Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
O bende de var deodoranti bıraktım rollon kullanmaya başladım ondan mı oldu acaba diye düşünüyordum bende neden oluyor ki 🤔🤔
Canım benimde rollondan sonra şişiyor evet değiştirdim şimdi sivenonunkini kullanıyorum şuan yapmıyor sanki yada daha seyrek olmaya başladı. Biraz araştırdım kıl kökü iltihabı diyordu ama çokta üstünde durmadım

Kizlar 12+2 olduk
Bugun ikili tarama icin kan verdim
Doktor bacak arasini gordu yuzde 90 demisti bugun %1oo kiz dedi
Bu haftada cinsiyeti netlesen var mi🙂
Merhaba, ben salı günü gittiğimde 11+5 idi.Bebeğin boyuda 6 cm falandı. Cinsiyeti görüyorsanız söylemeyin dedim ama bana dedi ki çok erken daha. Yani özele gitmeme rağmen göremiyorsa ya da ultrasonu kötüyse daha da yazıklar olsun. Sizin adınıza sevindim ama.Tebrik ederim🌸

Nub teorisine göre çıkıntı erkek çıkıntısı degil düz ve 3 çizgi yani bana sorarsan yüzde 80 kız haklı çıkarsam yaz lütfen tersi olursada yaz ama 😎
11+5 ten bir görüntü de ben yollayayım bakalım🤭 teori falan hiç anlamıyorum. Tahminlerinizi alayım🌸

Eklentiler

• IMG_2089.webp
    IMG_2089.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_2098.webp
    IMG_2098.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 67
Kil olunca erkek mi oluyormus🤣benim gobegimdede killar aldi basinj gitti
dogruluk payı olabılır ben sarısınımbacagımda bıle kıl yok zorla ala ala bı kac cıkarttım :) ogluma hamıleyken gobegımdekı ayva tuylerım uzadı kahverengı gozle gorulur bısı oldular. :D gogsumde bısı olmadı da bebegın testesteronundan mı kı :)

Bendeki geçecek gibi değil ya. Üniversite zamanı lazer yaptırdığımda da böyle olmuştu korkup doktpra gitmiştim. Doktor baktı muayene etti birley bulamadı sonra memiklere baktı orda zararsız küçük küçük fibrokistler buldu. Koltuk altın da lazerden dolayı uyarıldığı için lenfler şişmiş olabilir geçer demişti.
Eger deodoranttan oldugunu dusunen varsa ebebekte sivenonun roll onu var dogal icerikli ben gebelik doneminde sadece onu suruyorum

Merhaba, ben salı günü gittiğimde 11+5 idi.Bebeğin boyuda 6 cm falandı. Cinsiyeti görüyorsanız söylemeyin dedim ama bana dedi ki çok erken daha. Yani özele gitmeme rağmen göremiyorsa ya da ultrasonu kötüyse daha da yazıklar olsun. Sizin adınıza sevindim ama.Tebrik ederim🌸
Tesekkur ederim🌼
Bende 11de gittigimde belli belirsizdi ama oran verdi doktor
12+2de gittigimde ise daha netti ultrason bizzat bacak arasini da gorduk ayagi kolu herseyi belliydi
10 haftayla 12 hafta arasinda baya bi fark var gelisim açisindan
12 haftalik cogu ultrasonda cinsiyet eger dogru aci yakalandiysa gayet de kendini belli ediyor ama cogu doktor sonradan cinsiyet yanilmasi olabiliyor diye soyleme taraftari olmuyor🙄

Canım bulantı yada kusma flan oluyormu senin veya kızlarında olmusmuydu bunda nasıl Bi farklılık varmi
Kizlarimda her sabah sarı su kusardim 9 ay boyunca cogunlukla yediğimi de kustum 3 gebeliğimde aynıydı ilk aylar hep kilo kaybederdim doğuma kadar en fazla 8 kilo alırdım . Bunda sabah kusmam yok hiç sarı su kusmadim yedigimi de toplasan 3 defa kustum oda o günler hastaneye gittiğim günlerdi. Açlık bulantısı gibi bulantı oluyor kilo almadım ama kilo kaybetmedim de. Kızlarda hep tatlı yerdim bunda ekşi tuzlu sulu meyveler
Senin nasıl

Canım bulantı yada kusma flan oluyormu senin veya kızlarında olmusmuydu bunda nasıl Bi farklılık varmi
Bide bulantı koku hassasiyeti var 9. Haftadan sonra azaldı şuan tiksinme bide koku hassasiyetim olur. Çok aç birakmamaya çalışıyorum kendimi küçük birseyde olsa yiyorum

Bende çok kıllandım ya. İlk öğrenen yazsın bakalım hurafe tutuyor mu 😂😂
İlk gebelimde oğlum oldu
İkinci de kızım oldu
Normalde tüylerim bellidir ve hemen çıkar aldıktan sonra.
Gebeliklerim başladığı andan itibaren çıkma süreleri uzuyor ben de bu iş tam tersi oluyor,azalıyor tüylerim
Çok rahat ediyorum gebelikte:)

Günaydın güzel anneler çoğumuzun cinsiyet belli oldu gibi haftaya bende 12+5'te gideceğim bakalım bir şey diyecek mi doktorumuz? Bulantılar bende devam çıkarmıyorum ama midem hep havada. Kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum sık yiyorum ama ne açlığa ne tokluğa geliyor bu mide. Dua ediyorum 12 hafta bitince bıçak gibi kesilsin diye.

Kizlarimda her sabah sarı su kusardim 9 ay boyunca cogunlukla yediğimi de kustum 3 gebeliğimde aynıydı ilk aylar hep kilo kaybederdim doğuma kadar en fazla 8 kilo alırdım . Bunda sabah kusmam yok hiç sarı su kusmadim yedigimi de toplasan 3 defa kustum oda o günler hastaneye gittiğim günlerdi. Açlık bulantısı gibi bulantı oluyor kilo almadım ama kilo kaybetmedim de. Kızlarda hep tatlı yerdim bunda ekşi tuzlu sulu meyveler
Senin nasıl
Benim de ilk iki kızımda birinde 9 ay ara ara birinde 3 ay feci hem kusuyodum hem yataklıktim bulantı kusma çok kötüydü 3.kizimda biraz bulantı ara sıra kustumu hatırlıyorum şimdi bunda sabah aç olunca biraz bulantı oluyor ama hiç kusmadim birazda gün içinde halsizlik oluyor

Bide bulantı koku hassasiyeti var 9. Haftadan sonra azaldı şuan tiksinme bide koku hassasiyetim olur. Çok aç birakmamaya çalışıyorum kendimi küçük birseyde olsa yiyorum
Benimde öyle kokuya çok kötü değilim yinede hersey yiyebiliyorum bulantı var biraz ama bulantı gibide değil Bi değişik migdemi üsütmüsüm gibi Bi değişik.aslinda sizinle instegram da flan takiptesip görüşebiliriz

Back
X