• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Dahiliye gebe olarak değil normal biri şekeri olarak bakıyor maalesef normal insanlarda 160-170 tolere edilebilir değerlerken hamileler için yüksek oluyor bebeği etkilediği için
Kesinlikle. Eşimlede bu konu hakkında dün öyle tartıştıkki hastaneye yatmamaya karar vermiştim bir ara. Ona göre şekerim normal ama gebelik açısından riskli anlatamıyorum 🤷‍♂
Çok geçmiş olsun canım insülini kaç ünite vuruyorsun benim sürekli yükseltiyorlar böyle nereye kadar anlamadım
Benimde yükseldi canım. 8di ilk başladığımda, sonra 10 oldu. Dahiliye 12ye çıkarttı, şimdide 14 ünite vuracaklarmış. Perinatoloji bölümü 14 yapın dedi işte bakalım sonucu ne olacak

Yeminle acilde teyit ettirdim sıkıntı yok dimi diye. Ciğer geliştirici yapıyormuş bu şekilde ben hiç 200 görmemiştim valla
Sağlıklı gelişsinde önemli olan o, şekerde riskli baktığın zaman. Çok yüksekliği sıkıntı, düşüklüğü ayrı sıkıntı. Hamilelik başlı başına sıkıntı 🤣

Kizlar gogus uclariniz sertlesti mi?
Benimki asiri siyahlasti ve dusta farkettim cok sert
Oglumdayken kararmamisti boyle
Sert olmasi korkutuyor yara olmasindan korkuyorum
Lansinoh alip kullanmaya baslamali miyim acaba simdiden
Benim uçlar çok hassas olmaya başladı ve sızlıyor. Sertleşme yok, dolulukta hissetmiyorum, sadece çok karardılar bana ait değiller sanki.
Lansinoha başladım, faydası olacaktır inşallah doğuma kadar. Gebe okulunda başlayabilirsiniz demişlerdi.

Benim uçlar çok hassas olmaya başladı ve sızlıyor. Sertleşme yok, dolulukta hissetmiyorum, sadece çok karardılar bana ait değiller sanki.
Lansinoha başladım, faydası olacaktır inşallah doğuma kadar. Gebe okulunda başlayabilirsiniz demişlerdi.
Biberon aldiniz mi ya :/
Lansinohun 160 ml olani almayi dusunuyorum da alan var mi

Sağlıklı gelişsinde önemli olan o, şekerde riskli baktığın zaman. Çok yüksekliği sıkıntı, düşüklüğü ayrı sıkıntı. Hamilelik başlı başına sıkıntı 🤣
Gerçekten kan değerlerim mükemmel ama tansiyon şeker tavan 🤷🏻‍♀️ kafam Kazan gibi oldu yani keşke sadece sorunlar olsa baş etmesi de ayrı bi dert 😂

Kizlar gogus uclariniz sertlesti mi?
Benimki asiri siyahlasti ve dusta farkettim cok sert
Oglumdayken kararmamisti boyle
Sert olmasi korkutuyor yara olmasindan korkuyorum
Lansinoh alip kullanmaya baslamali miyim acaba simdiden
Benimkilerde koyulaştı baya. Hatta bi süredir ucundaki tomurcuklar arasında küçük kuruluklar farkediyorum. Akmıyor ama uçları nemleniyor sürekli. Süt sızıntısı olma ihtimali var bence ama sürekli ve aşırı olmadığı için görmezden geliyorum. Dokununca büzğşüp sertleşiyor ama normal halindeyken yumuşak nemli şu an. Aşırı açıyor ama uçları. Bi ara 20lerin sonunda çok kurudu kabuk kabuk soyuldu sadece koyu kısmı duşta bi kere peeling yaptım ondan sonra olmadı bi daha

Selamlar. Perşembe günü kasık ve bacak ağrısı ile hastaneye gittim. 2-3 cm açılma var dediler. Fakat sancım yoktu benim hissettiğim. Nst’de 40-50 falan çıktı ama hala yarım saatte bir 5 dkda bir falan gelen sancım yok. 36. Haftaya yeni girdim. Benzer durumda olan var mı? Doğum başlamış ama sancın olana kadar eve git dediler

Benimkilerde koyulaştı baya. Hatta bi süredir ucundaki tomurcuklar arasında küçük kuruluklar farkediyorum. Akmıyor ama uçları nemleniyor sürekli. Süt sızıntısı olma ihtimali var bence ama sürekli ve aşırı olmadığı için görmezden geliyorum. Dokununca büzğşüp sertleşiyor ama normal halindeyken yumuşak nemli şu an. Aşırı açıyor ama uçları. Bi ara 20lerin sonunda çok kurudu kabuk kabuk soyuldu sadece koyu kısmı duşta bi kere peeling yaptım ondan sonra olmadı bi daha
Peelingi neyle yaptin
Benim kurak toprak gibi
Normaldi aslinda ama bugun baktim yarilmis 🫥
Acilen krem almam lazim o gelene kadar da hindistan cevizi sureyim bari

Çok şükür hastane çantamı kapattım bende kızlar bugün ama süslerim falan yok daha açarım yine. En azından ortalıktan kalktı hurçlar. Yerleştirdim herşeyimi. Kafam daha rahat artık.
Bende hurclari ayarladim ama valizi kapatmadim daha 1 ay var havasiz kalmasin diye
Hurc kumas gibi ya illaki hava alir ama valizde cok kapali kaliyor
Dolaplari bile arada havalandirin diyorlar
O yuzden valize hemen koymadim 🤥
Philips avent aldım canım biberon ve emzikleri.
Yogun bakimda bile lansinoh kullaniyorlarmis anne memesine en yakin diye
O yuzden kafam karisti
Emzigi bende avent aldim bi biberon kaldi

Selamlar. Perşembe günü kasık ve bacak ağrısı ile hastaneye gittim. 2-3 cm açılma var dediler. Fakat sancım yoktu benim hissettiğim. Nst’de 40-50 falan çıktı ama hala yarım saatte bir 5 dkda bir falan gelen sancım yok. 36. Haftaya yeni girdim. Benzer durumda olan var mı? Doğum başlamış ama sancın olana kadar eve git dediler
Aa geçmiş olsun canım ciğer geliştirici falan yapmadılar mı

Bende hurclari ayarladim ama valizi kapatmadim daha 1 ay var havasiz kalmasin diye
Hurc kumas gibi ya illaki hava alir ama valizde cok kapali kaliyor
Dolaplari bile arada havalandirin diyorlar
O yuzden valize hemen koymadim 🤥

Yogun bakimda bile lansinoh kullaniyorlarmis anne memesine en yakin diye
O yuzden kafam karisti
Emzigi bende avent aldim bi biberon kaldi
Avent in akış hızı yavaş olduğu için meme reddi yapmıyor dediler Avent aldım o yüzden karşılaştırma videolarında da gördüğüm kadarıyla lansinoh un akışı biraz daha hızlı

Kesinlikle. Eşimlede bu konu hakkında dün öyle tartıştıkki hastaneye yatmamaya karar vermiştim bir ara. Ona göre şekerim normal ama gebelik açısından riskli anlatamıyorum 🤷‍♂

Benimde yükseldi canım. 8di ilk başladığımda, sonra 10 oldu. Dahiliye 12ye çıkarttı, şimdide 14 ünite vuracaklarmış. Perinatoloji bölümü 14 yapın dedi işte bakalım sonucu ne olacak
Ben bazı geceler aşırı terliyorum yani su içinde uyanıyorum açıkçası görmemek için şekerimi ölçmüyorum o an ama muhtemelen gece çok yükseliyor onu nasıl toparlicam bilmiyorum hiş

Back
X