Perinatoloji doktoru, gebelikte oluşabilecek, anne bebek sağlığını olumsuz etkileyen risk faktörleri hakkında kadın doğum doktoruna göre bu konularda daha yetkin uzmanlık, ilgi alanı olduğu için.
Hiiiç canını sıkma ben her seferinde farklı bir doktora gidiyorum çünkü hiç birisi beni tatmin edemedi.
Bu bahsettiğim doktorlardan birisi, senin bebeğin düşer dedi, benim ultrason da iyi değil sen hemen ultrason için acil sıra al falan diye, imzalı kağıtla öncelik alan açtırdı, beni ağlata ağlata ultrasona gönderdi. Sonra baktılar hiç bir şey yok gayet normal. Geri adamın yanına çıktım. Bu sefer de virüs var kanında dedi, bir sürü teste, dahiliye, enfeksiyon has. bölümüne falan yönlendirdi. Ya bakıyorum tahlile ne enfeksiyon var ne virüs, azıcık bakterim vardı hepsi o.
Neyse işte bunlar böyle benim psikolojimi boza boza 15 hafta olucaz neredeyse ilk 9-12 haftayı atlattık çok şükür bundan sonra da dikkat edersek, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak hiç üzülme. Bol bol dua et, duanın açamadığı kapı yoktur. Allah sağlıkla bize bağışlasın bebeklerimizi