- 30 Mayıs 2022
- 2.105
- 2.500
- 83
Bizim bir kayıp olunca herkesin ağzında kilit var gibi7 haftalıkken anne babamıza 10+ da arkadaslarımıza soyledık su an kayınvalıdem beledıyeden anons edecek az kaldı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bir kayıp olunca herkesin ağzında kilit var gibi7 haftalıkken anne babamıza 10+ da arkadaslarımıza soyledık su an kayınvalıdem beledıyeden anons edecek az kaldı![]()
benım 3 kaybım var oglumdan once sonra bıdaha yasamadım sukur ınsallah sag salım dogar:)) 3 unde de kımle telefonla konussa o tanıdık bu bılmem ne dıye dıye soyledıydı. dusuk oldu dıye bı de telefon lıstesını gezdıydı..herkese onun da haberını gecti anlatmadan duramaz kımısı :)Bizim bir kayıp olunca herkesin ağzında kilit var gibiilkinde yapmislardi bu anons olayını
![]()
O zaman daha çıkmamıştır. Çıkınca açılıyor çünkü birde doktor da görür bir sonraki kontroldeBulamadım e nabızda ayrıntı ekte diyor çıkmıyor bi doktoruma sorayım
Şu an çoktan geçtim.4 hafta galiba idealiKızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
Bizim ki de,bu gelin çok zayıf,bundan ne çıkacak ki gibi kendince mantıklı şeyler söylüyor. Sen yine şanslısın7 haftalıkken anne babamıza 10+ da arkadaslarımıza soyledık su an kayınvalıdem beledıyeden anons edecek az kaldı![]()
Teorinin mantığını anlasam bende görmek istiyorum ama olmuyoreeYüzde 80 bence kız![]()
Ya burda cogu kisi ogrenmis o haftalarda ama benim doktorum bir sey demedi haftaya gidicem 15.hafta olacak insallah soyler artikHanımlar iyi akşamlar. 12-13 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı?
Hadi bakalım ögrenince hemen paylaşKendimi öyle bir alıştırdım ki bu fikre hep erkek kıyafetleri bakıyorum erkek isimleri arıyorum![]()
Nub teorisine göre çıkıntı erkek çıkıntısı degil düz ve 3 çizgi yani bana sorarsan yüzde 80 kız haklı çıkarsam yaz lütfen tersi olursada yaz amaGünaydın teyzeler,bugün 11+2 oldum. Cinsiyet tahmininde bulunacak olan var mı![]()
Bende 13e gireceğim. En son 8 haftayken gitmiştim doktora.Ya burda cogu kisi ogrenmis o haftalarda ama benim doktorum bir sey demedi haftaya gidicem 15.hafta olacak insallah soyler artik
Net olmasa da söyledilerHanımlar iyi akşamlar. 12-13 haftalık olup cinsiyet öğrenen var mı?
Son kontrolde 4 hafta sonra gel dediKızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
Süper canım gözün aydınnn. Grubun erkek anneleri hızla artıyorduuuKesin ve %100 erkek olduğu kesinleşti![]()
Beni 2 haftada bir çağırdı canım hep. Şuan 11+6'yım. 7 sinde gitmiştim en son fetal sonucu çıkınca gel dedi oda 2-3 güne çıkar muhtemelen. Bundan sonra bence 12 'yi geçtiğim için ayda bir çağırır gibime geliyor.Kızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
14+2 haftalık oldum siz inşallah rabbim gönlümüze göre versinKaç haftaliksiniz benimde 3 kızım var tekrar hamileyim rabbimden bende sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum inşallah nasip eder
Suwen canım dikiş balen yok evet. Mağazalarda 3 al 2 öde var şuan.bana da onerın su dıkıssız balensız gıbı duran olan sutyen mı?
Benim kiz cikiyordu doktor yuzde90 kiz dedi 3 hafta sonra kontrole gidicem o zaman da kesin kiz derse tutmus oluyorKızlar günaydın
Çin takvimi tutan var mı![]()