Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    64
AY ne bileyim artik gercekten kafayi yicem ya
Cocukta bugun doktor hala biraz asagida 20.haftaya kdr bekleyelim diince herseyi kuruyor insan ya
Aşağıda durmasının bir tehlikesi varmi. 20. Hafta ya kadar aşağıda olsa ne olacak onu da anlamadım ama yine de stres sıkıntı yapıp kötüyü cagirmayin Allah in izniyle sağlıkla ilerleyecek

Evet her türlü ihtimal var önümüzde. Hormonlar da extra evham yaptırıyor bize ama Rabbim iyi şeyler önümüze çıkarsın diye dua edeceğiz zor durumda olan herkes için de dua edeceğiz
Evet cidden oyle
Hormonlarda ele gecirdi bize
Hamdolsun sukurler olsun
Cok dua ediyorum inan herkes icin cunku annelik cok kutsalmis gordum

Aşağıda durmasının n gibi bir tehlikesi varmi. 20. Hafta ya kadar aşağıda olsa ne olacak onu da anlamadım ama yine de stres sıkıntı yapıp kötüyü cagirmayin Allah in izniyle sağlıkla ilerleyecek
Cocuk alani daraldikca tekme attikca rahim agzini acma riski olurmus galiba
Bende inan anlamiyorym ama doktorun bu evhami vermesinide asla anlamiyorum
Bugun kizdim acikcasi

Bugun kizdim acikcasi
Bir konu denk gelmişti önüme. Yorumlarda bebek büyüdükçe yukarı çıkanları da okumuştum. Herkeste aynı olmuyor takip edilecek bu da kontrollerde zaten. En kötü senaryoyu verip birsey olursa kendilerini korumak amaçları bazılarının maalesef ki

Bugun kizdim acikcasi
Doktorların her dediğine de kulak asmayin gerekirse başka bir doktorada gorunun bir sonraki randevuda mesela siz sormadan söylemesini bekleyin birşey demezse sorarsınız yine böyle bir tehlikenin olup olmayacağı konusunda gerekeni söyler zaten ama dediğim gibi her okuduğunuzu kendi durumunuzla iliskilendirmeyin bebiş daha çok küçük ve yanılmıyorsam zaman geçtikçe rahim yukarı çıkıyormuş zaten yani yanlışta biliyor olabilirim ama içinizi ferah tutun stres bebegide etkiler

Az önce aynı şeyi yazdım bilgimden emin olmadan demekki bu konuda hemfikiriz

Az önce aynı şeyi yazdım bilgimden emin olmadan demekki bu konuda hemfikiriz
Ben tesadüfen burda Bi konuda yorumları okumuştum. Bebek aşağıdaymis korkup konu açmış biri. Tecrübe edenleri sormuş. Orda olumlu cok yorum okudum. Zaten bu tarz konuları artık okumuyorum etkilenmemek için. Araştırma işlerine de girmiyorum. İnsan daha kötü oluyor. Kötü hissedersem bi yazdığım burası var yaşayan normal olan var mı diye. Tatmin olmazsam da kontrole gidiyorum. Nette hep kötü senaryo daha fazla gerçekten

Öyle gerçekten. Bende genelde chatgpt ye soruyorum bazende kullandığım bebek takip uygulamasindan yazıları okuyorum her hafta ne gibi gelişmeler oluyor diye orada okumuştum rahminiz gungectikce yukarı doğru yükseliyor diye ordan aklımda kalmis. Bende açıkçası kişisel yazılan bilgilere çok katılmıyorum her kadının bedeni kendine özeldir

Yaa evet onu unutmuşum ya az darlamadım ben de chatgpt yi evet her kadının bedeni de gebeliği de kendine özel

Zaten genelde buyudukce bebek yukari cikarmis.ama ben üçüzden teke dondum ya endise ediyor bence anlyamadim.cidden
Evet ama gebe psikolojisi asiri onemli ya

Cok tesekkur ederim cok haklisiniz
Evet buyudukce oluyormus ben 2 doktora.gidiyorum aslinda biri de perinatologum
O boylr demiyor evet riskin var ama bence duzelecek hersey dio

Cok tesekkur ederim cok haklisiniz
Evet buyudukce oluyormus ben 2 doktora.gidiyorum aslinda biri de perinatologum
O boylr demiyor evet riskin var ama bence duzelecek hersey dio
Perinatoloji doktoru, gebelikte oluşabilecek, anne bebek sağlığını olumsuz etkileyen risk faktörleri hakkında kadın doğum doktoruna göre bu konularda daha yetkin uzmanlık, ilgi alanı olduğu için.
Hiiiç canını sıkma ben her seferinde farklı bir doktora gidiyorum çünkü hiç birisi beni tatmin edemedi.
Bu bahsettiğim doktorlardan birisi, senin bebeğin düşer dedi, benim ultrason da iyi değil sen hemen ultrason için acil sıra al falan diye, imzalı kağıtla öncelik alan açtırdı, beni ağlata ağlata ultrasona gönderdi. Sonra baktılar hiç bir şey yok gayet normal. Geri adamın yanına çıktım. Bu sefer de virüs var kanında dedi, bir sürü teste, dahiliye, enfeksiyon has. bölümüne falan yönlendirdi. Ya bakıyorum tahlile ne enfeksiyon var ne virüs, azıcık bakterim vardı hepsi o.
Neyse işte bunlar böyle benim psikolojimi boza boza 15 hafta olucaz neredeyse ilk 9-12 haftayı atlattık çok şükür bundan sonra da dikkat edersek, Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak hiç üzülme. Bol bol dua et, duanın açamadığı kapı yoktur. Allah sağlıkla bize bağışlasın bebeklerimizi

Insallah gercekten doktorlarda psikolog gibi olmali
Isleri zor ama gebelikte en onemli sey motivasyob
Benim tup bebek doktorum hic dinlemezdi mesala
umrunda degildi kadinin
ben tam 8 hafta ciddi bir enfeksiyonla agrilardannkafami kaldiramadim
kadin kan tahlilimde cikmasina ragmen agrilarin psikolojik dedi gonderdi hep beni
Artik nazardan da korkuyorum
Arkadaslarima mesala cok kotuyum felaket kotuyum diyorum nazarda cok etken ya

Öyle deme de güzel ablam benim ağzımızdan çıkan her söz dua olurmuş. İyi olacağım inşallah dua ediyorum, falan de. İyi diyelim iyi olsun inşallah de. Kötü şey hissetme söyleme
Bol bol da ayetel kürsi, felak, nas, ihlas, elini karnına koy oku çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…