Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ay kızlar azıcık gülüp muhabbet edelim hamileliğiniz boyunca doktora sorduğunuz en saçma soru yada evham yaptığınız paniklediğiniz en saçma şey neydi?
Ben bebeğin aşırı aşırı hareketli olduğu bi gün acaba boynuna kordon dolandı da kurtulmaya mı çalışıyor çırpınıyor diye acile koşmuştum doktor gülmekten ultrasonla bakamamıştı dar ağacı mı bu kendini assın demişti

Kundagi annem almis sevibebeninkini canim
Elele diye bi sitede vardi ama beden kalmamisti yazdim iletisimden, artik uretmiycez dediler
Uyku tulumu ekstra almadim canim
Bende elelenin kemer kundağına bakıyorum şimdi canım. Sevibebeninki arkadan bantlanıyor diye vazgeçmiştim, bir de o nasıl kuvvetli bir yapışkan denedin mi?

Bende elelenin kemer kundağına bakıyorum şimdi canım. Sevibebeninki arkadan bantlanıyor diye vazgeçmiştim, bir de o nasıl kuvvetli bir yapışkan denedin mi?
Valla anneme kundak alcam demistim o da gitmis bunu almis ebebekten
Baska yoktu dedi
Aynen cok guclu valla ben bile zor actim yapiskani

Benim de aklımdan bu geçiyordu
Mantıklı çünkü
Ya bazen genetik olabiliyor, sen elinden geleni yapıyorsun ama hala ödem varsa yapıcak bişey yok bence. Belki varis çorabı fayda sağlar ben çok ayakta durursam ayak bileklerim şişiyor direk.
Belki doğumdan doğuma farkediyordur benim için. Kızımda daha ödemliydim mesela çok hareket etmeme rağmen, bunda daha az ödemim var bana göre, ayak bilekleri vs olarak daha az gibi geliyor
kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı?
Ya bende bi doktora sorucam, kulanmayı düşünüyorum sezeryandan sonra rahat hareket ederim diye düşündüm
36+2 de olan bi tanıdığım vardı dün gece suyu gelmiş doğum yaptı… sıra bize geliyor kızlar valizleri toplayın tatile çıkıyoruz

Aklıma direk bu video geldi ahhaha gelmesinler azcık daha dursunlar ya, 36yı bi geçelim

Ay bayağı hızlı olmuş maşsllah yine

Valla anneme kundak alcam demistim o da gitmis bunu almis ebebekten
Baska yoktu dedi
Aynen cok guclu valla ben bile zor actim yapiskani
Bende ebebekten alayım dedim. Ne kadar kullanıcak ki düşününce. Evin içide yeteri kadar sıcak okuyor 24 derece falan ayy kafam çok karışık

Hiç böyle sorularım olmadı canım ama sana çok güldüm. Gerçi 2. gebeliğim bu korku yine var. Hareket etmeyince aklıma geliyor daha çok allah korusun bebişlerimizi.

Genel anesteziyse böyle bi şansın olmuyor zaten temas falan. Ben genel anesteziyle oldum ve işin aslı o süreçleri tam bilmiyorum uyanık olmadığım için sadece şöyle söyleyeyim. Doğum olduktan sonra bebeği çıkarırken eşime haber gitmiş. Eşim orda bebek odasına giderken ameliyathaneden çıkınca görmüş. İçeride kontrol edilmiş. Nefesini normalden çok daha hızlı alıp verdiğini 1-2 saat izleneceği bilgisini vermişler. Bi de aynı hastanede çocuk doktoruna kontrol sırası beklerken bi kaç kere yan yana 2 doktor odası, ikisine de doğum var kontrole gidiyor birazdan gelecek diye doktor çıkınca hastalara bilgilendirme yapıldığını gördüm.

Nerden geliyor böyle şeyler aklınıza hayret ediyorum

Ayy analı babalı büyüsün inşallah. O haftada sağlıklı di mi bir sorun yok
Bebeğe bağlı o kısım en çokta akciğer gelişimine. Benimki 36+4te nefesini çok hızlı alıp veriyodu. 4 güne falan topladı nefes sorunu. Sonra sarılık tedavisi gördü. Aynı dönemde emzirme eğitimi, totalde 9. Gün aldık yoğun bakımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…