Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Kızlar selam13 . Haftadayım.Özellikle uyurken karnımda bi rahatsızlık hissediyorum.Böyle gergin gibi bi türlü rahat edemiyorum hangi pozisyonda olursam olayım.Böyle bi durum yaşayan var mı
Ben hamile destek yastigi kullanmaya başlayınca faydası oldu ama biraz daha. Yine de çok uyanıyorum o ayrı

Arkadaşlar bu 6+2 görüntümüz şuan 9+5 iz daha kontrolümüze 10 gün var sizce bu ikiz görüntüsü mü yoksa yolk kesesi mi rica etsem kendi usglerinizle kıyaslayabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_3263.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 9
Selam herkese, 13+1’den bildiriyorum bulantılarım arttı daha önce de vardı elbette ama geçer gibi olmuştu 2-3 haftadır. Bu hafta garip bir şekilde sabahları özellikle çok zorlanıyorum. Benim gibi olanınız var mı?

Selam.. bende 12+4 benimde bi gecti gibiydi benimde arttı gibi akşamları daha çok yine iştahımı kapandı çok istekli yemiyorum bi ara iyidi, artı dün akşam kasık ağrıları da eklendi gecede de devam eden.

Belki başka bir enfeksiyon geçiriyor olabilir misiniz? Bende öyle oldu birkaç güne geçiyor ben biraz kusmalı geçirdim ama geçti şükür. kızımda bulantım 16 hafta boyu geçmemişti herkeste 12den sonra azalmıyor yani.

Kızlar selamm, 14. Haftada doktorum detaylı bir vajinal ultrason yapacağını tüm kafa vs boyutları her şeye detaylı bakılacağını söyledi yaptıran veya yaptırcak olan var mı? Kendisi perinatolog. Gebelikte 14-22-30. Haftalarda çok detaylı ultrasonla tarama yaptıklarını söyledi. Hem size de bilgi vermek hemde yaptıran yaptıracak olan var mı öğrenmek istedim

12+4 üm bende aynıyım maalesef ilaç kullanmama rağmen mide bulantım kusmam geçmedi

Bana öyle bir şey söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…