bitti gitti. Bazen bi enerji geliyor bana geçen baza altını düzenledim, ertesi gün çektim eşimde ne gerek var diyor haklı olarak 🤷‍♂ bu haftadan sonra artık yeter deyip dinlenme moduna geçtim. Sabah ortalığı topladım havalandırdım kahvaltımı yaptım belim ağrımaya başladı mesela. Ayaktada kalamıyorum artık. Aman bi daha mı hamile kalıcam (kalmayayım Allah'ım sen büyüksün 🤣) benden önemli değil ya yapmayıvereyim 🤣🤣
Ay bazanın arkasını çekmeyi unuttum iyi hatırlattın 🤣 haftasonu eşime yaptırıyım
Evde temizlemediğimiz yer kalmasın ahahaha sanki uzun bir yolculuğa çıkcaz 🤣
Dinlen sende doğuma güçlü gir canım🫶🏻

Senin kontrolün ne zamandı canım? Sen bizden önce doğuracaksın gibi 🤭 normal mi sezeryan mı belli mi? 😊
Kontrolum pazartesi canım, 35+5 oldum bugün😊 şimdilik vajinal doğum görünüyor ama kafası haftasından önde gittiği için eğer 40. haftasını beklerse vajinal doğum nasıl olacak, aklımda deli sorularrrr 🤣 o yüzden ben 37.haftadan sonra doğuma razıyım🙏🏻

bu arada senle aramızda 1 hafta vardı sanki öyle hatırlıyorum

Ay bazanın arkasını çekmeyi unuttum iyi hatırlattın 🤣 haftasonu eşime yaptırıyım
Evde temizlemediğimiz yer kalmasın ahahaha sanki uzun bir yolculuğa çıkcaz 🤣
Dinlen sende doğuma güçlü gir canım🫶🏻
Annemi bekliyorum bende son büyük temizlik için, o gelince bi elden daha geçiririz 🤣
Öyle düşünüyorum artık yeter, ciddi nefes nefese kalıyorum çünkü artık 🥴
Kontrolum pazartesi canım, 35+5 oldum bugün😊 şimdilik vajinal doğum görünüyor ama kafası haftasından önde gittiği için eğer 40. haftasını beklerse vajinal doğum nasıl olacak, aklımda deli sorularrrr 🤣 o yüzden ben 37.haftadan sonra doğuma razıyım🙏🏻

bu arada senle aramızda 1 hafta vardı sanki öyle hatırlıyorum
Aynen 1 hafta var aramızda, 34+4 bugünde benim. Bende aynı şekilde, 36dan sonra korkulacak bişey yok dedi geçen ebede. Ben sezeryan olacağı için heyecanlıyım günü kesinleşse ona göre geri sayım başlatırdım 🤣

Annemi bekliyorum bende son büyük temizlik için, o gelince bi elden daha geçiririz 🤣
Öyle düşünüyorum artık yeter, ciddi nefes nefese kalıyorum çünkü artık 🥴

Aynen 1 hafta var aramızda, 34+4 bugünde benim. Bende aynı şekilde, 36dan sonra korkulacak bişey yok dedi geçen ebede. Ben sezeryan olacağı için heyecanlıyım günü kesinleşse ona göre geri sayım başlatırdım 🤣
Günü ne zaman kesinleşir? 🤩

Eki Görüntüle 3683687 Eki Görüntüle 3683688 Eki Görüntüle 3683691

Kızlaarr dün kontrolüm vardı allaha şükür herşey yolunda dün SAT'a göre tam 32+0'dım ama bebek ileride 34+2 ile uyumlu çıkıyor. 2308 kg olmuşuz suyumuz da oldukça iyiymiş :) Doktor 19 Ocaktan sonrasını öngördü :)
Yaa masallah ne guzel pozlar vermis annesii bizimki yuzunu hep plesentaya yasliyor bi eliyle de kalan tarafi kapatiyor 2 aydir sadece yan profilden ayni 1-2 pozu var o kadar bebemin neye benzedigini tam bilmiyorum 🤣🤣 doktor da ugrasiyor baya aman saglikli olsun siz gormeniz gerekeni gorun de biz dogunca goruruz diyorum artik
Hiç sevmem tarçınlı falan oluyor bi de , zaten lohusa şerbeti nedir asla da anlam veremedim yıllardır , ama hastanemin uygulaması var doğum yapan her gebenin odasına gönderiyor o yüzden rahatım 😂 hediyelik yaptırdım , çikolatayla lokum da tamam. Kaynanam da şeker hamurundan kurabiye yapacak . Lohusa şerbeti de gelecek ee ben de çıkmam böyle ağırlansam hastaneden 🤣
Bende bi yerde ictiysem tadini hatirlamiyorum uzun zamandir zaten yakinimda bi lohusa falan olmadi 🤣🤣 sen hangi hastanede dogum yapacaktin canim hizmet acisindan guzelmis
Kızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize 🙏
Gozunuz aydin hayirli olsun en kisa zamanda kucaginiza almak nasip olsun insallah 🙏 aramizda 1 hafta varmis haftaya dogurdugumu hayal ettim bi an ayy sanki hala o gunler uzakmis gibi geliyor 🙈🙈 bizde yavastan aralik annelerine donduk bebisler gelmeye basladi muhabbet de artmis baya masallahimiz var kizlar ahahsh
Bol bol dinlenmeye vaktin olacak, iyi gelecek bu son haftalarda 😊
Ben doğum için her şeyi hazırlayınca birde evin büyük temizliğini de yapınca boşluğa düştüm ondan😅
Evde de olsan işte de olsan bazen rutinlerden sıkılıyor insan, durum bundan ibaret canım 🙊 neyseki hepimiz için çoğu bitti az kaldııı💃🏻
Ay cidden calisirken is hayatindan yorulurdum gezmeye bile halim olmazdi ki hamilelikte daha da zordur eminim ama bi gun izin bile cok iyi gelirdi boyle sanki hayati yasiyormusum gibi ne yapacagimi bilemezdim 🤣🤣 ama evdeyken de insan evden sıkılıyor cidden hamilelikte hareket de kisitlandigi icin yapacaklarim sinirli disari tek basima gezmeye gitmeye de cekiniyorum insanlar okuz gibi ne yer veriyorlar ne sira veriyorlar otobuslerde ezilirim duserim diye aklim cikiyor... Ama tabi yine de havalar sogudu sicak evimde oturmak bi luks buna da sukur 🙏

Yaa masallah ne guzel pozlar vermis annesii bizimki yuzunu hep plesentaya yasliyor bi eliyle de kalan tarafi kapatiyor 2 aydir sadece yan profilden ayni 1-2 pozu var o kadar bebemin neye benzedigini tam bilmiyorum 🤣🤣 doktor da ugrasiyor baya aman saglikli olsun siz gormeniz gerekeni gorun de biz dogunca goruruz diyorum artik

Bende bi yerde ictiysem tadini hatirlamiyorum uzun zamandir zaten yakinimda bi lohusa falan olmadi 🤣🤣 sen hangi hastanede dogum yapacaktin canim hizmet acisindan guzelmis

Gozunuz aydin hayirli olsun en kisa zamanda kucaginiza almak nasip olsun insallah 🙏 aramizda 1 hafta varmis haftaya dogurdugumu hayal ettim bi an ayy sanki hala o gunler uzakmis gibi geliyor 🙈🙈 bizde yavastan aralik annelerine donduk bebisler gelmeye basladi muhabbet de artmis baya masallahimiz var kizlar ahahsh

Ay cidden calisirken is hayatindan yorulurdum gezmeye bile halim olmazdi ki hamilelikte daha da zordur eminim ama bi gun izin bile cok iyi gelirdi boyle sanki hayati yasiyormusum gibi ne yapacagimi bilemezdim 🤣🤣 ama evdeyken de insan evden sıkılıyor cidden hamilelikte hareket de kisitlandigi icin yapacaklarim sinirli disari tek basima gezmeye gitmeye de cekiniyorum insanlar okuz gibi ne yer veriyorlar ne sira veriyorlar otobuslerde ezilirim duserim diye aklim cikiyor... Ama tabi yine de havalar sogudu sicak evimde oturmak bi luks buna da sukur 🙏
Evet ya kesinlikle çalışırken izin gününde ne yapacağımı şaşırırdım, şimdi evde aynı durum😅

Senin lahmacun partisi ne oldu ya?🙊

Amin canim hepimizi🙏😁
Evet bazilari zile bile basmiyor ariyor daha sokaga girmeden🤣
O modelleride var evet 🤣 bazılarıda kankim oldu sağolsun evde yoksam abla cama bıraktım diyor 🤣🤣
Günü ne zaman kesinleşir? 🤩
Pazartesi devlete görünücem, sabah aç karnına gidicem bu sefer bakalım gün falan verir belki 😊 özelde ki doktorum ocağın ilk haftası demişti, geçen acilde kadın doğuma gittiğimde de biran önce zamanı ayarlasınlar dedi korkuttu. Ebemleylede konuşunca erken gelicek heralde dedi. Karmakarışık bi hal aldı yani.
Ama mevcutta ki doktoruma güveniyorum açıkçası, o bi sorun görseydi erken vs gelicek derdi.
Yanisi belli değil, bakalım pazartesi bi öngörü olur heralde 🤣🤣

Hahahah aynı şeyi yaşıyoruz canım ben böyleyim tam olarak. Kalkıp yerimden koridoru yürüyene kadar bir daha basıyorlar.😂
Hayır birde öyle sert açıyorlar ki kapıyı patır kütür, yavaş sakin olun dedim ya 🤣 bazıları cidden çok anlayışlı en azından 🤣🤣

Canım beni şimdi egepolden aradılar. Emzirme eğitimi için. Yarın doğuma hazırlık doğum eğitimi varmış. İsterseniz önümüzdeki hafta gelin dediler. Seninde bugün kontrolün vardı sanırım. İstersen bir sor bugün gidince. Odaları da gezdireceklermiş. Bayağı ilgili ve tatlılardı 10 dakka kadar sohbet ettik. Mauvee Mauvee

Back
X