• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Benim de yarın sabah randevum :) 😍 aynı gidiyoruz. Benim betam çok yüksek sadece
Aaa hala neden baktırıyorsun ki betaa. Ben 14 mayısta transfer oldum 26 mayıs test günümdü. En son 28 inde baktırdım bida baktırmadım. Kalp atışı için mi gideceksin sende ☺️. Kaç haftalıksın

Ben elendim kızlar. Öğleden sonra bir daha gittim kalp atışı alınamadı bebekten. Yarın kürtaj yapacaklar.
çok üzülerek okudum bu mesajı.. Rabbim sabır versin inşallah yeniden anne olursun canım benim üzülme olanda bir olmayanda bin hayır vardır

Ben elendim kızlar. Öğleden sonra bir daha gittim kalp atışı alınamadı bebekten. Yarın kürtaj yapacaklar.
Canım benim çok üzüldüm senin adına. Rabbim en hayırlısını versin senin için. En hayırlı zamanda çok sağlıklı sıkıntısız bir gebelik geçirirsin umarım

çok üzülerek okudum bu mesajı.. Rabbim sabır versin inşallah yeniden anne olursun canım benim üzülme olanda bir olmayanda bin hayır vardır
Allah sana sabır versin canımm inşallah hayırlı bi zamanda tekrardan olur ve sağ Salim kucağına alırsın 🙏
Canım benim çok üzüldüm senin adına. Rabbim en hayırlısını versin senin için. En hayırlı zamanda çok sağlıklı sıkıntısız bir gebelik geçirirsin umarım
Sağolun canlarım desteğiniz çok değerli. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla aminn ❤️ en güzel gebelikler sizin olsun inşallah

Merhaba hayırlı olsun kalp atışını duymuşsunuz.hayırla kucağınıza alırsnız inşaallah:) kendi tercihiniz miydi 8. Hafta gitmek yolda 6. Haftalarda gittinizde duyulmadı mı?
Ben 6+1 de gittim yoktu doktor 2 hafta sonra ya gün verdi öyle gittim

Sağolun canlarım desteğiniz çok değerli. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla aminn ❤️ en güzel gebelikler sizin olsun inşallah
Allah tez zamanda en güzel ve en sağlıklı şekilde gebelik yaşayıp anne olmanı nasip etsin💛 başka bir doktora daha görünmeyi düşündün mü kürtajdan önce

Back
X