Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben Geçmiş olsun,ben de yaşamadım,ben de havuç suyu iyi geliyor diye biliyorum

Evin icinde olduguna eminsen bi ara bence
besikler 4 binden basliyor cunku

Tansiyon takibi yap mutlaka

Geçmiş olsun, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi zamanı geldiğinde.

Bu arada ben çikolatayı elitin kendi sitesinden sipariş vereceğim, sargılı kare çikolata. Trendyolda da etiket yaptıracağım.
Şu da linki, düşünen olur belki diye. Kutu da metal ya da cam bir kutu alacağım yine trendyoldan. Yılbaşına doğru sipariş veririm.
Bu arada benim de dün ödemim arttı baya, ellerim ve ayaklarım şişmiş. Bacaklarımda uzun süredir vardı şişlik, çorap izinden belli oluyordu kilo olmadığı. Ancak ellerimde yeni başladı. Bakalım bol su ile azalacak mı.

Kızlar bende aynı düşüncedeyim yani aslında ben hastaneye 1. derece dışında kimseyi istemiyorum ve eve de 40 ı çıkana kadar kimseyi kabul etmek istemiyorum malum kış şartları, insanlar çok düşünceli değil hasta değilim diyorlar sonra öhö öhö yani burunları akıyor. O yüzden aman efendim hoşgeldiniz alın buda geldiniz diye hediye mantığıma terste işte kendimize de olur biraz diyorum hem dağıtır hem yeriz diye :)

2 gün önce geldi bana da , gayet normal tadı ve kokusu aslında ama . Bi de zaten hastanede dağıtıcam kötüyse bile kalabalıkta aranmaz diye düşünüyorum

Daha senin haftalara gelemedim dur bakalım bize o haftalarda ne yüklenecek merak ediyorum.
2 haftadir da yeni bi guncellemem var ilk uyurken kolay uyuyorum ama 2 saat sonra bi uyaniyorum uyanis o uyanis bidaha sabaha kadar gozler fal tasi gibi sinirden kalkip tv izleyesim geliyor asla uykum geri gelmiyor
Kızlar ben alışverişi bitirdim dedim ama yine bir şey çıktı bebek bezi için özel bir çöp kovası almak gerekiyor muydu? Korbell gibi? Bir çöp kovasına o kadar para veresim yok
Bence cok gereksiz ama esim ikinci el olarak temiz ve uygun bi tane bulmustu onu aldik o yuzden bizim balkonda buyuk copumuz var almasam muhtemelen degistirdikce balkona cikarir koyardim sorun etmezdim
Aa bende cikolatayi ovenlerdendim tabi cok cok kaliteli cikolata beklentisiyle de soylemedim bi ulker beklemedim yani ama tatsiz da gelmedi nisan cikolatami pek begenmemistim mesela ama bunu begenerek yedim
Tam 33+1im canim
En az 5 haftam var
Aramizda yaklasik 1 hafta falan var ben 20 kilo almisim hemen hemen artik bi dur durak bilmem gerek diye kendimi frenliyorum ahey aheyy 57 ile hamile kaldim dun kontrolde 75tim dogum olana kadar 80i gorurum heralde bu gidisle... Yiyip icip dana gibi yatarsam olacagi bu yuruyusleri arttiricam

İnşallah anne sütü verirsinizo zaman kilolar çabuk gidiyor.Benim gördüğüm şu ki,tatlı ve hamur işleri yüzündün alınan kilo geç veriliyor,o yüzden dikkat etmekte fayda var.
Ben hamile kaldığım zaman kaç kiloydum bilmiyorum,3.ayda 51dim sanırım,2ci gün kontrolde kıyafetlerle,ayakkabıyla 61.800 çıktı,10 kg gibi almışım,oğlumda bu kiloyla doğuma gitmiştim,onda da az kilo almıştım.

Kızlar anakucağı elelenin elektrikli otomatik modelini alıcaktım ama instagram keşfette felan gördüğüm genelde manuel tercih ediliyor. Manuel modeller bana çok dik geliyor yani sanki içinde bebek yayılamayacak gibi o yüzden ilk bir kaç ay kullanamayacağız gibi. Elektriklileri de bebekler sevmiyor diyorlar fikirlerinizi merak ettim

Oh maşallah derler ya su gibi diye gerçekten su gibi bir doğum olmuş allah bize de böyle güzelini sağlıklısını nasip etsin inşallaaah
Kız Alaah affetsin çok güldüm hahahaha. Senin soruna değil doktorun verdiği cevap çok hoşuma gitti
Sen stres yaptıkça bende yapıyorum bak yapma benden sonra doğuracaksın çağırma kötüyüü
Ay tamam biraz sakinledim hahaha. Ben sata göre o zaman şu takvimimi de güncelliyim. Benim ilk ileri çıkmaya başladığı tarihe göre ayarlamıştım ben şimdi fark daha da açıldı tabi de normalde 33+1 diye takip ediyordum ilk kontrollerde de öndeydi çünkü şimdi sata göre çevireyim bari 32+4 'üm SAta göre 4 gün geriye düştüm şimdi ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…