Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Evet canım ben de aynı durumdayım. İlişki öneriyorlar hem vajinanın esnemesi için hem de korunmasız ilişkide sperm rahim agzını yumusatttıgı için açılmayı kolaylastırıyor o yüzden
Ben de bugün kontrole gittim. Suruntu testi alması gerekti bu smear e benzer bir şekilde alıyor. Ve canım çok yandı Dr da bana dönüp vajinal doğurabilecek misin buna dayanamadin dedi ama enfeksiyon vardı belki de ondan canım yandı. Ben de çok üzüldüm öyle dedi diye. İyice korkmaya başladım bu arada idrar yolu enfeksiyonu için bana bir antibiyotik verdi bı de akinti var ne olur ne olmaz diye 3 tane vajinal fitil verdi.

Ayy bu erkekler kadınlar bebek karnındayken ikna oluyorlarda bunlara ne oluyorsa
Ahahah ay ne güzel dedin.
Hatta yabancı bir dizi de izlemiştim.kadin doğurmak üzere ağrı kesici istedi.doktor gerek yok eşinle birlikte ol diye odaya kapadi bunları
Vücut orgazm olurken rahatlatiyormus kadını diye kendince bilimsel açıklama yapmıştı.
Tabi bunlar alternatif tedavi yöntemleri o sancılar varken kim kabul ederki

O zaman akşamları yemegin yanında salata olsun mutlaka hafif yiyin. Çıkamayınca az az sık sık yerseniz o da iyi gelir. Fazla rahatsızlık hissi olmaz. Geç saatlere bırakmayın yemek işini bir de Dr a sorup sakıncası yoksa günde bir minik fincan Türk kahvesi bana iyi geliyordu hala da içiyorum. Sindirime iyi geliyor bende. Gaz yapan şeylere zaten dikkat ediyormuşsunuz. Geçecek ama hep öyle gitmiyor gerçekten ilaç kaç gün gidiyor dikkat etmedim ama 1 ay gitmiyor 3 hafta civari gidiyor gibi sanki

Ben zaten anladım artk ya demirlere boşa SUV buldum ben sanrm illa ki bagrsak agrısı vs normaldir denk gelmstr de. Bakalım buarada simgast tabletim var gaz ıcın efsane bir şey ama nihayetinde ilac dye almyordum bugunnaetk yenıden alaym dedim uzun vadede duzenlemsti simdrmimi de gazı dagtyor cok iyi geliyor aksam yenegnden sonra alınca. Teşekkürler vallahiyi gelsin de bize ılaclar nekdr gttgı de muhım degl.

Selamlar peki ne kadar surede bu dusus oldu
HUnilesmeniz mi var

Kızlar selam bende chiccp next2 me dream evo var. Şiltesi ince içindeki yatağı. Ek yatak aldınız mı anne yanı alanlar? Yoksa reflü yatağı gibi bişi alıp öyle mi kullanacak ya da direk yatıracakmısınuz içindeki ince yatağa

Selamlar peki ne kadar surede bu dusus oldu
HUnilesmeniz mi var
Başlarda 12. haftadayken düşüş başlamıştı. 32’lerden 20 mm’lere. Başından beri de hep dinleniyorum, ağır iş asla yapmıyorum riskli diye. 15. haftamda serklaj oldum, ondan sonra güzel gidiyordu yani hep 32 mm idi. 15 kasımda gittiğim kontrolde de 32 mm idi. 29 kasım kontrolümde ise 25 mm oldu. Yani gezmedim, ağır iş vs yapmadım ama buna rağmen düşüş oldu. Hunileşme yok ama yumuşama vardı başlarda.

Geçmiş olsun canım hep yat dinlen.. Benim de bebek çok aşağıda rahim aşagıda olduğu için. Rahim agzına baktı alttan Allah'dan 3.3 cıktı ama o kadar aşağıda hissediyorum ki hareketlerini yorma kendini dedi o da. Ben de çalışıyorum öğretmenim ayakta kaldığım zaman çatlayacak gibi oluuor karnım. 32 de direkt ayrılsam mı diye düşünüyorum artık.

Senin kanama fln mı oldu nasıl anladınız durumu

Ahh bu doktorlar ya bana da bu muamele yapıldı işte. Enfeksiyon için ben de fitil kullandım sürüntü almadı ama merak ediyordum sürüntü acıtıyor mu diye. Spekulumla mı işlem yaptı karga burnu gibi çirkin bi alet

Gecmis tarihcenizi okudum öncelikle çok geçmiş olsun
Ama biraz ne yazikki gecmis deneyimleriniz kisalmayi tamamen engellemez ne yazikki
Şoyle dusunun dikiş atilan bir bolgenin her zaman tekrar yara alip enfeksiyon kapma olasiligi hic dikis atilmamis bir.kisiye gore daha yuksektir
Haliyle burada sizin direkt bunu böyle yazmaniz insanlari tedirgin edebilir
Bazen doktora bile gidemeyen arkadaslarim olabiliyor
Agir kaldirma ile durumun alakasi yok
Şoyle soyleseniz daha aciklayixi olur daha önce serklaj gecirmis arkadaslarim dikkat deseniz bizlerde paniklemeyiz:) Son aylar herkes zaten o kadar hassas ki

Canım çok geçmiş olsun, İnşallah şu süreçleri hepimiz atlatırız. Çok az kaldı. 7 aylığız

Ben ilaç kullanmadım çok sabrettim, Dr um da önermedi zaten. Rica ederim sağlıkla gelsinler yeter gercekten

Çok geçmiş olsun. İnşallah vaktine kadar dayanır sağlıkla gelir bebisiniz

Kızlar ben de kontrole gittim bugün. Geçen kontrolde femur boyu 1 hafta geride çıkmıştı kağıttaki ölçüde ama Dr genel olarak haftasiyla uyumlu demişti ben kendim kağıtta okuyunca sonradan farketmistim. Bu hafta da ölçümde oyle çıkmış ama Dr yine haftasiyla uyumlu gidiyor dedi. Sanırım burda yazan bi arkadaşın dediği gibi 1 haftalık ileri ya da geri olunca normal sayıp birsey denilmiyor. Ki ben de minyon biriyim o yüzden kafaya takmadım artık dönüp sormadım da Doğum konusunu açtım Dr a korkularım var bu konuda dedim ne planlıyorsunuz siz diye sordum. Zaten senin sezeryan olma ihtimalin yüksek, kendini vajinal doğuma şartlayıp sonradan kötü hissetme dedi. Sebebini sorduğumda hem fizyolojik yapı olarak hem de beni iyi bildiği için psikolojik olarak sezeryana daha uygun görünüyorsun şu an dedi. Benim zaten genital varis de olduğu için kalp damar Dr u sezeryana gidebilir diyince kendimi ona hazırlamaya başlamıştım dedim. Tam net konuşmak için erken olsa da bu şekilde bi konuşma geçti. Diş problemini de sordum dolgum kırıldı ağrı yapıyor mecbur kalırsam gidebilir miyim dedim. Sorun değil gidebilirsin dedi diş hekimi gereken şekilde uygulama yapar zaten dedi. Vitaminlere aynı sekilde devam diyerek ayrıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…