• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kizlar iştahı kesilen var mı yemek görmek istemiyorum sadece abur cubur sonra midem kötü oluyor dün gece uyuyamadım mide eksimesinden

Mide yanmam için mide koruyucu içiyorum iki haftadır aşırı rahatlattı ama iştah sıfır acıkmıyorum karnım sanki sürekli şiş gibi, taş gibi. İlaç ile ilgili mi yoksa bebeğin mideye baskısı mı çözemedim. Normalde yemeye içmeye acayip düşkündüm ve hakkınıda verirdim yani iştahım açıktı son aya kadar. Şuan aklıma gelmese yemem

Mide yanmam için mide koruyucu içiyorum iki haftadır aşırı rahatlattı ama iştah sıfır acıkmıyorum karnım sanki sürekli şiş gibi, taş gibi. İlaç ile ilgili mi yoksa bebeğin mideye baskısı mı çözemedim. Normalde yemeye içmeye acayip düşkündüm ve hakkınıda verirdim yani iştahım açıktı son aya kadar. Şuan aklıma gelmese yemem
Aynen çocuğa eşime yemek hazırlıyorum resmen mide koruyucu içiyorum ama hep tokum gibi inşallah bebeğim gelisimini etkilemez

Günümüzde aynıymış normal demekki

Kızlar ben de kapı isimliği yaptırdım. Yastığıyla beraber güzel geldi. İsterseniz resmini paylaşırım

Hastane içinde kapı tülü ve balon düşünüyorum sadece birde çikolata işte yeterde artar bile bence 🥺 tülden vazgeçebilirim hatta sadece isimlikte olabilir kapıda.

Ay o elma yoğurt içim dışına çıkmıştı artık 1 haftada. bi gün muz vardı havalara uçmuştum hahaha 😂 muhtemelen girer ama gerçekçi değil işte onu diyorum. Evegidince sen zaten değiştiriceksin yediklerini. Muhtemelen çıkış yapsrken diyet listesi verecekler. Benim diyet listemde kahvaltıya dair çok daha dolu şeyler var 😂

Bu haftalarda yükselen şekerin genelde diyetle dönüşü olmuyor ben artık diyetle kontrol edemiyordum ki aylardır diyet yapıyorum. Şekerin en dirençli zamanlarına giriyoruz normalde sorun olmaz ama gebelik şekeri varsa çok zorlayıcı bi süreç bundan sonrası
Ay cidden, eşimden atıştırmalık istedim artık. Aç kalmamam gerekiyor ama sabah ara öğün olarak hiç bişey vermediler.
Öğlende karnabahar, 1 avuç içi kadar haşlama et, yoğurt ve çorba ekmek. Bu bile yükseltmiş 170 çıktı. Ben tatlı vs yersem dikkat etmezsem buy değerleri görüyordum evde.
Ya şurda kaldı 3 4 hafta en fazla, idare etsem iyi olacakta işte hastane piskolojisi.
Sanırım dediğin gibi en dirayetli zamanları, yoksa bu kadar çıkmazdı. Muhtemelen tokluk içinde insülin başlayacak gibi hissediyorum, hayırlısı bakalım 🤷‍♂
Kizlar nst de agri cikan oldu mu
Benim az önce 40 45 civarı çıktı sancılar ama ben hiç bişey hissetmiyorum. Ağrı var mı hissediyor musun dedi dedim hiç bişey hissetmiyorum 🤷‍♂
Kızlar merhaba bende şu an hastanedeyim nst takibi yapılıyor duruma göre yatış yapılabilirmiş :( Bebek henüz 35+2
Sanada çok geçmiş olsun canım, hayırlısı olsun ne diyelim 🥺
Gecmis olsun canim seker yuklemesi yaptirmis miydin yani seker var miydi yoksa bi anda mi ortaya cikti acaba bi de iyiki perinatoloji de bakmis tek doktora kalsan evde yatiyor olurdun simdi ama gozetim altinda olmak daha iyi

Bende gebeligin basindan beri ayni vitaminleri aliyorum sadece bi kere saglik ocaginda bakildi degerlere detayli olarak gecen doktora dedim ben bunlari ayni sekil kullanacak miyim botle hic bakmiyorsunuz kan degerlerime falan belki azalan artan bisey var ?? 🤣 Basta kalsiyumum dusuktu mesela sonra cok dikkat ettim yedigime ictigime ama simdi dis eti kanamalarim bacak agrilarim artti belki yine dusmustur diyorum artik saglik ocaginda baktiricam doktor ayni ilaclara devam dedi sadece

Gecmis olsun sizin neyiniz var :( grubumuza kara bulutlar cokmus dunden beri insallah herkes hayirli haberler alir hepinize gecmis olsun sifa bekleyenlere Allah sifa versin kisa surede ...
Yükleme yaptırmadım canım, ama yaklaşık 1 aydır falan düzenli olarak insülin kullanıyorum. Kendim evde ölçüm yapıyordum, 2 3 günlük ortalamada da yüksek çıkınca şeker tanısı koyuldu. Son 1 haftadırda açlık şekeri yüksek çıkıyordu insülin kullanmama rağmen. Kadın doğum uzmanı yüksek diyor, perinatoloji yüksek diyor, dahiliye normal bu değer diyor 🤷‍♂ Saçma sapan birisine denk gelmişim onu anladım

Günümüzde aynıymış normal demekki

Evet canım 33+5 oldum nefesim kesiliyor zaten. Son randevuda serviks uzunluğun hala yüksek dedi doktor demek bebek yukarıda oda mideye baskı yapıyor diye düşünüyorum. Mide koruyucu içmesem yemek yemeyi bırak içtiğim su bile midemde kalmıyor ve hayat zehir oluyor. Mecbur onuda kullanıyorum. Hayırlısı bakalım az kaldı

Evet nefes almakta zorlaştı yerkende tam dik bir pozisyonda değildim artık genelde hep uzanıyorum göbekten ya da hafif eğimli oturuyorum dikkat etmek lazım. Zaten yerde kalmadı midede az doldurunca yukarı geri geliyor nasıl bir şey oldu anlamadım ama ilk defa böyle bir korku yaşadım.
Canım yazamadım, sanada çok geçmiş olsun, Rabbim göstermesin bi daha o korku çok kötü olmuştur

Ay cidden, eşimden atıştırmalık istedim artık. Aç kalmamam gerekiyor ama sabah ara öğün olarak hiç bişey vermediler.
Öğlende karnabahar, 1 avuç içi kadar haşlama et, yoğurt ve çorba ekmek. Bu bile yükseltmiş 170 çıktı. Ben tatlı vs yersem dikkat etmezsem buy değerleri görüyordum evde.
Ya şurda kaldı 3 4 hafta en fazla, idare etsem iyi olacakta işte hastane piskolojisi.
Sanırım dediğin gibi en dirayetli zamanları, yoksa bu kadar çıkmazdı. Muhtemelen tokluk içinde insülin başlayacak gibi hissediyorum, hayırlısı bakalım 🤷‍♂

Benim az önce 40 45 civarı çıktı sancılar ama ben hiç bişey hissetmiyorum. Ağrı var mı hissediyor musun dedi dedim hiç bişey hissetmiyorum 🤷‍♂

Yükleme yaptırmadım canım, ama yaklaşık 1 aydır falan düzenli olarak insülin kullanıyorum. Kendim evde ölçüm yapıyordum, 2 3 günlük ortalamada da yüksek çıkınca şeker tanısı koyuldu. Son 1 haftadırda açlık şekeri yüksek çıkıyordu insülin kullanmama rağmen. Kadın doğum uzmanı yüksek diyor, perinatoloji yüksek diyor, dahiliye normal bu değer diyor 🤷‍♂ Saçma sapan birisine denk gelmişim onu anladım
Dahiliye gebe olarak değil normal biri şekeri olarak bakıyor maalesef normal insanlarda 160-170 tolere edilebilir değerlerken hamileler için yüksek oluyor bebeği etkilediği için

Çok geçmiş olsun canım insülini kaç ünite vuruyorsun benim sürekli yükseltiyorlar böyle nereye kadar anlamadım

Kizlar gogus uclariniz sertlesti mi?
Benimki asiri siyahlasti ve dusta farkettim cok sert
Oglumdayken kararmamisti boyle
Sert olmasi korkutuyor yara olmasindan korkuyorum
Lansinoh alip kullanmaya baslamali miyim acaba simdiden
Ben doktor onayıyla başladım canım 2 hafta kadar oluyor. Fazla göğüs ucunu uyarmadan kullan demişti. İlkinde çok çekince buna erkenden başladım açıkçası

@minnosannesi
@morcelestial
@Meryemyy
@donersesenindir
@_su85_
@nurAy11
@LGKrc
@ozuzun
@hygieia
@ebber34
@retikuler
@leylalarr
@cucusanne
@M U G E
@artemiso
@yuppie
@incim1
@pinkpuella
@gullaccc
@reyhanruze
@CinnamonQueen
@aegamze
@Atlas ege
@melo353627
@Namastai
@daisy rain
@Su_25
@Minikpanda1107
@ZeyZu
@damdamdam
@zekub
@Hlyakn
@Gecemavisi18
@denizlerdengelen
@susux
@nrlily
@hilal0638
@Ftmanur
@tatlibirisi
@umaykursat35
@helincicek2607
@sidelya
@yinezaman
@Dilara55333
@gezegendeki FS
@Fugur
@Birdmom
@palmofheaven
birdilekdiledim birdilekdiledim
@Sosyallanne
@genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim🧿
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim💕💕💕
Oğlumun ismi Ahmet Aslan olacak,bu aralar çok giremiyorum ancak okumak için buradayım. 1 yaşında da kızım var mesajlara yetişemiyorum diye yazarken çok aktif olamıyorum kusura bakmayın ama okuyorum🥰

Back
X