- 17 Temmuz 2021
- 8.746
- 27.173
- 498
Gozun aydin pericimKızlar size güncelleme yapmaya geldim bugün çok ünlü bir perinatoloğa gittim fetal eko da yapıyormuş yani bebeğin kalbine renkli dopler vs yapıyor neyse adam gerçekten en baştan detaylı organ taraması yaptı o arsa dedikleri şeyi gördü ama bu tek başına bir bulgu değil bağırsağı normal dedi sağlıklı bir bebek kesinlikle dedi nipt testiniz var zaten boşuna kendinizi yıpratıp amniyosentez olayına girmeyin vs dedi. Sağolsun o kadar rahatlatıcı konuştu ki eşim olsa ben yaptırmam öyle söyleyeyim dedi. Nipt testi yaptırdığımız şirketle de tekrar görüştük onlarda bu perinatoloğun adını duymuşlar bizim testimizede doktorada güvenebilirsiniz dediler. Normalde biz pazartesiye amniyosentez için randevu almıştık ama vazgeçtik gibi oldu bu gittiğimiz doktor otur alalım hemen sıvıyı dese kabul edecek moddaydık ama adam yap deseniz yapmam dedi sonuçta özel muayene para için yapıp geçebilirdi diye düşünüp ekstra rahatladım. Bizde durumlar böyle ilk defa bu gece uyku uyuyacağım saçlarımın beyazı arttı iki günde inanırmısınız
Birkac doktorun gorusunu almak iyi oluyor iyi yapmissin
Artik daha fazla strese girme, bebise zibin bakmaya devam