Ben de bugün kontrole gittim. Suruntu testi alması gerekti bu smear e benzer bir şekilde alıyor. Ve canım çok yandı Dr da bana dönüp vajinal doğurabilecek misin buna dayanamadin dedi ama enfeksiyon vardı belki de ondan canım yandı. Ben de çok üzüldüm öyle dedi diye. İyice korkmaya başladımEvet canım ben de aynı durumdayım. İlişki öneriyorlar hem vajinanın esnemesi için hem de korunmasız ilişkide sperm rahim agzını yumusatttıgı için açılmayı kolaylastırıyor o yüzden
Yavuz beyde tedaviye başladınız mı acabaÇok teşekkür ederim öneriniz için instagramı varsa bi bakayım
Ahahah ay ne güzel dedin.Ayy bu erkekler kadınlar bebek karnındayken ikna oluyorlarda bunlara ne oluyorsa
O zaman akşamları yemegin yanında salata olsun mutlaka hafif yiyin. Çıkamayınca az az sık sık yerseniz o da iyi gelir. Fazla rahatsızlık hissi olmaz. Geç saatlere bırakmayın yemek işini bir de Dr a sorup sakıncası yoksa günde bir minik fincan Türk kahvesi bana iyi geliyordu hala da içiyorum. Sindirime iyi geliyor bende. Gaz yapan şeylere zaten dikkat ediyormuşsunuz. Geçecek ama hep öyle gitmiyor gerçektenİnşallah gerçekten yani bulunduğum yer gereği yürüyüş yapmam biraz zor görev gereği güneydoğu'dayız ve geceleri burada pek çıkmak istemiyorum Bir tane de kızım olduğu için tek başıma çıkmamı eşim istemiyor elimden geldiğince gündüzleri yürüyoruz çalışma saatleri çok az öğretmen olduğu için onun avantajı var Evet kullandığım mineral ,vitamin içinde 17 mg demir var D vitamini de var hatta D vitamini de ona göre hesapla mıştılk. İnanıyorum İnşallah benim de bir ay önceki gibi aniden geçecekbakliyat laktozlu ürünler vesaire tüketmedikçe elimden geldiğince birçok şey yiyeceğim artık takmak istemiyorum nasipse son maksimum 19 hafta zaten peki bir damla her gün 20 Damla almak kaç gün yetiyor bir ay gidiyor mu b
Ben zaten anladım artk ya demirlere boşa SUV buldum ben sanrm illa ki bagrsak agrısı vs normaldir denk gelmstr de. Bakalım buarada simgast tabletim var gaz ıcın efsane bir şey ama nihayetinde ilac dye almyordum bugunnaetk yenıden alaym dedim uzun vadede duzenlemsti simdrmimi de gazı dagtyor cok iyi geliyor aksam yenegnden sonra alınca. Teşekkürler vallahiyi gelsin de bize ılaclar nekdr gttgı de muhım degl.O zaman akşamları yemegin yanında salata olsun mutlaka hafif yiyin. Çıkamayınca az az sık sık yerseniz o da iyi gelir. Fazla rahatsızlık hissi olmaz. Geç saatlere bırakmayın yemek işini bir de Dr a sorup sakıncası yoksa günde bir minik fincan Türk kahvesi bana iyi geliyordu hala da içiyorum. Sindirime iyi geliyor bende. Gaz yapan şeylere zaten dikkat ediyormuşsunuz. Geçecek ama hep öyle gitmiyor gerçektenilaç kaç gün gidiyor dikkat etmedim ama 1 ay gitmiyor 3 hafta civari gidiyor gibi sanki
Selamlar peki ne kadar surede bu dusus olduKızlar hepinize kolaylıklar diliyorum. Cumartesi doktor kontrolüme gittim. Rahim ağzı ölçüsü 32 mm’den 25 mm’ye düşmüş. Doktor erken doğum olabilir dedi. Hemen ciğer geliştirici iğne yaptır, önlem alalım dedi. Celestone iğneden 2’şer tane 2 doz yaptırdım 12 saat arayla. Şu an 29. haftadayım. İlk söylediğinde panik oldum ama sonra sakinleştim. İnşallah son haftalara gelebilirim şöyle bi 35-38 gibi. Bol bol dinleniyorum. Ölçü 25 mm’nin daha da altına düşerse tekrar 2 doz iğne yapılacak. Serklajımda var. Serklaj zamanlarında da 30’dan 25’e düşmüştü ama süreç ilerleyince düzelmişti.
Lütfen herkes kendini yormamaya dikkat etsin. Ağır işler yapmayın, eğilmeyin öne doğru. Uzanın, dinlenin. Doktorunuza da arada sorun rahim ağzı kaç mm diye
Kocam da beni ikna edemiyor ilişki konusunda djfjfj hiç istemiyorum yaBen kocamı ikna edememistim
Başlarda 12. haftadayken düşüş başlamıştı. 32’lerden 20 mm’lere. Başından beri de hep dinleniyorum, ağır iş asla yapmıyorum riskli diye. 15. haftamda serklaj oldum, ondan sonra güzel gidiyordu yani hep 32 mm idi. 15 kasımda gittiğim kontrolde de 32 mm idi. 29 kasım kontrolümde ise 25 mm oldu. Yani gezmedim, ağır iş vs yapmadım ama buna rağmen düşüş oldu. Hunileşme yok ama yumuşama vardı başlarda.Selamlar peki ne kadar surede bu dusus oldu
HUnilesmeniz mi var
Geçmiş olsun canım hep yat dinlen.. Benim de bebek çok aşağıda rahim aşagıda olduğu için. Rahim agzına baktı alttan Allah'dan 3.3 cıktı ama o kadar aşağıda hissediyorum ki hareketleriniKızlar hepinize kolaylıklar diliyorum. Cumartesi doktor kontrolüme gittim. Rahim ağzı ölçüsü 32 mm’den 25 mm’ye düşmüş. Doktor erken doğum olabilir dedi. Hemen ciğer geliştirici iğne yaptır, önlem alalım dedi. Celestone iğneden 2’şer tane 2 doz yaptırdım 12 saat arayla. Şu an 29. haftadayım. İlk söylediğinde panik oldum ama sonra sakinleştim. İnşallah son haftalara gelebilirim şöyle bi 35-38 gibi. Bol bol dinleniyorum. Ölçü 25 mm’nin daha da altına düşerse tekrar 2 doz iğne yapılacak. Serklajımda var. Serklaj zamanlarında da 30’dan 25’e düşmüştü ama süreç ilerleyince düzelmişti.
Lütfen herkes kendini yormamaya dikkat etsin. Ağır işler yapmayın, eğilmeyin öne doğru. Uzanın, dinlenin. Doktorunuza da arada sorun rahim ağzı kaç mm diye
Ahh bu doktorlar yaBen de bugün kontrole gittim. Suruntu testi alması gerekti bu smear e benzer bir şekilde alıyor. Ve canım çok yandı Dr da bana dönüp vajinal doğurabilecek misin buna dayanamadin dedi ama enfeksiyon vardı belki de ondan canım yandı. Ben de çok üzüldüm öyle dedi diye. İyice korkmaya başladımbu arada idrar yolu enfeksiyonu için bana bir antibiyotik verdi bı de akinti var ne olur ne olmaz diye 3 tane vajinal fitil verdi.
Gecmis tarihcenizi okudum öncelikle çok geçmiş olsunBaşlarda 12. haftadayken düşüş başlamıştı. 32’lerden 20 mm’lere. Başından beri de hep dinleniyorum, ağır iş asla yapmıyorum riskli diye. 15. haftamda serklaj oldum, ondan sonra güzel gidiyordu yani hep 32 mm idi. 15 kasımda gittiğim kontrolde de 32 mm idi. 29 kasım kontrolümde ise 25 mm oldu. Yani gezmedim, ağır iş vs yapmadım ama buna rağmen düşüş oldu. Hunileşme yok ama yumuşama vardı başlarda.
İşte ne yapcan.herkesin derdi başka.Kocam da beni ikna edemiyor ilişki konusunda djfjfj hiç istemiyorum ya
Çocugu yaparken iyiydi amaİşte ne yapcan.herkesin derdi başka.
İlk dogumumda çok ısrar etmiştim 40.hafta oldu bebek gelmedi deneyelim diye.adam asla ikna olmadi
İşte erkekler de farklı bir psikolojiye giriyor.onlarda ayrı incelenmeliÇocugu yaparken iyiydi amagıcıklar
Aynı ben, ölüyümKocam da beni ikna edemiyor ilişki konusunda djfjfj hiç istemiyorum ya
Canım çok geçmiş olsun, İnşallah şu süreçleri hepimiz atlatırız. Çok az kaldı. 7 aylığızKızlar hepinize kolaylıklar diliyorum. Cumartesi doktor kontrolüme gittim. Rahim ağzı ölçüsü 32 mm’den 25 mm’ye düşmüş. Doktor erken doğum olabilir dedi. Hemen ciğer geliştirici iğne yaptır, önlem alalım dedi. Celestone iğneden 2’şer tane 2 doz yaptırdım 12 saat arayla. Şu an 29. haftadayım. İlk söylediğinde panik oldum ama sonra sakinleştim. İnşallah son haftalara gelebilirim şöyle bi 35-38 gibi. Bol bol dinleniyorum. Ölçü 25 mm’nin daha da altına düşerse tekrar 2 doz iğne yapılacak. Serklajımda var. Serklaj zamanlarında da 30’dan 25’e düşmüştü ama süreç ilerleyince düzelmişti.
Ben ilaç kullanmadım çok sabrettim, Dr um da önermedi zaten. Rica ederimBen zaten anladım artk ya demirlere boşa SUV buldum ben sanrm illa ki bagrsak agrısı vs normaldir denk gelmstr de. Bakalım buarada simgast tabletim var gaz ıcın efsane bir şey ama nihayetinde ilac dye almyordum bugunnaetk yenıden alaym dedim uzun vadede duzenlemsti simdrmimi de gazı dagtyor cok iyi geliyor aksam yenegnden sonra alınca. Teşekkürler vallahiyi gelsin de bize ılaclar nekdr gttgı de muhım degl.
Çok geçmiş olsun. İnşallah vaktine kadar dayanır sağlıkla gelir bebisinizKızlar hepinize kolaylıklar diliyorum. Cumartesi doktor kontrolüme gittim. Rahim ağzı ölçüsü 32 mm’den 25 mm’ye düşmüş. Doktor erken doğum olabilir dedi. Hemen ciğer geliştirici iğne yaptır, önlem alalım dedi. Celestone iğneden 2’şer tane 2 doz yaptırdım 12 saat arayla. Şu an 29. haftadayım. İlk söylediğinde panik oldum ama sonra sakinleştim. İnşallah son haftalara gelebilirim şöyle bi 35-38 gibi. Bol bol dinleniyorum. Ölçü 25 mm’nin daha da altına düşerse tekrar 2 doz iğne yapılacak. Serklajımda var. Serklaj zamanlarında da 30’dan 25’e düşmüştü ama süreç ilerleyince düzelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?