Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Zaten elimizdeki de sünger. Civilde de Kraftın yatağı 1200 liraymis o da sünger. Bilemedim. 2 sene kullanacak en fazla bu yatağı bi de o var. Sonra odasına geçecek büyük yatağa
Doğru aslında yataşta da twiny yatak var o da sünger. Demekki sünger kullanılabiliyor. Öyleyse aynı ölçülerde sünger kestirip kullanırım yatağın içinden çıkandan daha kalınlar en azından

Evet ama hamilelik psikolojisi çok zor yani ben olsam doktorun yanında ilk düzelebileceğini söyler korku pompalamam diyorum ama onlar yönünden bakınca her zaman en kötüsünü söylemekte yarar var bundan önce diş ağrısı ile imtihan oldum antibiyotik vs doktorun söyledikleri resmen işlem sırasında doğuracakmışım gibi o korkuyla ve ağrı ile 1 hafa onla uğraştım gittim geldim enfekte olmuş denildi bir daha ilem yapıldı anestezisiz oldu ilki hariç diğer 3 işlem yani hamilelik öncesi her şey tamam desende imtihanlar çıkıyor bişe duygusalsın hep acabalarla ne kadar tevekkül etsekte annelik o yüzden çok zor Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah hepimiz sağ Salim kavuşuruz

Doğru aslında yataşta da twiny yatak var o da sünger. Demekki sünger kullanılabiliyor. Öyleyse aynı ölçülerde sünger kestirip kullanırım yatağın içinden çıkandan daha kalınlar en azından
Evet zaten Bi yatak var maksat alttan soğuk gelmesin. Altına bi destek olmuş olur onu kestirip koyunca

Herkese selam, ikikedilianne çok geçmiş olsun Allah hayırlısını versin canım benim, kıyamam

Bu arada bizde bugün toplu kıyafet alışverişi vs. Yaptık aşırı yoruldum, sarı akıntım geliyor inşallah düzelirim neden geliyor 1 haftadır böyle anlamadım, bebekte vajinama çok baskı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…