Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    38
Merhaba arkadaşlar. Benim doğumum da Şubata denk geliyor. Bugün doktora gittim.13. Haftaya girdik. Cinsiyetini kıza benzetti. Sizin fikrinizi de alabilir miyim? İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin yavrularımızı.
Dün devlette söylemediler banada ozelemi gidiyorsunuz 12 +4 dü benimde

Kızlar merhaba, bugün 11+0 oldum. çift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum ikizlerde fetal dna ve ikili taramadaki kan testi kısmı olmuyor, sadece haftaya ense kalınlığı bakacağız dedi. Özel bir kliniğe gidiyorum, aslında doktorumu güvendiğim için seçtim elbette güveniyorum ama böyle sizler hepiniz bir test yaptırdınız benim gibi hiç duymadım hem biraz merak ediyorum bebeklerimi hem de biraz üzüldüm bu duruma. Bir fikri olan var mı acaba sizler ne dersiniz?
üzülmeyin benim kuzenım imkanı olduğu halde yaptırmadı gerek görmedi ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim ben bu çocuktan niye vereyim bunca parayı dedi. bence o da kendince haklı. yaptırmayan da yaptırmıyor

şimdi karşıma çıktı instagamda drseyfettinozvural var ben onun paylaşımlarını çok beğeniyorum az önce tam da bununla alakalı bir paylaşım yapmış bence girip bir bakabılırsınız. bir de önden gitmesi de geriden gelmesi de birbirinden çok farklı şeyler değil aslında. benimde 3-4 gün önde çıktı mesela ben sordum doktora bir sıkıntı olur mu dıye şeker hastalarında sorun olabılıyor önemli değil dedi
aynı dr benim de karşıma çıktı bugüün :))

IMG_8364.webp
Kızlar herkese merhaba. Bugün kontrolümüz vardı bebişimizin her şeyi iyi çok şükür. Bu da bacak arası görüntüsü benim bir tahminim var ama sizce ne cinsiyeti 🤣🤣

Kızlar merhaba, bugün 11+0 oldum. çift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum ikizlerde fetal dna ve ikili taramadaki kan testi kısmı olmuyor, sadece haftaya ense kalınlığı bakacağız dedi. Özel bir kliniğe gidiyorum, aslında doktorumu güvendiğim için seçtim elbette güveniyorum ama böyle sizler hepiniz bir test yaptırdınız benim gibi hiç duymadım hem biraz merak ediyorum bebeklerimi hem de biraz üzüldüm bu duruma. Bir fikri olan var mı acaba sizler ne dersiniz?
İkizlere fetal (nipt) testi yapılıyor diye biliyorum.
Ben bugün 11.haftalik oldum,bugün nipt testimi yaptırdım hayırlısıyla nateraya. İkizlere de yapılıyor diye anlattı diğer konuları anlatırken gerçi doktorlar daha iyi bilir ama bir nefesteki özden varola gitmeni öneririm harika bi doktor 💕💕🙏🏻istersen birde ona git

Kızlar ben de bugün dayanamayıp kontrolü erkene çektim kasiklarimda ani kasılma ve vajinal batmalar yüzünden. Ama bir şok yaşayıp geri döndük 😂 Dr dedi ki tüm dediklerimi unutun, bebeğin p*pisi çıkmış 😂 kız falan değil 😂 soyleme şekline koptuk orda zaten ağrı falan unuttum herseyi 😂😂 çok şükür sağlıklı dedi. Biz kıza fazla kaptırmışız tabi şaşkınlığımız sürüyor 😂 sağlıklı hayirli evlat olsun da hiç farketmez❤️ sancılar için de gazdandir dedi. Bence değil dedim baska bi agri oluyor😂 Onu ayırt edebilmen mümkün değil dedi 😂

Kızlar ben de bugün dayanamayıp kontrolü erkene çektim kasiklarimda ani kasılma ve vajinal batmalar yüzünden. Ama bir şok yaşayıp geri döndük 😂 Dr dedi ki tüm dediklerimi unutun, bebeğin p*pisi çıkmış 😂 kız falan değil 😂 soyleme şekline koptuk orda zaten ağrı falan unuttum herseyi 😂😂 çok şükür sağlıklı dedi. Biz kıza fazla kaptırmışız tabi şaşkınlığımız sürüyor 😂 sağlıklı hayirli evlat olsun da hiç farketmez❤️ sancılar için de gazdandir dedi. Bence değil dedim baska bi agri oluyor😂 Onu ayırt edebilmen mümkün değil dedi 😂
Aaa bak sen şu miniğe erkek miymiş maşallah bi erkeğimiz oldu, sağlıkla gelsin inşallah 🤗🤗🤗

Aaaa erkek miymişşş sağlıkla gelsin cinsiyetin gerçekten önemi yokmuş evladın kızı erkeği olmuyormuş 🩵🩷

Biz de fetal dna yaptıracağız. Doktor da önerdi ikili teste bakınca. Keşke baştan ikili testi yaptırmasaydım. Boşuna para kaybı oldu. 35 yaş ve üstü direkt fetal yaptırmalı bence. Doktor zaten sonuç temiz gelecektir ama her şeyden emin olalım dedi.

Firma konusunda kararsız kaldık. Doktorun önerdiği Ankara’ya sonuç yolluyor. Bizim baktığımız Fransa’ya. Ve ikisi de yabancı para bazlı ücret alıyor. 😵‍💫 ona bir an önce karar verirsek yarına evime gelip kan alacaklar.
12.haftasında fetal yaptıran yok sanırım. Herkes daha erken halletti. Bugün 12+3üm. 10 gün kadar sonra ben de kesin cinsiyeti öğrenmiş olacağım.
yok merak etme bende 11+5 de vereceğim cumartesi evde olduğumda vericem fetal kan testimi o sebeple çocuk daha da büyüdüü için yanılma payı olmaz demişti bize.

ben ankara 'ya olan firmada yaptıracağım.
1 hafta içerisinde gelecek sonuç.

hadi hayırlısı olsun senin içinde bizim içinde :KK200:

Hanımlar bayadir yokum buralarda kendimi azıcık iyi hissetmeler olunca 3 aydır ilgilenemedigim evime odaklandım. 😅
Sizde durumlar nasıl prenses dönemi başladı mi ben kendimi iyi hissediyorum şükür bulantı kusma bitti arada Hafif bel ağrısı ve kasıklarda kısa süreli batmalar oluyor gobusum de çıktı diyebilirim.

Merhabalar aranızda fetal DNA yaptıran var mı ? Ben yaptırdım ama özel bir şey olduğu için acaba devlette yine ikili tarama yapsam mı diyorum, emin olamıyorum. İşin içine ücret girince kötü senaryolar çizdik eşimle kafamızda 🙈 sizlerin düşüncesi nedir
Merhaba size ikisini de yaptırdım demiştim şu an 2 li tarama sonucu e nabıza düştü doktorumla görüşemedim ama sonuç 2.50 un üstünde. Öyle kötüyüm ki inanmazsınız. Bence ikili taramayı yaptırmayın. ben şu an çok pişmanım.

Back
X