Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
İnşallah en kısa sürede toparlanırlar. Allah şifa versin.

Su anda kuvezde ama entube degil cok sukur
Insallah dualarinizi eksik etmeyin

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda çok iyi olurlar

Ah benim canım canımın içi, tüm dualarım onunla bütün anneler dua edelim bebeği sağlıcakla büyüsün ikisi de iyi olup kavuşsunlar Rabbim yar ve yardımcıları olsun su gibi temiz ferah haberlerini alalım inşallah

Ah canlarım benim ağladım okuyunca grubumuzun ilk minnoşu doğmuş Rabbim en yakın zamanda şifa versin büyüsün kocaman olsun inşallah dualarımız onlarla olacak

duacısıyım

Rabbim şifa versin inşallah grubumuzun ilk bebişi doğmuş. Annemize güç versin Allahım inşallah evlerine hayırlısıyla varsınlar canlarım benim.

cidooss bebek yatağına karar verebildiniz mi ne yapacağınızı?
E bebekte yataklar vardı onları orada bulunan park beşiklerin içine koyduk aşırı yüksek kaldı bebek dönmeye başladığında uyurken içinden düşer. Daha sonra orada süngerler vardı yüksekliği 10 cm sanırım onlar içerisine güzel oluyordu o yüzden kalın sünger tarzı bişey almayı düşünüyoruz

Ben bugün akşam baktim da e bebekte magazada 1600 civari 110×70 tam aldigim yatak ölçüsünde ve tahminen 10 cm civari sünger yatak. Ama trendyolda çok daha uygun şeyler gördüm bilemedim

Ben bugün akşam baktim da e bebekte magazada 1600 civari 110×70 tam aldigim yatak ölçüsünde ve tahminen 10 cm civari sünger yatak. Ama trendyolda çok daha uygun şeyler gördüm bilemedim
Evet bizim baktığımızda o fiyattı büyük ihtimalle aynı süngere bakmışız annemde çok pahalı olduğunu eğer sünger tarzı bir şey istiyorsam çok daha uygun fiyata sünger kestirebileceğimizi söyledi. Düşünüyorum bende ne yapsam diye sünger sağlıklı mıdır onuda bilmiyorum

Zaten elimizdeki de sünger. Civilde de Kraftın yatağı 1200 liraymis o da sünger. Bilemedim. 2 sene kullanacak en fazla bu yatağı bi de o var. Sonra odasına geçecek büyük yatağa

Dün zaten dayanamadım gece yatışım yapıldı ana ilginç bi şekilde yükseldi

İnşallah canım ben şuan çam sakura hastanesinde yatıyorum 25 haftada dikiş atamayız dediler sonrası serum ilaç vs 14 mm olan incelme 24 e kadar çıktı maşallah yani fevri davrandım ama iyiki yatmışım şuna tecrübe ettim doktoruma sordum bugün bu incelme yatış dinlenme özellikle progestan ile düzelebilen hatta 40 kadar tekrar çıkabilen bişeymiş

Korktuğum şey yarabbi Rabbim sağ Salim en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuştursun ama burda hastanede öyle hikayeler varki maşallah sonuç tıpın ilerlemesi ile çok şükür kavuşma ile bitiyor suan 32 haftalık bebek küvete girmeden annesinin yanında masallah

Çok şükür gerçekten çok iyi yükselmiş sanırım bir de kısa sürede. Çok mu hareketliydiniz ki yatmak bu kadar iyi geldi. Progestron da etkilidir tabi de.

Canım Çok egzersizden oluyor sanırsam bebek basınç yaptıkça inceliyor benim her şey normaldi umre ziyareti yaptım doktor kontrollü 18 gün sonrası nasıl olsa iyim diye 2 kat full temizlik alışveriş vs herseyi üstlendim artık vücut dayanmadı çünkü öncesi geçmişim 2 kızım var onlar tam kilosu zamanı doğdu obyüzden ne kadar dinlenme o kadar iyi çok çok geçmiş olsun ama benim gibi yapma kendini iyi hissetmeyince git hemen araştırma hastanesine

Çok şükür gerçekten çok iyi yükselmiş sanırım bir de kısa sürede. Çok mu hareketliydiniz ki yatmak bu kadar iyi geldi. Progestron da etkilidir tabi de.
Evet ben umre ziyareti yaptım tabi kendimi yormadım araba tuttum umreleri yaparken Kabeyi seyrettim ama Kabe ile servis arası çok yürüme mesafesi idrar sık olunca gidip gelmek zorunda kaldım Mevla yardımetti ama yorulduğumun farkındaydım Allahım korumuş orda bişey olmamış çünkü dış gebelikten oranın hastanesine gitmek zorunda kalmıştım Allahım Türkiye de hastanelere kurban olayım allahım af etsinvelhasıl Allah korumuş doktor onayıyla sonrası uçak uykusuzluk geldim misafir temizlik 15 gün oldu bebek baskı yapmış ultrasonda doktorum fark etti bi alttan bakıcam korkma ama dedi normal değil sonrası acil araştırma

Seyahat bile uzun gelmiş olabilir bebekler de yavaştan kilo almaya başladı baskı oluyor ayakta durunca bile ama toparlıyor di mi doğru anladım ben. Şunun şurasında ne kaldı dinlenin bol bol zaten yatamayacağız sonrasında böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…