Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Sebebini ben de tam çözemedim ilk başlarda olurdu ama olası regl günlerime yakın olurdu. Bayadır yoktu yeni başladı inşallah geçer hızlıca. Köye gittik alaturka tuvalet kullanmak zorunda kaldım bir de ayaklarım altımda uzun süre oturdum acaba o mu beni rahatsız etti dedim ama o gün ağrır geçer diye düşünüyorum. Kanama eşlik etmediği sürece çok stres yapmayalım bence

Benim de doktor rahim ağzı uzunluğu göremedi bebekler kapamış, vijanal ultrasonla baktı ondan mı acaba. Sebebi bir anlasakta dikkat etsek ya

Benim de doktor rahim ağzı uzunluğu göremedi bebekler kapamış, vijanal ultrasonla baktı ondan mı acaba. Sebebi bir anlasakta dikkat etsek ya
Belki de normaldir. Sırtım sadece ağrısa bu kadar önemsemem normal derim de karın ağrısı bi garip. Burdan birileri belirti yazıyor o an olmuyor ertesi günlerde benim de başıma geliyor şaka gibi ya psikolojik mi diye düşünmeye başladım

Burda okuduğum şeyleri bikaç gün sonra yaşadığım benim de çok oldu tesadüftür, benim sonsuz bir enerji ile sebep bulma çabam zorluyor beni. Sağa sola soruyorum Google chatgpt gemini tüm yapay zekalara ve doktoruma yazıyorum. O şeyin sebebini bulup engel olmak zorundaymışım gibi akışına bırakamıyorum o zor oluyor hepimizi Allah kurtarsın sağlıkla Allah kavuştursun diyorum

Reactions: hku
Bide eşimn hiç yüzyüze tanışmadığım akrabaları ne paylaşsam bi açık bulup eleştiriyorlar, bugünde taze portakal suyu içtiğim için uyarıldım şeker varmış suyunu sıkmadan tüketmem lazımmış, rahatsız oluyorum kızlar ya

Ay geçen misafirliğe gittik bebek geceleri seni uyutmaz dediler yok ben geceleri uyuyorum sabah benle kalkıyor dedim o geceden itibaren uykular haram oldu bebiş sabaha kadar içerde zumba yapıyor
İyi olan hicbirseyi çevrenize söylemeyin hep boyle oluyor konu ne olursa olsun

Ben hiçbirini eklemedim, eklemek zorunda kaldiklarimdan hikayelerimi gizliyorum

Kızlar gece ağrıyla uyandım bi 10 dk belki inlemişimdir ağrıdan ama çok garip bi ağrı yani sağ tarafımda, göbeğin orta kısmından az daha aşağıda avuç içi kadar bi alan sadece. Sanki deliniyor gibi bi ağrı yani önce rahimden mi dedim ama apandisit mi falan diye de düşündüm o derece. Ne kalkabildim ne dönebildim sadece inledim ağrıdan oturmayı başardıktan sonra bi sure devam etti sonra soluma dönüp uzandım ağrım hafiflemeye başlayınca dalmışım uykuya. Bu sefer de sol taraf kalçanın az üstü belime bi ağrı saplandı yine kaldım öyle acayip bi gece geçirdim midem de bulandı ağrılar esnasında o yüzden korktum ama pozisyon değiştirince azalarak geçtiği için ve bebeğim harekete devam ettiği için bekledim. Sabah daha iyidim çok şükür. Neden oldu bilemedim hem yatağım ortopedik daha 2 yıldır kullanıyorum hem de 2-3 gündür magnezyum ve kalsiyum da başladım

Benim yatarken agrıyordu, enfeksıyon cıktı ona baglıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…