• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kizlar 2 3 gundur asiri oksuruyorum burnum da akiyor hapsuruk da var
Oksurdukce bogazim aciyor hatta fazla oksurunce karnim bile aciyor
Her ilaci da kullanamiyoruz bitki cayi bile icemiyoruz mahvoldum ya

Sagol canim
Ihlamur deneyeyim ama ilacsiz gecmeyecek gibi sanki ya gozlerim aciyor ta ☹️

Gece uyumadan önce bir tane parol içiyordum sabaha terlemiş ve dinlenmiş kalkıyordum bide.

Geçmiş olsun canım bende ılık süt, ılık açık limonlu ballı çay içtim bir süre çok şükür bronşit olmadan geçti
Sagol canim
Ay resmen bogazim karton gibi
Oglumdayken de bu ayda grip olmustum hep aralik ayinda oluyorum grip ya😮‍💨
Limonlu caydan nefret ediyorum ama denicem iyi gelir ins

Sagol canim
Ay resmen bogazim karton gibi
Oglumdayken de bu ayda grip olmustum hep aralik ayinda oluyorum grip ya😮‍💨
Limonlu caydan nefret ediyorum ama denicem iyi gelir ins
Bir kaşığa yarı yarıya pekmez ve zeytinyağı karıştırıp içince iyi geliyor bana. Şekeriniz yoksa tavsiye ederim. Bir de uyumadan sıcak süte bal koyunca da iyi geliyor. Uyumadan da boğazımı tülbentle sarıyorum, faydası oluyor. Geçmiş olsun.

Bir kaşığa yarı yarıya pekmez ve zeytinyağı karıştırıp içince iyi geliyor bana. Şekeriniz yoksa tavsiye ederim. Bir de uyumadan sıcak süte bal koyunca da iyi geliyor. Uyumadan da boğazımı tülbentle sarıyorum, faydası oluyor. Geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim deneyeyim bende🙏

Aranızda benim gibi ruhu sıkılan var mı??. Bu ara biraz depresif hissetmeye başladım. Yorgunluk, halsizlikten mi oluyordur nedir. Kendimi beğenmemeye başladım, giyecek kıyafet bulamıyorum. İştahımda hep açım ama azcık birşeyler yiyince tıkanıyorum, nefesim tıkanıyor :( Kendi kendime herkese kurulmaya başladım. Bu son ayların duygu durum karmaşası beni fena sardı

Back
X