Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    64
O da dogru kotuyu cagiririz oyle insallah canim benimyapacagim mutlakaaaa

iyi bir doktor bulmak bu süreçte çok önemli faktör. bende gebeliğin başını kanamalı geçiren biriydim ilk kanama çok kötü ağlama krizleriyle acile gittim başıma hiç gelmemişti bana kadın ağlama sağlıksız bebekse düşer dedi döndü o kadını o gün allaha havale ettim bana progestan bile vermedi eve yolladı hayır ben ağlıyorum söyleyeceksende bunun uslubu vardır. bazı doktorlar çok düzler evet psikoloj değiller ama karşndaki hasta böyle kötü doktor örnekleri duydukça sinirlerim tepeme çıkıyor

Ay yok boşverin, yeterince işinin ehli değilse biz ne yapalım sistem utansın, kendisi utansın. Ben de duymuştum, vücut sağlıksız gebeliği kabul etmez atar diye, ama gerçekten de ayıp ya ağlaya ağlaya çare bulmaya gelen birisine de böyle söylenmez ki
Empati de kuruyorum bazen diyorum ki çok vaka ile karşılaşıyorlar soğuk kanlı olmak zorundalar ama bu kadar da değil yani soğuk kanlı olmak başka, insan yerine koymamak başka.

dediğiniz gibi ikisi gerçekten çok farklı şeyler. insan önce insan olabilmeli her zaman neyse ne zamanlardan kaç haftalara geldik bakalım güzel geçsin herşey hepimizin yaşadığı tüm kötü olumsuzluklar geride kalsın herkes doktordan güzel şeyler duysun umalım sizler cinsiyet paylaştıkça içim kıpır kıpır oluyor bende haftaya cumartesi öğreneceğim bakalımm

İnşallah güzel geçecek, hepimizin tek temennisi
Hayırlısıyla öğrenelim bi biz kaldık

Bencede erkek dediğiniz gibi çok değişmiyor degisende vardir elbet ama benimde doktorum tahminim 1 ay sonra netleşir dedi ama emin gibiydide bilemedim benimde gönlümden geçen kızdı bir oğlum olduğu için insan olmayanı istiyor hayırlısı olsun fetal DNA bizede önerdi aslında bende şuan 12+3 oldum bizde muallaktayız yaptırıp yaptırmamakta

Ayy kızlar hani mide bulantıları 12. Haftada geçiyordu bugün kusmaktan bir hal oldum ya aşırı derecede koku hasasiyeti var su bile içsem geri çıkartıyorum böyle devam ederse kilo vermeye devam edicem bebeğe bir zararı olur mu acaba

Susuz kalmıyor ve bayılmıyorsanız bebek kendini kurtarır. 12de bulantısı artan bile oldu, 16'da rahatladım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…