Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
Selam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah 🌸🩷🎀 2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde 😄. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun 🩷🩷🩷🩷

aegamze aegamze beni kız olarak güncelleyebiliriz 🙈🩷
Gozunuz aydin :) ne zaman vermistiniz testi kac gune cikti benimki daha gelmedi de

merhaba bugün tam 13hafta cinsiyet tahmininiz var mı🌸
IMG_8938.webp
IMG_8945.webp
IMG_8931.webp

Kizlar ikili tarama sonucunda free beta hcg degeri var ya
O 50den yuksek cikarsa kiz 50den asagi ise erkek bebek diye bir hurafe varmis🥴
Ikili tarama ve cinsiyeti belli olanlar kac ciktigini yazabilir mi merak ettim😁

Sen git kendini bebekler gibi koru sonra düşüncesiz birinci derece bir akraba gelsin seni hasta etsin sinirimden ağlayabilirim hönküre hönküre. Boğaz şişliğine ne iyi gelir kızlar büyük lokma yemişim gibi batıyor yutkunurken boğazlarım. Ağlamak istiyorum.

Sen git kendini bebekler gibi koru sonra düşüncesiz birinci derece bir akraba gelsin seni hasta etsin sinirimden ağlayabilirim hönküre hönküre. Boğaz şişliğine ne iyi gelir kızlar büyük lokma yemişim gibi batıyor yutkunurken boğazlarım. Ağlamak istiyorum.
Off sinir oluyorum boyle insanlara ben gripken vs kimseyle gorusmek bulastirmak istemem hele ki bebekli evse ya da hamileyse vs daha dikkatli olurum zaten ilac alamiyoruz insanlarin nezaketsizliginden biktim ben dusunuyorum ama bana kimse ayni ozeni gostermiyor bi de utanmadan sarilip opuyorlar sonradan acikliyorlar ben de biraz kotuyum diye hamileyken de bu durumla karsilasirsam cinnet geciricem

Back
X