- 29 Haziran 2024
- 2.224
- 2.887
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #8.481
Tüh ya. Tahmini yok mu hiç?Yine göstermedi, bacak arasını görüyor kordondan göremiyorum diyor doktor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh ya. Tahmini yok mu hiç?Yine göstermedi, bacak arasını görüyor kordondan göremiyorum diyor doktor
bende de bunun daha yayılmış haliEki Görüntüle 3638137
Benim göbüş bir iki gün içerisinde şu hale geldi valla şoklar içerisindeyim.
Maşallah ne kadar yakışmış gebelik bebişe de maşallahEki Görüntüle 3638137
Benim göbüş bir iki gün içerisinde şu hale geldi valla şoklar içerisindeyim.
bende şu yorumları çok duydum karnın bir anda çok çıkacak bir anda çok belli olacak diye. ben 14. haftayı bitireceğim son 2 haftadır çok karnım çıktı 1 aya ne olacak bakalımeğilirken bacaklarımı kırarken dışa kırıyorum bi yerde bu doğru pozisyon diye okurken başka yerde riskli hareket diye görmüştüm kafalar karışık
GünaydınnArkadaşlar günaydın, yeni doğan hastane çıkışlarına bakacağım çok indirimler varmış, dün çok konuştuk biraz baktım sabah : ) 2 set almayı düşünüyorum ama müslin setler var birde %100 pamuklu penye olanlar siz hangisini tercih ettiniz? şubat ayı için müslin olanlar kıllanılır mı üşür mü acaba bebek yoksa o kumaş mevsimsiz her mevsim mi kullanılıyor![]()
Kaçıncı haftadasın canım. Devlet hastanesi mi bakan yer. Onlarda görüntü net olamayabiliyor.Yine göstermedi, bacak arasını görüyor kordondan göremiyorum diyor doktor
Olsun olsun artık bebeğimizi daha çok hissedicezzGerçekten günden güne daha hızlı büyümeye başladı. Sağlıkla gelsinler de ne yapalım katlanacagizBen de eğilebiliyorum ama baskı oluyor hissediyorum.
Aminnn![]()
Bende öyle düşündüm müslin ince gibi geldi çok güzel setler var ama yine de emin olamamıştımGünaydınnben penye pamuklu olanlardan aldım hep müslin olanlarla üşür gibi geldi .örtü olarak müslin de aldım ama kıyafette üşürmüş gibi geliyor
mağazaların organik pamuk yazan setleriyle bir kaç takım alacağım müslin sanırım daha bahara uygundur pamuklu tercih edeceğim benArkadaşlar günaydın, yeni doğan hastane çıkışlarına bakacağım çok indirimler varmış, dün çok konuştuk biraz baktım sabah : ) 2 set almayı düşünüyorum ama müslin setler var birde %100 pamuklu penye olanlar siz hangisini tercih ettiniz? şubat ayı için müslin olanlar kıllanılır mı üşür mü acaba bebek yoksa o kumaş mevsimsiz her mevsim mi kullanılıyor![]()
Dün kefir içmeye başladım sevmesemde. Bugün göbeğim baya küçülmüş sanırım şişkinlikte oluyor.bende de bunun daha yayılmış hali15+4 de doktor 130 gram olmuş dedi ben şok oldum.
Gebelik kime yakışmaz kiiiMaşallah ne kadar yakışmış gebelik bebişe de maşallah
O Allah'ın emri gibi birşey hamilelikteKızlar sizinde karnınız gündüzleri daha küçük akşamdan sonra daha büyük görünüyor mu.
evet bunu ben sayfaya bir kaç sefer daha yazdım ama bu genelde böyleymişKızlar sizinde karnınız gündüzleri daha küçük akşamdan sonra daha büyük görünüyor mu.
Sanki gündüz bebem oynamaya çıkmış akşam eve geliyor gibi hissediyorum. Gun içinde ağrım da yok bide şu hareketlerini hissetsek artık ben burdayım desin istiyorumevet bunu ben sayfaya bir kaç sefer daha yazdım ama bu genelde böyleymiş![]()
Sabah uyanınca onu orda bulamıyorum sankiO Allah'ın emri gibi birşey hamilelikte![]()
Ben de bu hafta öğrenicem bakalımYa erkek gibi geliyor ama acaba kizmi diyorum bj his yok gibi![]()
bende çok sabırsızlanıyorum bir an önce hareketleri hissetmek için çok heyecanlıyım nasıl bir his diye düşünmeden edemiyorumSanki gündüz bebem oynamaya çıkmış akşam eve geliyor gibi hissediyorum. Gun içinde ağrım da yok bide şu hareketlerini hissetsek artık ben burdayım desin istiyorum![]()
Bence çok güzel bir his . Bağırsak hareketi olunca bile heyecanlanıyorum acaba bebek miydi diyebende çok sabırsızlanıyorum bir an önce hareketleri hissetmek için çok heyecanlıyım nasıl bir his diye düşünmeden edemiyorum![]()