Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Kızlar üç dört gün önce koyu renkli ağrısız lekelenmem olmuştu bu akşam yine oldu 13 haftadayım neden oluyor anlamıyorum gerçekten morelim çok bozuk. 6 haftadayken de olmuştu o zaman progestron kullanmıştım 2 hafta

canim bunu hic dert etme inan bende o kadar coj oldu ki sadece mesala kanaman oldugunda dinlen
kanamalar hic dert degil.hele ki koyu renkse icini rahat tut lutfej

ben 10. haftayı bitireceğim 5 haftadır progestan fitil kullanıyorum hala ara ara lekelenmem oluyor. doktorum kanama alanı yok ağrı ile beraber gelen kırmızı yoğun kan varsa gel yoksa fitil yap dinlen lekelenme çok normal eski içerdeki kalanlar atılıyor dedi. kendinize sıkıntı etmeyin yakında kontrolünüz varsa bekleyin yoksa bebeği görmek size gelecekse bi görün

canim bunu hic dert etme inan bende o kadar coj oldu ki sadece mesala kanaman oldugunda dinlen
kanamalar hic dert degil.hele ki koyu renkse icini rahat tut lutfej
Koyu renk ağrısız ve uc dört silişte geldi biraz sonra kesildi yine. Ay sagolun allah razı olsun bunu duymak bile o kdr iyi geldi ki

Çok teşekkür ederim gerçekten allah razı olsun evham yapmak hiç istemiyorum kendi kontrol zamanımda gitmek istiyorum ama bir yandan da rahat davranmanın bedeli olursa diyorum gerçekten çok yorucu

Koyu renk ağrısız ve uc dört silişte geldi biraz sonra kesildi yine. Ay sagolun allah razı olsun bunu duymak bile o kdr iyi geldi ki
Allah senden de razi olsun canim benim
O iceride damar catlamasi olmus onun kurumus kani geliyor
Ben kirmizi kan durumunu bile yasadim
Adet kadar yogun bir kanama olmadihi surece asla dert etme

Çok teşekkür ederim gerçekten allah razı olsun evham yapmak hiç istemiyorum kendi kontrol zamanımda gitmek istiyorum ama bir yandan da rahat davranmanın bedeli olursa diyorum gerçekten çok yorucu
Bence canim bu tur durumlarda kasma kendini git
Tabiiki senin rahat olman demek bebegin rahat olmasi demek
Kasma asla kendini

Allah senden de razi olsun canim benim
O iceride damar catlamasi olmus onun kurumus kani geliyor
Ben kirmizi kan durumunu bile yasadim
Adet kadar yogun bir kanama olmadihi surece asla dert etme
Allah yavrularımızı korusun inşallh sağlıkla kolaylıkla güzellikle kucaklarımıza alalım

14 haftalık olduk bugün ultrasona göre

13 haftalıkken erkek olduğu belli olmuştu bizim. Erkekse erken görülüyor
Evet öyle diyorlar Sağlıkla gelsin inşallah bebişlerimizTakviye olarak ne kullanıyorsun.Ben şuan folat formunda bi takviye kullanıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…