- 28 Mart 2025
- 56
- 65
- 3
- 32
Bana 12. Haftadamda yüksek ihtimal erkek demişti dün farklı doktora gittim 14. Haftada oda erkek dedi galiba erkek bebek erken gösterirmiş
Allahım inşallah öyledir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana 12. Haftadamda yüksek ihtimal erkek demişti dün farklı doktora gittim 14. Haftada oda erkek dedi galiba erkek bebek erken gösterirmiş
Canım benimde rollondan sonra şişiyor evet değiştirdim şimdi sivenonunkini kullanıyorum şuan yapmıyor sanki yada daha seyrek olmaya başladı. Biraz araştırdım kıl kökü iltihabı diyordu ama çokta üstünde durmadımO bende de var deodoranti bıraktım rollon kullanmaya başladım ondan mı oldu acaba diye düşünüyordum bende neden oluyor ki![]()
Amin canımTabiiii orası öyle gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inş![]()
Arkası dönük canım görünmüyor ama kafa yapısı erkek gibi gördümMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına aldırsın inşaAllahbende 12+3 günlük hamileyim bu görüntü 12 haftalık hali tahmininiz nedir kız mı erkek mi sizce
![]()
Hadi gözün aydın saglıklı olsunlarda biz senle aynıyız crl kaç çıktı gamze haftayla uyumlumuArkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda tam 14. Haftamdayım veeeee cinsiyeti öğrendikben hissetmiştim biliyordum zaten erkekmiş
![]()
Merhaba, ben salı günü gittiğimde 11+5 idi.Bebeğin boyuda 6 cm falandı. Cinsiyeti görüyorsanız söylemeyin dedim ama bana dedi ki çok erken daha. Yani özele gitmeme rağmen göremiyorsa ya da ultrasonu kötüyse daha da yazıklar olsun. Sizin adınıza sevindim ama.Tebrik ederimKizlar 12+2 olduk
Bugun ikili tarama icin kan verdim
Doktor bacak arasini gordu yuzde 90 demisti bugun %1oo kiz dedi
Bu haftada cinsiyeti netlesen var mi![]()
11+5 ten bir görüntü de ben yollayayım bakalımNub teorisine göre çıkıntı erkek çıkıntısı degil düz ve 3 çizgi yani bana sorarsan yüzde 80 kız haklı çıkarsam yaz lütfen tersi olursada yaz ama![]()
Şöyle bırakayım görüntüyü o zamanHadi gözün aydın saglıklı olsunlarda biz senle aynıyız crl kaç çıktı gamze haftayla uyumlumu![]()
dogruluk payı olabılır ben sarısınımbacagımda bıle kıl yok zorla ala ala bı kac cıkarttım :) ogluma hamıleyken gobegımdekı ayva tuylerım uzadı kahverengı gozle gorulur bısı oldular.Kil olunca erkek mi oluyormusbenim gobegimdede killar aldi basinj gitti
Eger deodoranttan oldugunu dusunen varsa ebebekte sivenonun roll onu var dogal icerikli ben gebelik doneminde sadece onu suruyorumBendeki geçecek gibi değil ya. Üniversite zamanı lazer yaptırdığımda da böyle olmuştu korkup doktpra gitmiştim. Doktor baktı muayene etti birley bulamadı sonra memiklere baktı orda zararsız küçük küçük fibrokistler buldu. Koltuk altın da lazerden dolayı uyarıldığı için lenfler şişmiş olabilir geçer demişti.
Tesekkur ederimMerhaba, ben salı günü gittiğimde 11+5 idi.Bebeğin boyuda 6 cm falandı. Cinsiyeti görüyorsanız söylemeyin dedim ama bana dedi ki çok erken daha. Yani özele gitmeme rağmen göremiyorsa ya da ultrasonu kötüyse daha da yazıklar olsun. Sizin adınıza sevindim ama.Tebrik ederim![]()
Kizlarimda her sabah sarı su kusardim 9 ay boyunca cogunlukla yediğimi de kustum 3 gebeliğimde aynıydı ilk aylar hep kilo kaybederdim doğuma kadar en fazla 8 kilo alırdım . Bunda sabah kusmam yok hiç sarı su kusmadim yedigimi de toplasan 3 defa kustum oda o günler hastaneye gittiğim günlerdi. Açlık bulantısı gibi bulantı oluyor kilo almadım ama kilo kaybetmedim de. Kızlarda hep tatlı yerdim bunda ekşi tuzlu sulu meyvelerCanım bulantı yada kusma flan oluyormu senin veya kızlarında olmusmuydu bunda nasıl Bi farklılık varmi
Bide bulantı koku hassasiyeti var 9. Haftadan sonra azaldı şuan tiksinme bide koku hassasiyetim olur. Çok aç birakmamaya çalışıyorum kendimi küçük birseyde olsa yiyorumCanım bulantı yada kusma flan oluyormu senin veya kızlarında olmusmuydu bunda nasıl Bi farklılık varmi
ALdım bakalım gelince deniyim canım sağolasınnEger deodoranttan oldugunu dusunen varsa ebebekte sivenonun roll onu var dogal icerikli ben gebelik doneminde sadece onu suruyorum
Benim tahminim kiz11+5 ten bir görüntü de ben yollayayım bakalımteori falan hiç anlamıyorum. Tahminlerinizi alayım
![]()
İlk gebelimde oğlum olduBende çok kıllandım ya. İlk öğrenen yazsın bakalım hurafe tutuyor mu![]()
Benim de ilk iki kızımda birinde 9 ay ara ara birinde 3 ay feci hem kusuyodum hem yataklıktim bulantı kusma çok kötüydü 3.kizimda biraz bulantı ara sıra kustumu hatırlıyorum şimdi bunda sabah aç olunca biraz bulantı oluyor ama hiç kusmadim birazda gün içinde halsizlik oluyorKizlarimda her sabah sarı su kusardim 9 ay boyunca cogunlukla yediğimi de kustum 3 gebeliğimde aynıydı ilk aylar hep kilo kaybederdim doğuma kadar en fazla 8 kilo alırdım . Bunda sabah kusmam yok hiç sarı su kusmadim yedigimi de toplasan 3 defa kustum oda o günler hastaneye gittiğim günlerdi. Açlık bulantısı gibi bulantı oluyor kilo almadım ama kilo kaybetmedim de. Kızlarda hep tatlı yerdim bunda ekşi tuzlu sulu meyveler
Senin nasıl
Benimde öyle kokuya çok kötü değilim yinede hersey yiyebiliyorum bulantı var biraz ama bulantı gibide değil Bi değişik migdemi üsütmüsüm gibi Bi değişik.aslinda sizinle instegram da flan takiptesip görüşebilirizBide bulantı koku hassasiyeti var 9. Haftadan sonra azaldı şuan tiksinme bide koku hassasiyetim olur. Çok aç birakmamaya çalışıyorum kendimi küçük birseyde olsa yiyorum