Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Bunu duyduğuma sevindim kızım bırakmazsa ben de kesmek istemiyorum, 18 aylık olsun en azından.
Evet kesinlikle.
Benim de önceki doktorum, hiç beslenemeseniz bile bebek sizde var olanı çeker ona yeter, ama sizden eksileceği için ileriki yaşlarda sizde kemik hastalıkları ya da diğer hastalıklar başgösterir. Bu yüzden Multivitaminler, demir, kalsiyum gibi ilaçlarını anneler için veriyoruz demişti.
Daha da dikkat edicez. 💐

Kızlar çizgi mi var ben mi yanlış görüyorum?

Eklentiler

• 1000058693.webp
    1000058693.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 112
Çok haklısınız ama surekli hayalkirikligina uğradığım icin bir türlü test yapamıyorum elim gitmiyo..Hayit cayina baslamistim o mu geciktirdi aceba ya da kullandigim hap bilmiyorum belki de hamileyim yani insallah oyle umit ediyorum 🙏🥲 Rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin ne zormuş hiç böyle düşünmemiştim 🥲
Olmuyorsa da hayırlı değildir öyle düşünün ve içinizi ferah tutun Allah'ın izniyle vardır bir günü, amin inşallah tez zamanda güzel haberi alınn 🤲🏼🤲🏼

Gecikmenin 3. Günü testim böyle ama haftaya kan vermeyi düşünüyorum 🥰
Bat: 27 Nisandı
Benim de Bat sizinle aynı tarih kan testi verdim 3 gün önce HCG 2178 çıktı sonraki gün hemen doktora gittim çok şükür gebelik var keseyi de gördük. Ayın 13 ünde tekrar kontrole gidecem . Siz kan testi yaptınız mı muhtemelen sizin kide benim gibi Pozitif 🙏🥰

Ben bir gün geciktim sabah test yaptım. Negatif çıktı. Bu şekilde önce negatif sonra pozitif sonuç alan varmı? Geçen ay 5 gün geciktim ama yinede regl oldum 😔 😔 😔. Bu ay yine aynı mı olacak bilmiyorum. Çok üzülüyorum artık. Dua edin lütfen 🤲🤲🤲
benm testim negatif çıktı adet günü yapmıştım ama, aynı gün kan verdim beta 104 çıkmıştı sanırım

Benim de Bat sizinle aynı tarih kan testi verdim 3 gün önce HCG 2178 çıktı sonraki gün hemen doktora gittim çok şükür gebelik var keseyi de gördük. Ayın 13 ünde tekrar kontrole gidecem . Siz kan testi yaptınız mı muhtemelen sizin kide benim gibi Pozitif 🙏🥰
Bende bugün kan verdim bakalım beklemedeyim 🥰 çok tebrik ederim sizi 🙏

Benim de bat 27 Nisan yarın ilk Radevumuz var inşallah biz de götürürüz keseyi 🙏🏻☺️☺️

Merhaba son adet tarihim 7 Nisan
Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım çizgi çıktı ama iki ay önce kimyasal gebelik gecirdim korkuyorum

Böyle di ilk on saniyede çıktı cizgiler

Eklentiler

• 1000051536.webp
    1000051536.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 87
Back
X