Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Biz her şeyini hallettik canım, hatta bu hafta hepsini yıkayıp ütüleyip asacağım dolabına, daha sonra da kafam rahat olsun odası hazır sayılır :)

Canım hadi gözün aydın bundan da kurtuldun sıra bize inşallah

Ya bende bugün doktor randevum var ona gidiyorum ama tok karna mı verdin sen kan kuzum?
Ben tok gidiyorum umarım kan tahlili önden yapacaktı sorun olmaz, bu saate aç kalamam ona göre erken giderim

Açlık şekerine de bakıyorlar. Aç gitmen lazim canım.

Biz her şeyini hallettik canım, hatta bu hafta hepsini yıkayıp ütüleyip asacağım dolabına, daha sonra da kafam rahat olsun odası hazır sayılır :)
hayırlı olsun sağlıkla güzel günlerde kullansın bebiş inşallah ben de liste arıyorum ya neyden kaç adet lazım diye bir şeye bağlı kaldınız mı siz??

Teşekkür ederim, inşallah aç gitmek gerekiyor çünkü önce açlık sekeri bakılıyor bi de bazı kan testleri de aç alınıyor. Açlık şekerini bakıp sonra o glikozlu içecek içiliyor, içtiğin dk dan itibaren tam 1 saat geçince tokluk şekeri icin kan alınıyor. Sağlık ocağında başka gün sabahtan vermek daha mantıklı çünkü gerçekten bu saate kadar aç zor olur

Oh maşallah şimdi indirimler devam ettiği için dayanamayıp birseyler alabilirim o yüzden bitti diyemiyorum ben Birkaç şey sepete attım mesela sipariş edeceğim onlar da gelip yıkandı mi ütü sırası gelir artık

Açlık şekerine de bakıyorlar. Aç gitmen lazim canım.
Evet canım şimdi doktorla görüştüm haftaya istedi kan tahlillerimi ve aç gitmek lazımmış.

Haftaya istedi benden de testleri istersen devlette yaptır dedi , şeker içinde istersen sana bırakıyorum ama hiç bi zararı yok dedi onuda yaptırabilirsin dedi.
Bu arada 75 gr yazmış bana , tam kan tahlili, tsh, Ast, Alt yazmış birde bunları yaptır demiş.

75 gr ise burda sağlık ocağı yapmıyoruz dedi yani hastanede yaptırmak gerek bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…