Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Ben normal randevu aldım muayene oldum sonra bana bi kağıt verdi ikili tarama ve detaylı için nasıl bi randevu alıcam diye başlıklar yazıyordu sadece kağıdı atarım istersen, o alanların seçilmesi gerektiğini söylediler sonra ikili için o şekilde randevu aldım ama öncesinde gitmek gerekli mi bilmiyorum onu yani bana bi alan falan açmadılar diye düşünüyorum kadın doğumun alt başlıklarından o alanlara alınıyor olması lazım, uzun sürmesi aslında iyi yani detaylı bakıyorlar sadece renk yok 🥲 ama özelde bazı doktorlar sana da izletiyor flash disk vs verip videosunu verenler de var ama bunlarda bazen ultrason görüntüsü bile vermiyorlar diyenleri duydum bazıları da ultrason verilmişti demiş zeynep kamil için gidersek görücez bakalım
Bilgi için teşekkürler😇 en iyisi ben zeynep kamilden normal bir randevu alıyım çünkü daha önce gitmedim, gittiğimde detaylı usg yi sorarım

Bana feramat verdi kullandım bitmek üzere memnun musun diye sordu doktorum, sıkıntı yoktu tekrar ondan yazdı çok eskiden ferro sanol kullandım ama onda da farklı bi etki yoktu isterseniz doktora söyleyin belki farklı bi şey verir, ama bağırsakların çalışmasını biraz değiştiriyor yani ben de ishal gibi farklıyım da çok önemsemedim
Teşekkür ederim. Az etkilese önemsemem de fazla etkilediği için değiştirmek istiyorum

Merhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Feramat kullanıyorum ben daha öncede kullandım gece içiyorum uyumadan

Merhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Demir ilacını 3.kez değiştiriyorum hepsi karın ağrısı ishal yapıyor ne yazık ki probiyotik ile birlikte kullanıyorum ama perişan ettiler beni özellikle gyno Ferro

Bugün 12+6 günlüğüm kontrolüm vardı bebek 13+1 günlük çıktı kalp atısı hareketleri iyi ama suyu az sınır da dedi ve moralim çok bozuldu bol şu iç ve tatlı ye dedi. Perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim dedi. 29 una randevu aldım ama moralim bozuldu bu haftada böyle olup sonra dan artar mı
Ben de Allah'ın izniyle havuç suyu sıkıp içtikten sonra artmıştı,tavsiye ederim
Rabbim sifa versin her ne yer içerseniz🌸

sağol canımm inşallah sağlıkla gelsin bebelerimiz 🥰🫶🏻🩵

canım 11 haftalık görüntümü gönderdim nub’a göre bakar mısın yazdım
Yaa ben de 11 haftayı gönderdim Nuba göre yorumlar mısın yazdım kız dedi bakalım yarım bizim doktor kontrolümüz bilecek mi acaba ben aşırı erkek hissediyorum 🙈🙊😁

Sağolasın canım benim şükür güzel haberleri aldık dün. Evet bu akşam parti var kısmetse bakalım cinsiyeti de öğreneceğiz. Tüm akrabaların erkek dediği bebişim şaşırtacak mı bakalım bizii :21: Muhakkak akşama yazarım hemen buraya girip
Belli oldu muuuuu 🥰🥰

Demir ilacını 3.kez değiştiriyorum hepsi karın ağrısı ishal yapıyor ne yazık ki probiyotik ile birlikte kullanıyorum ama perişan ettiler beni özellikle gyno Ferro
Trendyolda Solgarın yorumlarını okudum. Mideyi rahatsız etmediğini söylüyorlar. Doktora danışıp onu deneyeceğim.

Oglumda zorla icirtti doktor. İshal oluyorum dedikçe normal normal dedi illa onu icirtti. Ne içersen iç bagiesaklarini bozucak zaten dedi. Millet kabız oluyor ben ishalle karın ağrısıyla bogusmustum. Yine de kansiz kansız sezaryen oldum bı ise de yaramadı.. Allah yardımcın olsun bana bu sefer ne vericek bakalım kontrolde.

Back
X