Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
15+3 olmasina ragmen doktor cinsiyet soylemedi cidden devlet hastanesi teroru... Ogrenemeyen bi ben kaldim heralde. Daha bakmadan bidahaki ay soylerim cihazlarimiz eski oldugu icin dedi :(
Aynısını bana da dedi. Ama cihaz ciddi manada kötü. Bebeği göremedim bile karıncalar vardı sadece ekranda. Özele gitcez önümüzdeki hafta 14. Hafta olacak. Artık belli olur diye düşünüyorum iyi bir cihazla

Aynısını bana da dedi. Ama cihaz ciddi manada kötü. Bebeği göremedim bile karıncalar vardı sadece ekranda. Özele gitcez önümüzdeki hafta 14. Hafta olacak. Artık belli olur diye düşünüyorum iyi bir cihazla
Kesinlikle iyi bir ilgi ve cinsiyet ogrenmek icin özel doktor sart gibi birsey oldu
Devlette iyi bir doktora denk gelmek sans isi
Iyi bir ultrason cihazi hic olmadi zaten😁

Aaa ben decavitin sol tarafına vitaminlere bakmışım sadece hahah sağa bakmamışım :D

Feramet kullanıyorum bide demir ilacı sabah akşam bağırsaklarımı çok heraketlendiriyor benim ya. Ama ishale çevirmiyor mesela.

Bir de ben çoğunlukla elbise giyiyorum pantolonlarımı bırakalı çok oldu kan sulandırıcı iğne yerlerime geliyor diye. Elbiselerimin de içine oldum olası bacaklarım sürtmesin diye jarse kumaş tayt şorttan giyerim dün midem karnım bi ağrıdı dedim noluyo sonradan fark ettim ki içimdeki şortum sıkmış rahatsızlık veriyor. Normalde de göbeğim vardı o yüzden göbeğimin çıkmaya başladığını anlamamışım ben herhalde büyüyor artıkk :))
Benim demir ilacı kabızlık yapıyor.Seninki daha iyiymiş. Çok sevindim adına.Tuvalete çok sık gitmekle, gitmemek de sıkıntı🤣

Sizinde mi erkek bebeginiz
Hayır, daha belli değil cinsiyeti.13+1 im bugün. Ama kız erkek olayına inanmıyorum belirtilere göre.Kuzenimde gebe ve erkek.Mide bulantısı kusma gibi şeyleri çok yaşadı.Diğer bir arkadaşım da doğuma gidene kadar kusmuştu ve erkekti.Yani çok hikaye var etrafımda kusma gibi sıkıntılar yaşayıp kızı ve oğlu olan☺️ bir doktordan duymuştum her kadının gebeliği farklıdır hatta bir kadının kendi gebelikleri arasında bile farklılıklar vardır diye🌸

Yaa çok tatlı geldi şu an yarın düğünün var 😍 musmutlu yıllarınız olsun💕
Teşekkürler canım amin. Düğünden 3 ay önce nikah yapanlara korunmalarını tavsiye ediyorum yine de ben.😂 Düğün koşuşturmacası, ev yerleştirmesiydi, çalışmasıydı derken çok zorlandım.

Teşekkürler canım amin. Düğünden 3 ay önce nikah yapanlara korunmalarını tavsiye ediyorum yine de ben.😂 Düğün koşuşturmacası, ev yerleştirmesiydi, çalışmasıydı derken çok zorlandım.
Bizde 2 ay evvel yapmıştık ama şükür bir şey olmadı🙈

Erkek mi yani? Çıkıntı dediğine göre
Doktora gıcık oldum gerçekten… kagida yazmak cok mu zor sanki. Videoda net bir şekilde gözüküyordur umarım.
Bu arada devlete mi gitmiştin canım?
Evet devlete gittim malezef aldığım cevap öyleydi .bugün ozeldede kız dediler

.

Eklentiler

• 1000077394.webp
    1000077394.webp
    16 KB · Görüntüleme: 40
Erkek mi yani? Çıkıntı dediğine göre
Doktora gıcık oldum gerçekten… kagida yazmak cok mu zor sanki. Videoda net bir şekilde gözüküyordur umarım.
Bu arada devlete mi gitmiştin canım?
bugün kız dedi özel ama video net değil ben bile anlamadim

Back
X