- 28 Mayıs 2025
- 25
- 20
- 3
- 39
6+4 bende, hiç bir belirtim yok ve doktor her şey normal dedi:)Kızlar bende 6+3 üm hiç bulantım olmadı normal mi sizce? Bulantısı olmayan bu ilk ayları geçiren var mı aranızda?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+4 bende, hiç bir belirtim yok ve doktor her şey normal dedi:)Kızlar bende 6+3 üm hiç bulantım olmadı normal mi sizce? Bulantısı olmayan bu ilk ayları geçiren var mı aranızda?
Merhaba hayırlı olsun kalp atışını duymuşsunuz.hayırla kucağınıza alırsnız inşaallah:) kendi tercihiniz miydi 8. Hafta gitmek yolda 6. Haftalarda gittinizde duyulmadı mı?8+0 kalp atımı duydum
Aman iyi hadii kalp atışı için ne zaman gideceksiniz benim yarın randevumm var6+4 bende, hiç bir belirtim yok ve doktor her şey normal dedi:)
Çok şükür bebek iyi olsun da gerisi hallolur, içerim ben de çok teşekkür ederimAz önce gittim ben. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi doktor. Bol su iç bakalım geçicek mi canım.
Benim de yarın sabah randevum :)Aman iyi hadii kalp atışı için ne zaman gideceksiniz benim yarın randevumm var![]()
Aaa hala neden baktırıyorsun ki betaa. Ben 14 mayısta transfer oldum 26 mayıs test günümdü. En son 28 inde baktırdım bida baktırmadım. Kalp atışı için mi gideceksin sendeBenim de yarın sabah randevum :)aynı gidiyoruz. Benim betam çok yüksek sadece
çok üzülerek okudum bu mesajı.. Rabbim sabır versin inşallah yeniden anne olursun canım benim üzülme olanda bir olmayanda bin hayır vardırBen elendim kızlar. Öğleden sonra bir daha gittim kalp atışı alınamadı bebekten. Yarın kürtaj yapacaklar.
Allah istediğiniz zaman yeniden nasip etsin inşallah.Ben elendim kızlar. Öğleden sonra bir daha gittim kalp atışı alınamadı bebekten. Yarın kürtaj yapacaklar.
Benimde randevum yarın sabah hayırlı haberlerle döneriz inşallah.Aman iyi hadii kalp atışı için ne zaman gideceksiniz benim yarın randevumm var![]()
Siz kaçıncı haftadasınız ne zaman transfer olmuştunuz kalp atışı için herhalde demiBenimde randevum yarın sabah hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
Ayyy bende attım bana da kız dediki hadi hayırlısıKızlar yapay zekaya kese resmini attım ramzi teorisine göre cinsiyet söylesin diye 6 haftalık resmede erkek dedi 8 hastalığa da siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Allah sana sabır versin canımm inşallah hayırlı bi zamanda tekrardan olur ve sağ Salim kucağına alırsınBen elendim kızlar. Öğleden sonra bir daha gittim kalp atışı alınamadı bebekten. Yarın kürtaj yapacaklar.
Canım benim çok üzüldüm senin adına. Rabbim en hayırlısını versin senin için. En hayırlı zamanda çok sağlıklı sıkıntısız bir gebelik geçirirsin umarımBen elendim kızlar. Öğleden sonra bir daha gittim kalp atışı alınamadı bebekten. Yarın kürtaj yapacaklar.
çok üzülerek okudum bu mesajı.. Rabbim sabır versin inşallah yeniden anne olursun canım benim üzülme olanda bir olmayanda bin hayır vardır
Allah sana sabır versin canımm inşallah hayırlı bi zamanda tekrardan olur ve sağ Salim kucağına alırsın![]()
Sağolun canlarım desteğiniz çok değerli. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla aminnCanım benim çok üzüldüm senin adına. Rabbim en hayırlısını versin senin için. En hayırlı zamanda çok sağlıklı sıkıntısız bir gebelik geçirirsin umarım
Rabbim yardımcın olsun inşallahAllah sana sabır versin canımm inşallah hayırlı bi zamanda tekrardan olur ve sağ Salim kucağına alırsın![]()
Ben 6+1 de gittim yoktu doktor 2 hafta sonra ya gün verdi öyle gittimMerhaba hayırlı olsun kalp atışını duymuşsunuz.hayırla kucağınıza alırsnız inşaallah:) kendi tercihiniz miydi 8. Hafta gitmek yolda 6. Haftalarda gittinizde duyulmadı mı?
Ben elendim kızlar. Öğleden sonra bir daha gittim kalp atışı alınamadı bebekten. Yarın kürtaj yapacaklar.
Allah tez zamanda en güzel ve en sağlıklı şekilde gebelik yaşayıp anne olmanı nasip etsinSağolun canlarım desteğiniz çok değerli. İnşallah hayırlı zamanda sağlıkla aminnen güzel gebelikler sizin olsun inşallah
Evet 10 dan sonra bulantı azaldı ara ara yokluyor ama bir şeyler yerken rahatsız olmuyorum umarım geçici değildirŞu an 8. Haftaya giriyorum umarım dediğiniz gibi olursizin 10dan sonra mı azaldı?