• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Valla o zaman saglam kavga etmistim esimle
Kaynanami cagirmistim evi cok yakin
Al su oglunu basimdan
O mu dogurdu ben mi belli degil demistim
Bi aksam ben cocugu emziriyorum annem hizmet ediyor gorumce kv oturuyor kvnin cayi bitti esim kalkti cay koymaya
Kaynanam da ah vah oglumm evde bi bardak kaldirmazdi dedi
Bende kaldirtsaydin o da senin hatan demistim
Esim arada triplere giriyordu ben kilibik miyim falan diye
Dusun ailesi nasil tiplerdi
Gorusmuyorum artik
Esime simdiden diyorum lohusaligi benim yerime yine sen yasarsan totona picaa saplarim diye 🥴
Bende bir ara kaynanama bunu iade yada güncellemek istiyorum dedim, bize en güncel barajını çöm versiyonu bu daha günceli yok dedi 🤣 bazen çok gerilince ananın evine kadar yolun var diyorum 🤣🤣

Benim hastaneeden eve geldigim ilk gun kp kv 2 ablamlar enistem onlarin cocuklari vs vardi kp cay koyunda icelim dedi ama mutfaga kimse girmedi hadi herkes cayini kendi evinde icsin dedim 🤭 hepsi haketmjsti detaya girmiyorum
Haketmişler ama cidden

Ay kızlar doktor bana bugün 37yi görmeyi bekleme erken doğucak gibi dedi bugün bi de saolsunlar insülin başladılar ciğer geliştirici de yapıldı yarın bi doz daha varmış

Kızlarr bugün hiç giremedim güya izinliydim sabahtan beri arkadaşlarımı görüp kahve içtim ordan arkadaşımın çocuğuna doğum günü hediyesi almaya gittim ordan da hastane için kapı süsü balon vb şeyler aldım eve geldim bir de yemek yaptım ama ölüyorum. Şu pelvik ağrı ve ayaktayken karnımın sertleşmesi bu aralar çok arttı. Erken doğumu tetiklemiyim azıcık dinleneyim diyorum yok duramıyorum benim bebiş de tombiş🧿 iyice ağır geliyor valla nolcak böyle 😂
Benimki de minik ama valla o karın sertleşmesi beni öldürüyor bugünkü kontrolde bildiğin tüylenme oluyor ya genital bölge başlangıcında ordan baktı kafasına bebeğin baya aşağıdaymış saolsun bitiriyor beni. Sabah kalktım dayamış ayağını sağ tarafıma tüm gün acı çektim yırtılcak sandım artık sol tarafa dönemiyodum bile gerilme artıyor diye arabada giderken saolsun ayağını çekme lütfunda bulundu beyfendi 😂

Ay kızlar doktor bana bugün 37yi görmeyi bekleme erken doğucak gibi dedi bugün bi de saolsunlar insülin başladılar ciğer geliştirici de yapıldı yarın bi doz daha varmış
Aaa nerden anladı erken doğacağını acaba bana da çok önceki kontrollerde ne zaman doğururum diye sormuştum o da 40.haftan 17 Ocak ama bana kalırsa 37-38 de doğurursun demişti sebep sormamıştım doktor da söylemedi sizde sebep neymiş

Sağlıkla gelsin inşallah, ciğer geliştirici de yapılmış 🙏🏻ne zaman sana gün verecekler?

Aaa nerden anladı erken doğacağını acaba bana da çok önceki kontrollerde ne zaman doğururum diye sormuştum o da 40.haftan 17 Ocak ama bana kalırsa 37-38 de doğurursun demişti sebep sormamıştım doktor da söylemedi sizde sebep neymiş
Sorunlar :) şeker, tansiyon, bebeğin pek kilo almıyor olması, plasentanın aşağı rahim ağzı yanında konumlu olması, suyunun alt sınırda olması, bebeğin başı çok aşağıda, rahim ağzı uzunluğum iyi ordan kurtarıyoruz yoksa baskı yapıyor. Say say bitmez. Şimdi biraz stabilite yakadık gibi büyümesi durmuştu tekrar ilerliyo ama yavaş. Ama bu stabilliğin çok uzun sürmeyeceğini 37yi görmeyi beklememem gerektiğini, 34-35 gibi iyi giderse olsa olsa 36 olabileceğini söyledi bugün. Haftada 2 kere kontrole gidiyorum şu an

Sorunlar :) şeker, tansiyon, bebeğin pek kilo almıyor olması, plasentanın aşağı rahim ağzı yanında konumlu olması, suyunun alt sınırda olması, bebeğin başı çok aşağıda, rahim ağzı uzunluğum iyi ordan kurtarıyoruz yoksa baskı yapıyor. Say say bitmez. Şimdi biraz stabilite yakadık gibi büyümesi durmuştu tekrar ilerliyo ama yavaş. Ama bu stabilliğin çok uzun sürmeyeceğini 37yi görmeyi beklememem gerektiğini, 34-35 gibi iyi giderse olsa olsa 36 olabileceğini söyledi bugün. Haftada 2 kere kontrole gidiyorum şu an
Rabbim yardimcin olsum canim hepsi ust uste gelmis

Sağlıkla gelsin inşallah, ciğer geliştirici de yapılmış 🙏🏻ne zaman sana gün verecekler?
Bilmiyorum ki haftada 2 kere bi devlet bi özel kontrole gidiyorum. Doktor 35 gibi falan diyo iyi ihtimalle ama kilo alımı çok yavaş 1500 kilo civarı şu an. Duraksarsa daha da erken olurmuş

Allah yardımcın olsun canım en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşun inşallah

Back
X