• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Benimde bugün akşam boğazıma kivi kaçtı kızlar ama öyle böyle bir kaçmak değil ölüyorum sandım eşimde panik oldu çok. Neyse ki su içtim, öksürdüm, ekmek falan yuttum da bir şekil atlattım sanırım hala boğazım acıyor. Sanırım tahriş oldu. Bir ara o kadar öksürdüm ki midem bulandı bebeğim de az hareket ediyor sanki öksürükten mi böyle oldu ne oldu anlamadım.
Ağzımız acik duruyor artik istemsiz bende geceleri agzimdan nefes almaya basladim huyum degildir burun tikanikligi bogaz ve agiz kuruluğu yapiyor nefes almada zorluk cektigimiz icin oluyormus

Odayi nemlendirin balli sicak sut ic yumusatir boğazını 🙏🏻

Yani haklılar ama ne verdiklerini iyi biliyorum bi bisküvi bi peynir çay falan o kadar basic ki yemesemde olur modunda geziyordum. Gerçekçi mi? Hayır. Sen eve gidince bunlarla doymayıp mutlaka yine yiyiceksin tabiki. Valla 100 üstü açlık 180 civarı düzenli yokluğa rağmen yatırmadılar beni 🤷🏻‍♀️
Bende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası. Sabah 4 zeytin, 1 küp peynir, 1 krem peynir, 1 yumurta vardı 1 dilimde ekmekle çay 🤣 birde yoğurtla elma vermişler sağolsunlar. Bunlarla düzene girmez ki bakıldığı zaman. Bi yandan onuda düşünüyorum acaba bi tık daha yükseltip evde kendim mi düzenleseydim diye ama bilemiyorum işte.
Doktordan doktora değişiyor sanırım kuzu. Anlamadım valla bende bişey

Bende aynı şeyi düşünüyorum açıkçası. Sabah 4 zeytin, 1 küp peynir, 1 krem peynir, 1 yumurta vardı 1 dilimde ekmekle çay 🤣 birde yoğurtla elma vermişler sağolsunlar. Bunlarla düzene girmez ki bakıldığı zaman. Bi yandan onuda düşünüyorum acaba bi tık daha yükseltip evde kendim mi düzenleseydim diye ama bilemiyorum işte.
Doktordan doktora değişiyor sanırım kuzu. Anlamadım valla bende bişey
Ay o elma yoğurt içim dışına çıkmıştı artık 1 haftada. bi gün muz vardı havalara uçmuştum hahaha 😂 muhtemelen girer ama gerçekçi değil işte onu diyorum. Evegidince sen zaten değiştiriceksin yediklerini. Muhtemelen çıkış yapsrken diyet listesi verecekler. Benim diyet listemde kahvaltıya dair çok daha dolu şeyler var 😂

Bu haftalarda yükselen şekerin genelde diyetle dönüşü olmuyor ben artık diyetle kontrol edemiyordum ki aylardır diyet yapıyorum. Şekerin en dirençli zamanlarına giriyoruz normalde sorun olmaz ama gebelik şekeri varsa çok zorlayıcı bi süreç bundan sonrası

Benim baktigim su tarzdi
Ben pahalisina bakmisim
Ama cok guzel nomissizlar 😆
İnstagramdan shekerci desing diye bi sayfadan yaptırdım hepsini , led ışıklı falan o sıra piyasaya göre uygundu , düşünen olursa gönderdiğin modelden de yaptırabilirsin bence 🤗🌸

Eklentiler

• IMG_0001.webp
    IMG_0001.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0002.webp
    IMG_0002.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 17
Bilmiyorum ki haftada 2 kere bi devlet bi özel kontrole gidiyorum. Doktor 35 gibi falan diyo iyi ihtimalle ama kilo alımı çok yavaş 1500 kilo civarı şu an. Duraksarsa daha da erken olurmuş

Bende yatıştayım kızlar. Şeker yüksek, takip yapmak için yatış verdi doktor. Sağlıkla atlatalım şu dönemleri başka bişey istemiyorum ya 😖 Dün gittiğim dahiliye şeker normal demişti, bugün perinatoloji yüksek buldu, kontrol altına alana kadar buradasın dedi. Çok zorlanıyorum artık, piskolijik olarakta yoruldum artık 😖
Gecmis olsun canim seker yuklemesi yaptirmis miydin yani seker var miydi yoksa bi anda mi ortaya cikti acaba bi de iyiki perinatoloji de bakmis tek doktora kalsan evde yatiyor olurdun simdi ama gozetim altinda olmak daha iyi
Gunaydin kizlar bugun randevumuz vardi.ferritinim 7 oldugu icin serum verdiler.b12im de cok dusuk oldugu icin igne yazdi doktorum.yuzunun rengi atmis iyi ayakta durmussun dedi😅
Bende gebeligin basindan beri ayni vitaminleri aliyorum sadece bi kere saglik ocaginda bakildi degerlere detayli olarak gecen doktora dedim ben bunlari ayni sekil kullanacak miyim botle hic bakmiyorsunuz kan degerlerime falan belki azalan artan bisey var ?? 🤣 Basta kalsiyumum dusuktu mesela sonra cok dikkat ettim yedigime ictigime ama simdi dis eti kanamalarim bacak agrilarim artti belki yine dusmustur diyorum artik saglik ocaginda baktiricam doktor ayni ilaclara devam dedi sadece
Kızlar merhaba bende şu an hastanedeyim nst takibi yapılıyor duruma göre yatış yapılabilirmiş :( Bebek henüz 35+2
Gecmis olsun sizin neyiniz var :( grubumuza kara bulutlar cokmus dunden beri insallah herkes hayirli haberler alir hepinize gecmis olsun sifa bekleyenlere Allah sifa versin kisa surede ...

Ağzımız acik duruyor artik istemsiz bende geceleri agzimdan nefes almaya basladim huyum degildir burun tikanikligi bogaz ve agiz kuruluğu yapiyor nefes almada zorluk cektigimiz icin oluyormus

Odayi nemlendirin balli sicak sut ic yumusatir boğazını 🙏🏻
Evet nefes almakta zorlaştı yerkende tam dik bir pozisyonda değildim artık genelde hep uzanıyorum göbekten ya da hafif eğimli oturuyorum dikkat etmek lazım. Zaten yerde kalmadı midede az doldurunca yukarı geri geliyor nasıl bir şey oldu anlamadım ama ilk defa böyle bir korku yaşadım.

Hastane susleri isimligi bin tlden basliyor zaten😆
Ben çok uygun fiyatlı yaptıracağım canım onları bir ara bende çok pahalı olanlara bakıyordum ama bence gerek yok. Zaten herşeyin en güzelini yapmaya çalıştım. Linkini ekliyorum istersen buradan bak. Hediyelik magnette yapıyorlar takım olarak. Yorumlarda foto eklemişler tatlı görünüyor.

Evet nefes almakta zorlaştı yerkende tam dik bir pozisyonda değildim artık genelde hep uzanıyorum göbekten ya da hafif eğimli oturuyorum dikkat etmek lazım. Zaten yerde kalmadı midede az doldurunca yukarı geri geliyor nasıl bir şey oldu anlamadım ama ilk defa böyle bir korku yaşadım.
Bacakların açık otur canim benimde bogazima bisey kacar korkusu cok var heimlich manevrasi riskli oldugu icin dikkat ediyorum baya

Benimde bugün akşam boğazıma kivi kaçtı kızlar ama öyle böyle bir kaçmak değil ölüyorum sandım eşimde panik oldu çok. Neyse ki su içtim, öksürdüm, ekmek falan yuttum da bir şekil atlattım sanırım hala boğazım acıyor. Sanırım tahriş oldu. Bir ara o kadar öksürdüm ki midem bulandı bebeğim de az hareket ediyor sanki öksürükten mi böyle oldu ne oldu anlamadım.
Geçmiş olsun canım, hamile olunca insan extra tedirgin oluyor böyle şeylerde seni anlıyorum. Boğazını yumuşak tut geçer inşallah.🌸
Bende bazen masada dik oturunca bebeğin ayağı ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum.

Sanırım buna çözüm bulamazlar 😅kaç haftadasın şu an? Çok ağrın varsa bekleme acile git istersen. Dinlenince geçiyorsa çok ayakta kaldığın için bebek fazla baskı yapıyordur belki
34+6 35 diyelim😂 evet çok ayakta kaldığım zaman oluyor genelde ya yatıp dinlenince geçiyor ama yatıp dinlenmek ne mümkün temizlik memizlik

Gecmis olsun canim seker yuklemesi yaptirmis miydin yani seker var miydi yoksa bi anda mi ortaya cikti acaba bi de iyiki perinatoloji de bakmis tek doktora kalsan evde yatiyor olurdun simdi ama gozetim altinda olmak daha iyi

Bende gebeligin basindan beri ayni vitaminleri aliyorum sadece bi kere saglik ocaginda bakildi degerlere detayli olarak gecen doktora dedim ben bunlari ayni sekil kullanacak miyim botle hic bakmiyorsunuz kan degerlerime falan belki azalan artan bisey var ?? 🤣 Basta kalsiyumum dusuktu mesela sonra cok dikkat ettim yedigime ictigime ama simdi dis eti kanamalarim bacak agrilarim artti belki yine dusmustur diyorum artik saglik ocaginda baktiricam doktor ayni ilaclara devam dedi sadece

Gecmis olsun sizin neyiniz var :( grubumuza kara bulutlar cokmus dunden beri insallah herkes hayirli haberler alir hepinize gecmis olsun sifa bekleyenlere Allah sifa versin kisa surede ...
Aynen canim ben kendim istedim halsizlik hissedince degerlerime bakilsin diye ilac kullaniyodum yinede dusmus hep demir serumunu da kendim istedim bebek icin demir onemliymis

Kızlar ciğer geliştirici vurulan var mıydı aranızda? Aynı anda şekeri olan? 😂 Açlık 150 tokluk 270e fırladı bu sabah ciğer geliştirici yapıyomuş galiba bunu

Ben çok uygun fiyatlı yaptıracağım canım onları bir ara bende çok pahalı olanlara bakıyordum ama bence gerek yok. Zaten herşeyin en güzelini yapmaya çalıştım. Linkini ekliyorum istersen buradan bak. Hediyelik magnette yapıyorlar takım olarak. Yorumlarda foto eklemişler tatlı görünüyor.

Evet uygunmus epey
Altina da tul balon falan ekleyince gayet sirin olur
Benim begendigim cok guzel ama dedigin gibi sonrasinda atcaz koseye kalcak

Back
X