• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlarr birşey soracağım süt sağım makinesi alan var mı veya daha öncesinde kullanıp memnun kalan?

Lansinoh 2’li giyilebilir süt pompası almayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiçç?
Doğum yapan arkadaşlarım philips avent önerdiler gayet memnun kalmışlar. Giyilebilir olanların çekim gücüyle alakalı soru işaretleri var yorumlarda ben de kararsız kaldım açıkçası sanırım biraz annenin yapısına ve süt miktarına bağlı 🫠

Bende işe döneceğim o zamanlar pandemiydi tabi kolaydı biraz daha ama süt izni kullanmayacak mısın?
Kullansam ne olacak ki özel sektörte günlük 1,5 saat. Onu da haftalık iznimle birleştirip iznimi 2 den 3 e çıkartmayı düşünüyorum. 4 gün iş 3 gün izin şeklinde
Doğum yapan arkadaşlarım philips avent önerdiler gayet memnun kalmışlar. Giyilebilir olanların çekim gücüyle alakalı soru işaretleri var yorumlarda ben de kararsız kaldım açıkçası sanırım biraz annenin yapısına ve süt miktarına bağlı 🫠
Bende süt sağarken sağıma bağımlı olmak istemiyorum ya. Vakti verimli kullanmak açısından 🫠

Kullansam ne olacak ki özel sektörte günlük 1,5 saat. Onu da haftalık iznimle birleştirip iznimi 2 den 3 e çıkartmayı düşünüyorum. 4 gün iş 3 gün izin şeklinde

Bende süt sağarken sağıma bağımlı olmak istemiyorum ya. Vakti verimli kullanmak açısından 🫠
Evet evet ben de giyilebilirlerin daha pratik olduğunu düşünüyorum da ama işte hiç kullanan olmadı çevremde o yüzden bilmiyorum. Bir arkadaşıma hiçbiri etki etmedi hastaneden kiraladı mesela her şey olabiliyor

Evet iş yerinin bir de yakın olması gerekiyor o saatleri verimli kullanabilmek için. Avent güzel lansinohta güzel göğüs yapısına bağlı biraz. Yara da yapıyorlar iyice nemlendirmek lazım. Mochi de çok güzel siz bir iş yaparken ya da bir göğsü emzirirken vakumlayarak sağım yapıyor sıfır acı

Evet evet ben de giyilebilirlerin daha pratik olduğunu düşünüyorum da ama işte hiç kullanan olmadı çevremde o yüzden bilmiyorum. Bir arkadaşıma hiçbiri etki etmedi hastaneden kiraladı mesela her şey olabiliyor
Her şey olabiliyor gerçekten öngörülemiyor maalesef ya. Elektronik alet gibi meme de şans işi 😅😅😅
Evet iş yerinin bir de yakın olması gerekiyor o saatleri verimli kullanabilmek için. Avent güzel lansinohta güzel göğüs yapısına bağlı biraz. Yara da yapıyorlar iyice nemlendirmek lazım. Mochi de çok güzel siz bir iş yaparken ya da bir göğsü emzirirken vakumlayarak sağım yapıyor sıfır acı
İş yerim evime 15-20 dk allahtan ama ben sabah kalkıp işe gittikten sonra 1,5 saat daha kalırım kafasındayım. O yüzden tüm güne birleştirip evde olmak daha mantıklı geliyor en azından annem de 4 gün bizde 3 gün evinde olurr

Kızlarr birşey soracağım süt sağım makinesi alan var mı veya daha öncesinde kullanıp memnun kalan?

Lansinoh 2’li giyilebilir süt pompası almayı düşünüyorum siz araştırdınız mı hiçç?
Ben 2 yıl önce Diamond mama elmasın elektrikli süt pompasını almıştım,bir göğsümden daha az süt geliyordu,onun sayesinde her iki göğsümden gelen süt artmıştı,ilk başta sağıp buzdolabına da koymuştum,ama 1 ay bitmeden oğlum onları da içmişti.İlk 20 günde çok yardımcım oldu,bu yüzden süt pompası almayı her kese tavsiye ediyorum.Ben 2 yaşına kadar oğlumu emzirdim çok şükür.

Eklentiler

• Screenshot_20250825-010358_Google.webp
    Screenshot_20250825-010358_Google.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar 22+5 de detaylı ultrason geç mi olur? En iyi haftalar hep 22 diye okudum, ben gittiğimde nerdeyse 23 hafta olacak.

Özel sektörde misinizz? Süt izni günlük 1,5 saat olarak geçiyor ya nasıl ayarladınız bu şekilde acabaa?

Kızlar 22+5 de detaylı ultrason geç mi olur? En iyi haftalar hep 22 diye okudum, ben gittiğimde nerdeyse 23 hafta olacak.
Yok olmaz ben sosyal medyada canlı yapan bir doktor var ona da sordum gayet güzel bi tarih dedi 22+4 sanıyordum kendi randevumu aklım takılmıştı ama benimki 21+4müş zaten

Merhaba
Benim 31 mm şu an, yarım rahimli olduğum için taşıyamaz diye endişeli doktorum. Çok geçmiş olsun şimdiden, umarım bir sorun olmaz sizde 🤲
kısa da değilmiş sizin neden serklaj dediler? Benim doktor 40mm dedi ilk kez geçen hafta ölçtü de merak ettim

Benim de 19haftalıkta rahim ağzımın kısaldığı ortaya çıktı doktorum şu anlık sorun yok ama kısalma olursa bikaç hafta içinde dikiş atılacağını söyledi sizin uzunluk kaç mm çıktı
Öncesinde iyiydi uzunluğu da sonradan mı kısalıyor acaba?? Ben bu ara buna taktım ya evham yapıp duruyorum ilk kez geçen hafta ölçtü benimkini de 40mm dedi karından ölçtü

Öncesinde iyiydi uzunluğu da sonradan mı kısalıyor acaba?? Ben bu ara buna taktım ya evham yapıp duruyorum ilk kez geçen hafta ölçtü benimkini de 40mm dedi karından ölçtü
40mm gayet iyi sizde bir problem yok kendinizi boşa strese sokmayın vajinadan bakmaya bile gerek görmemiş doktorunuz ölçümünüz iyi olduğu için.kısa olanlara kesinleştirmek adına vajinadan bakılıyor

40mm gayet iyi sizde bir problem yok kendinizi boşa strese sokmayın vajinadan bakmaya bile gerek görmemiş doktorunuz ölçümünüz iyi olduğu için.kısa olanlara kesinleştirmek adına vajinadan bakılıyor
Arkadaşın 31mm miş ama olmuş Oyüzden merakta ettim normalde 25 altı sıkıntılı diye biliyordum

Back
X